جناب قایقران از همراهی شما خوشحالم و از اینکه چنین صادقانه و بی ریا به پرسشها پاسخ می دهید .
در خصوص صفات خودتون . باید بگم هم صفات مثبتتون مهم هستند برای زندگی ، هم منفی . برای همین
هم دچار دوگانگی های زیادی در زندگی می شوید نه صرفاً در رابطه با همسرتان .
کنار هم قرار گرفتن اینگونه صفات مثبت و منفی زمینه تعارضات را در شما ایجاد می کند که با توجه به صفت مثبت تواضع در
شما ، این تعارضات در مورد ارتباطاتتان و قضاوتهایتان در رابطه با دیگران ، بیشتر خودتان را اذیت می کند و خودخوری دارید .
ابتدا در مورد خانمتان نکاتی می گویم و سپس می خواهم بطور جدی همراهی کنید تا در خصوص صفات منفیتان به شما
کمک کنیم که تغییرات ایجاد کنید ، چون فشارهای حاصل از این صفات منفی روی روح و روان شما هرچه سن شما بالاتر
رود سنگینی می کند و باعث مشکلاتی در شما می شود .
دو مورد دروغگویی خانمتان را ناشی از حساسیت خودتان بدانیدو ترس خانمتان . (اولی که در مورد لفظ عزیز چون
متعارف هست که البته بهتر است از سوی خانمها و آقایان بکار برده نشود اما چون اشتباه مصطلح بخصوص در محیطهای
دانشگاهی و فرهنگی هست نمیشه اتهامی وارد کرد که منظوری بوده است اگر لفظ عزیزم بود بدون نام استاد که گرایش
عاطفی را می رساند و حتی استاد عزیزم هم نمیتواند این ذهنیت را به دنبال داشته باشد که منظوری در کار است چه رسد
به عزیز . لذا ) نوع تجسس و اعتراض شما درست نبوده و زمینه ترس را ایجاد کرده (بلکه می توانستید به ایشان بگویید من
دوست ندارم در رابطه با مردان از لفظ عزیز و جانم و ... ( امثالهم ) استفاده کنی . می دانم منظوری نداری اما غافل از تأثیرش
نباش لذا دوست ندارم خانمم خدای ناکرده زمینه ساز لغزش در کسی شود حتی اگر احتمالش 1 درصد باشد و همچنین
دوست دارم این الفاظش فقط برای من باشد و مردان محرم خانواده مثل پدر و برادر . و ضمن ناز ونوازشش ازش تقاضا
می کردی از آن پس بیشتر رعایت کند و حریمها را جدی حفظ کند) . اما نکته اصلی در این ماجرایی که شما بیان کرده ای
تجسس شما نسبت به خانمتان که حتی گوشی وی را هم چک می کنید است و این نشانه ای از بدبینی هست که
بعداً بررسی خواهیم کرد که در شما تا چه حد هست ، ( آیا از نوع حاد آن هست و نیاز به مراجعه به روانپزشک دارد یا در حد
معمول و متأثر از علاقه زیاد به همسرتان هست ) اما فقط همینقدر می گویم که رفتار شما جای اعتراض داشته و درست
نبوده اما پیداست که همسر شما سازگاری بالایی دارد و شما را دوست دارد و .... اما این رفتارتان موجبات ترس و اضطراب
و ناراحتی را به طور طبیعی در ایشان ایجاد کرده و می کند و اگر ادامه یابد اعتماد به نفس وی را به شدت اسیب خواهد زد
که مطمئناً شما دوست ندارید چنین شود
در خصوص دروغ دوم ، اصل سئوال شما در خصوص مسنجر حکایت از بی اعتمادی شما دارد که لازم هست بررسی شود
که آیا کلاً نسبت به همه افراد بی اعتماد هستید یا نسبت به همسرتان و با هم بررسی کنیم که دلیل چیست یعنی چه
علتی را خودتان برایش قائل هستید ... و اگر اینجا به نتیجه نرسیم نیاز هست به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید تا با
روانکاوی ریشه ودلیل را یافته و به شما کمک کند که برطرف سازید .
و پاسخ خانمتان هم نمیشه دلیلی بر پنهان کاری خاصی دانست کما اینکه ایشان گفته که نصب هست اما من استفاده
نمی کنم . با این وجود شما تجسس کردید!! که بفهمید آیا هست ؟ که به همان پاسخ خانمتان رسیده ای یعنی مسنجر نصب
بوده و چیز تازه ای کشف نشد و پیداست که بخش دوم صحبت ایشان که استفاده نمی کنم را هنوز باور نکرده اید که بهتره به
خانمتان اعتماد کنید چون به زندگی با شما پای بند است اما بی مهارتی هایی دارد که می توانید با هم تبدیلش به مهارت
کنید و این هم طبیعی هست چون بسیاری از خانمها و آقایون همین وضعیت را دارند چون متأسفانه غلباً نه برای زندگی
مشترک به خوبی تربیت می شوند و نه خود آگاهی و مهارتهایشان را در این خصوص تا قبل از ازواج بالا می برند و به جرأت
می گویم که 90 درصد اختلاف زن و شوهرها به همین ناآگاهی و عدم مهارت برمی گردد .
در هرصورت در هردوی این ماجرا و سئوالی که در پست قبلی کرده اید که چطور بفهمید باز هم دروغگویی دارد یا نه ،
نشان از بی اعتمادی شما دارد و اینکه دنبال پیدا کردن چیزی هستید و در هر صورت خودتان هم به عنوان صفت منفی بدبینی،
بطور صادقانه از آن یاد کرده اید و این از صفات مهم منفی هست که زمینه ساز صفات دیگر هم هست و می تواند آسیب های
زیادی به زندگی شما بزند که خوشبختانه با توجه به صفات مثبت دیگرتان پیداست شما بیشتر در درون درگیر با آن هستید
یعنی کمتر برون ریزی دارد و بیشتر در درون دچار تعارضات و درگیری های شدید می شوید که دپرستان می کند . به گونه ای
که دچار ذهن خوانی های منفی و بدبینانه می شوید اما نیروی های مثبت درونتان ( مثل تواضع ، قدر شناسی ، خوش بینی
و ... )با این ذهن خوانی ها درگیر می شود که اگر قوت داشته و غالب شوند از دپرس بودن بعد از مدتی خارج شده و آرام
می شوید و اگر موفق نشوند برون ریزی خواهید داشت مثل همین تجسسها و سین جین هایی که به دنبالش پیدا می کنید
در ادامه در صورت تمایل شما به همکاری روی صفات منفی خود شما صحبت خواهیم کرد و پیش می رویم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)