منم شرایط تو رو داشتم - بعد از تموم شدن درسم یهو احساس خلا کردم . دنبال یه محبتی میگشتم که جنسش از نوعی نبود که تا به حال دیده بودم -
دوست داشتم کسی منو دوست بداره و منم دوسش بدارم - اومدم نت و چت کردن - خیلی ها رو دیدم که با چت کردن دوستای خیلی خوبی پیدا کردن و 2 -3 نفر دیدم که به ازدواج هم ختم شد . الانم زندگی خوبی دارن -
ولی کسایی که تو نت اشنا میشدم قصدشون چیز دیگه ای بود - به دخترایی که میومدن نت جور دیگه نگاه میکردن و به راحتی پیشنها بی شرمانشونو بیان میکردن - وقتی متوجه نیت پلیدشون میشدم تا مدت ها از نت زده میشدم ولی باز از سر تنهایی میومدم نت و چت -
گهگاه میشد طلب عکس میکردن وقتی عکس نشون میدادم میگفتن تو چرا اینجا یی؟ تعجب میکردن چرا از نت دنبال هم صحبت هستم-
و اگه ادم خوبی بودن که شروع میکردن به نصیحت که نیا اینجا و اگه ادم بدی بودن قصد مخ زنی داشتن و منم ا ز اونجا که گارد گرفته بودم هیچ موقع مخم زده نشد .
اشتباه من تو این مدت این بود که خیلی ماخوذ به حیا بودم - وقتی بیرون میرفتم زیادی سر به زیر بودم - یکی از استادامون میگفت رابطه چشمی با دیگران بر قرار کنید در یک لحظه مهر میوفته تو دل طرف ...
زیادی خانوم و سر به زیر بودن خوب نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)