به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 75
    عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    رفتارت اصلا درست نبود. اصلا
    به اون میگی غیر نرمال ، خودت که در ظاهر غیر نرمال تری!!!
    یادت باشه اون هنوز همسر توئه ! حتی اگه نخوای !! حتی اگه قبول نداشته باشی .
    خودت این همه رفتارای غیر طبیعی داشتی ! اون وقت اون خانم یه مجسمه رو شکونده میگید باور کنید.
    معلومه که باور می کنیم ! معلومه که باور می کنیم .
    چرا نباید می شکست ؟؟؟؟؟
    من رفتارای شما رو نمی تونم باور کنم !!!
    در قبال این همه رفتارای توهین آمیز بازهم خیلی خوب برخورد کرد که فقط یه مجسمه شکوند !!
    آقا سینا ! دوست خوبم
    به ما بگو
    مشکلت با حجابشه و عقایدش یا کلا از ریشه نمیخوایش ؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 6 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

ema1989 (پنجشنبه 10 مرداد 92), reyhan (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 06 مرداد 92), مهرانا9 (یکشنبه 06 مرداد 92), بی دل (یکشنبه 06 مرداد 92), عسل. (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 23 آذر 93 [ 01:06]
    سطح
    17
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 24 در 8 پست

Array
    تو پست اول.
    شما مثل یه زباله باهاش برخورد کردید.
    این رفتار به نظر من فقط در حالت خیانت توجیه داره.

می خواهید طلاق بگیرید خوب یه خورده محترمانه تر.
    به نظر من این طرز رفتار و تحقیر مداوم انسانی نیست.

عذر می خوام نتوستم این چند خط رو ننویسم.

4. 3 کاربر از پست مفید martin98 تشکرکرده اند .

reyhan (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 06 مرداد 92), بی دل (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima23 نمایش پست ها
    گفت تو میخوای منو طلاق بدی من دیگه باکره نیستم باید چیکار کنم؟ گفتم من چه میدونم هرکار میخوای بکن!!!!

الآن این خانوم بیاد 180 درجه هم تغییر کنه دیگه هیچ اهمیتی برام نداره.بازم سر حرف طلاقم هستم.حاضر نیستم عمرمو یک ثانیه دیگه تلف کنم باهاش

خوب پس چرا نمیری وکیل بگیری یا بری دادگاه درخواست طلاق بدی؟
    توی این سایت مشاوره دنبال چی هستی؟

جمله ات رو که در جواب سوال ایشان گفتی، اگر هر زن دیگری بود، یه بلایی سرت میاورد که هیچ وقت یادت نره. ایشون خیلی خویشتن داری کرده.

بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد

6. 3 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 06 مرداد 92), مهرانا9 (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 19:49]
    سطح
    25
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    45

تشکرشده 122 در 43 پست

Array
    شما یک فرد غیر مسئول هستین و با وجود سنتون خیلی ناپخته و بجه گانه فکر می کنین. با تعجب می پرسی که باورتون میشه بله باورم میشه در مقابل رفتارهای عجیب و افراطی که شما دارین کوه هم تحملش تموم میشه چه برسه به یک دختر 23 ساله. آقای محترم اون دختر همسر شماست 23 سالشه ده سال از شما کوچک تره نگران ایندشه چه طور به راحتی می گی خودش خواست بکارتش رو از دست بده. نمی دونم به شما چی میشه گفت. فقط می تونم بگم اگر دین ندارید لاالاقل ازاده باشین. مذهبی نیستین نباشین مرام مردانگی معرفت اینا چی به اینا هم اعتقادی ندارین.

8. 6 کاربر از پست مفید جویا تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 06 مرداد 92), dokhtare kordestan (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 06 مرداد 92), یکی مثل شما (یکشنبه 06 مرداد 92), مهرانا9 (یکشنبه 06 مرداد 92), بی دل (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 شهریور 93 [ 21:53]
    سطح
    15
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registeredTagger Second Class
    تشکرها
    3

تشکرشده 17 در 8 پست

Array
    فرهنگمون شده دیگه.............اگه طرف به خانوادش نخوره طرد میشه خیلی راحت

10. کاربر روبرو از پست مفید helen avizhe تشکرکرده است .

