نقل قول نوشته اصلی توسط tamanaye man نمایش پست ها
آقا نیما خواهش میکنم قبل از پست گذاشتن آفت های احتمالی در مشاوره دادن رو بخونید . توی زندگی تا تقی به توقی میخوره که نباید طلاق گرفت .همه زندگی ها به خصوص چند سال اول این مشکلات وجود داره ، تا دو طرف اخلاق های همدیگه دستشون بیاد و بتونند توی شرایط های متفاوت همدیگر رو درک کنند و عکس العمل مناسب نشون بدن یکم زمان میبره و در تمام زندگی ها وجود داره . اصلا زندگی که توش تفاوت نظر و بحث نداره جای تعجب داره که دو طرف همدیگر رو دوست دارند و برای هم مهم هستند یا نه . زندگی که زن و شوهر برای هم اصلا اهمیتی ندارند مطمئن باش توش توقعی هم به وجور نمیاد و دو طرف بی تفاوت در مسائل از کنار هم عبور میکنند .
آیا من نوشتم طلاق بگیرن!؟ یا اصلا بمونن؟! من فقط گفتم مثل زن های بی کس و کار حرف نزنن. به عنوان یه مرد اصلا نمیتونم هضم کنم یه زن (خصوصا با این موقعیت اجتماعی و سطح تحصیلات)چرا باید کتک بخوره و باز هم بگه باید بمونم و بسوزم و بسازم! اگه شما خانم هستی این جمله رو به شما هم میگم. کسی حق نداره شما رو کتک بزنه. نمی فهمم اصرار بعضی ها بر نگه داشتن یک زندگی(با این شرایط و رفتارهای اسفناک) به ضرب زور چیه!!!مردی که زنش یا هر زن دیگه رو میزنه از نظر شعوری پایینه و زن رو موجودی پایین تر از خودش میبینه. اگه کسی(با داشتن شرایط مالی مناسب) دوست داره با مردی با چنین طرز فکر عقب مونده ای با چنگ و دندون زندگی کنه به نظر من لیاقتش همونقدره