مهرانا9 (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آبان 92 [ 23:37]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    64

تشکرشده 101 در 50 پست

Array
    دنیا هر کاری با دیگران کنی سر خودت میاره ها... حتی اگر تصمیم به جدایی داری هم حق نداری شخصیت این ادم و خانواده اشو له کنی! می خوای طلاق بگیری مرد و مردونه راهکار داره چرا مثل یک بچه 6 ساله جیغ و داد و تهدید می کنید؟ البته نظر شخصی من اینه شاید جدایی بیشتر به نفع اونه یک مدت سختی می کشه ولی یک عمر اسارت و حقارت تحمل نمی کنه... جلوی ضرر را از هر جا بگیره ادم منفعت است. واقعاً متأسفم.

12. کاربر روبرو از پست مفید مهرانا9 تشکرکرده است .

مصباح الهدی (چهارشنبه 09 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 آذر 94 [ 06:20]
    سطح
    45
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    373

تشکرشده 699 در 298 پست

Array
    سلام مجدد...
    من اولش حدس زدم که احتمالا خانومت دلت رو زده و یه جورایی پشیمون شدی و دیگه نمیخوای ادامه بدی... اما حالا دیگه مطمئن شدم.

اینکه شما به هرررر دلیلی میخوای از این خانوم جدا بشی که بارزترینش الان تفاوت عقیده است ربطی به اعضای تالار نداره. شما قبل از اینکه به این تالار بیای هم تصمیمت رو گرفته بودی برای طلاق. منتها دلیل اومدنت به این تالار اینه که دنبال تأیید بقیه میگردی.
    دلت میخواد همه بهت حق بدن.
    ما به شما حق میدیم. ولی اونجایی به شما حق میدیم که خانومت قبل از ازدواج شرایط رو دیده و پذیرفته و الان داره میزنه زیرش! این کارش اشتباهه و حق داری ناراحت بشی... اما هیچ کس بهت حق نمیده چون ناراحتی اینجوری برخورد کنی.
    من اگه احتمال میدادم که خانومت دلت رو زده و دنبال بهونه واسه طلاقی، حالا دیگه مطمئن شدم. این که دیگه تاپیک زدن نداره. تصمیمت رو اجرا کن.

- - - Updated - - -

برادر بزرگوار!

حفظ آرامش و نشون ندادن رفتارهای هیستیریک !!! خیلی خوبه... آفرین به شما که اینقدر آرومی و میتونی خودت رو کنترل کنی. جدی میگم.

ولی دو تا از کارایی که شما کردی، برای روانی کردن یه زن! اونم یه دختر 23 ساله احساساتی کافیه و تأثیرش از هزارتا فحش و داد و بیداد بیشتره...

من دیگه مطمئنم که سخت گیری خانومت سر حجاب و این مسائل، بیشتر از اینکه برگرده به عقاید قلبی و باورهاش ، یه جور مبارزه و راه انداختن جنگ روانی با شوهریه که زورش بهش نمیرسه !!! م مجبوره مثل بچه مجسمه بشکونه !!!

دلم براش سوخت.

14. 5 کاربر از پست مفید گل آرا تشکرکرده اند .

dokhtare kordestan (یکشنبه 06 مرداد 92), sah@r (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 06 مرداد 92), مهرانا9 (یکشنبه 06 مرداد 92), عسل. (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 مرداد 92 [ 18:23]
    سطح
    8
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    25

تشکرشده 23 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل نمایش پست ها
    خوب پس چرا نمیری وکیل بگیری یا بری دادگاه درخواست طلاق بدی؟
    توی این سایت مشاوره دنبال چی هستی؟

جمله ات رو که در جواب سوال ایشان گفتی، اگر هر زن دیگری بود، یه بلایی سرت میاورد که هیچ وقت یادت نره. ایشون خیلی خویشتن داری کرده.

بی دل عزیز
    دقیقا چه بلایی میخواست سرم بیاره؟! من اصلا مساله ی بکارت برام اهمیتی نداره. همون اول ازدواجم اگه میدونستم باکره نیست باهاش ازدواج میکردم.الانم بخوام ازدواج کنم مساله ی بکارت ذره ای برام اهمیت نداره. اصلا اعتقادی به این مساله ی پوچ ندارم. این رو ابتدا هم بهش گفتم. ضمناً افرادی که اصرار بر عقد قبل عروسی دارن چرا این مساله ی از بین رفتن بکارت رو به عنوان یه سلاح برای طلاق نگرفتن مطرح میکنن؟! این یعنی عواقب کاری که میکنن رو در نظر نمیگیرن.همه ی عقد هاکه به عروسی منجر نمیشه. منم که مثل خیلی از آقایون اصرار نکردم بر داشتن سکس.خودش بسیار مشتاق بود. الان تقصیر من چیه در مورد این مساله؟! چرا باید یه زن انقدر خودشو ضعیف بدونه که سلاحش چنین چیزی باشه؟
    من در زندگی شخصیم و حتی کاریم با کسی شوخی ندارم به هیچ وجه.احترام بذارم احترام هم میخوام. کسی که بی احترامی کنه به هیچ عنوان نمی بخشمش و رفتار خشنی رو هم باهاش در پیش میگیرم. آدم بسیار موفقی هم هستم تو کارم. دوستای خوب بسیار زیادی دارم. فکر نکنید منزوی هستم و بخاطر اخلاقم هیچکس با من دوست نمیشه.
    اشتباه خودم رو در این زمینه میپذیرم که شناخت کافی از این خانم بدست نیاوردم و ازدواج کردم. اشتباه دومم هم این بود که سریع عقد کردم.
    واقعاً مساله ی بکارت ایشون مشکل من نیست. چون از ابتدا هم من اصراری نکردم و همچنین نظر خودم رو در مورد مساله ی بکارت به ایشون گفتم و اینکه یه خانوم میاد از این مساله برای دفاع از خودش استفاده میکنه ذره ای نمی پذیرم. انسانها باید به عواقب اعمال خودشون فکر کنن
    بی دل عزیز وکیل و دادگاه میخوام چیکار؟ گذاشتم به عهده ی خودشون.گفتم تمایل به دادگاه و وکیل دارین مشکلی نیست ولی من خودم دنبالش نمیرم.احضاریه فرستادن برام من میرم. من محضر دار آشنا دارم چه اصراریه به وکیل و دادگاه؟! ضمنا من تمام حق و حقوق ضمن عقد رو هم به ایشون دادم. همه رو. کاری که دیدم توی همین سایت خیلی از آقایون عار میدونن برای خودشون. از حق طلاق به ایشون دادم الی آخر. خودم هم پیشنهادشو دادم. گفتم زن من باید تمام حقوقی که من دارم رو داشته باشه. من رفتار غیر انسانی دارم؟! نخیر بنده شوخی ندارم با کسی. همین. یه زن باید غرور داشته باشه.یه زن باید قوی باشه. زن که بازیچه ی دست نیست. من آرزو میکردم این خانوم وقتی گفتم دیگه نمیخوام ادامه بدم فقط بپرسه چرا و با غرور تمام بگه لحظه ای دیگه با کسی که منو نمیخواد نمیمونم و اصلا خودش بره. نه اینکه بیاد مساله ی چرندی مثل بکارتو علم کنه و با اون از خودش دفاع کنه.

- - - Updated - - -

خدمت یکی از دوستان بزرگواری که در مورد ازدواج فامیلی فرموده بودن باید بگم ما چنین چیزی تو خانواده مون نداریم. دخترها و پسر های فامیل مثل خواهر و برادر هستیم برای هم چون از بچگی با هم بزرگ شدیم و اصلا نمیتونیم به همدیگه چنین دیدی داشته باشیم

16. کاربر روبرو از پست مفید nima23 تشکرکرده است .

الهه آذر (سه شنبه 08 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 تیر 93 [ 16:36]
    سطح
    22
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 188 در 61 پست

Array
    منم فقط مي تونم بگم متاسفم واست ! آخه چطور دلت مياد شب قدر شبي كه خدا رحمتشو سرازير مي كنه به اين راحتي دل يه دختر معصومو بشكني ! يه دختر غرور داره ولي اون بيچاره اومده اينقد خودشو كوچيك كرده !!
    من آمريكا هستم كه آخر به قول تو روشن فكريه ! ماجراي تو رو عينا واسه يه دوست آمريكاييم گفتم باورش نميشد! ميگفت الان چطور ميشه تو قرن ٢١ هنوز يه آدم با يه خانم اينجوري برخورد كنه !
    باور كن تو كه ادعاي فرهنگ داري حرفات مشخصا نشون ميده كه فرهنگت به مراتب داغون تره ! فكر كردي حالا چون حجاب نداريد و دست ميدين خيلي با كلاسين ؟؟؟؟؟

اگه فرهنگ ميخواي بذار فرهنگو بهت تعريف كنم ! وقتي گفتي پسر خالت دستشو دراز كرد و اين دست نداد و زمين و زمانو بهم ردي كه آبرومو برد !!! عزيزم من چندين ساله آمريكا زندگي مي كنم. اصلا يه آقا دستشو دراز نبايد بكنه محترمانه ترين حالتش اينه كه خانم به آقا افتخار بده و دستشو دراز كنه ! ثانيا اين همه آدم اينجا دست نميدن و عذر خواهي مي كنن و همه به اعتقادشون احترام ميذارن !!!
    فرهنگ يعني احترام به عقيده ديگران !!

باور كنيد من نمي خوام تند حرف بزنم اما نمي تونم
    اصلا اون جريان مشاور ! اون بنده خدا جلو يه آدم غريبه به شما توهين كرده شما مثل يه سگ جلو خونوادش باهاش برخورد كرديد !
    مدير محترم همدردي لطفا اين تاپيك رو ببنديد چون هر كي اينو بخونه يه دل سير گريه خواهد كرد !

تازه فكر كن شما الان داري همه چي رو خودت ميگي و اصولا هميشه شخص غايب محكومه ! فكر كن اگه اون مي تونست از خودش دفاع كنه .....

عزيز من فقط مي تونم بگم واست متاسفم واقعا متاسفم و بيشتر واسه اون دختر خانم كه گير همچين آدم بي فرهنگي افتاده !!
    مي دونم اعتقاد نداري اما بدون كه ناجوانمردانه دل شكستي و خدا دلتو خواهد شكست! اينو كه مي گم از دل ميگما ! من يه بار تو عمرم دل شكستم اونم تازه از رو نفهمي و بچه گي و تازه اصلا قابل مقايسه با جريان شما نيست اما خدا بدجور دلمو شكست ! به چشمم ديدم كه چطور خدا مجازاتم كرد!
    منتظر باش كه به زودي نوبت تو هم ميشه !

18. 14 کاربر از پست مفید Mosbatfekrkon تشکرکرده اند .

Aram_577 (یکشنبه 06 مرداد 92), asemani (یکشنبه 06 مرداد 92), maryam123 (سه شنبه 15 مرداد 92), nima23 (یکشنبه 06 مرداد 92), reyhan (یکشنبه 06 مرداد 92), sah@r (یکشنبه 06 مرداد 92), sima_star (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 06 مرداد 92), یکی مثل شما (یکشنبه 06 مرداد 92), هم صحبت (سه شنبه 08 مرداد 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 09 مرداد 92), بی دل (یکشنبه 06 مرداد 92), ساحل75 (دوشنبه 07 مرداد 92), عسل. (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 شهریور 92 [ 16:08]
    سطح
    40
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    220

تشکرشده 223 در 68 پست

Array
    حاصل سبزترین باور من برگ زردیست که از لای ورق های دلم می ریزد... مانده ام سخت غریب! دیگر از سبزترین حادثه ها می ترسم...!!!
    ویرایش توسط sah@r : یکشنبه 06 مرداد 92 در ساعت 18:18

20. کاربر روبرو از پست مفید sah@r تشکرکرده است .

reihane_b (یکشنبه 06 مرداد 92)

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)