به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 21:45]
    سطح
    14
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 30 پست

Array
    سلام.من تاپیک های قبلیتونو دنبال کردم واز جریان خواستگاریتون با خبرم .ودوست داشتم تو این موضوع جدید کمکتون کنم.ببینید کار نامزد شما درست نبوده چون اون از اول میدونسته که کار شما چیه وبا چه کسانی در ارتباطید .100در صد شما باید شماره کارمنداتونو داشته باشید ولی اون اینو شاید درک نکرده وشاید فکر میکنه اگه به شما بگه اونا رو پاک کنید وعکس العمل شما رو ببینه کار درستی کرده یا به قولی شما رو آزمایش کرده .معلوم نیست چی تو فکرش بوده اما من فکر میکنم که اینکارو کرده ببینه شما حساس میشید یا نه چون اگر واقعا قصدش این بود وقتی میدید شما قبول نمیکنید پاکشون کنید دیگه به شما اس ام اس نمیزد.شاید اونم اموزش ندیده که چطور باید خواسته هاشو مطرح کنه.اون هنوز از شما شناخت کافی نداره وهر چقدرم شما بگید شماره اونارو واسه کار دارید اون باور نمیکنه.نامزد منم اسم چند خانم تو گوشیشه اما چون بهش ایمان دارم واز قبل میشناختمش وخیلی پاکه هیچ وقت نمیگم چرا این شماررو داری یا....البته اینم بگم سعی کنید حتی اس ام اس مناسبتی هم به خانمها ندید وجواب هم ندید چون اولا این اس ها شاید کم کم وابستگی ایجاد کنه ومنجر بشه به اس های غیر رسمی و...وثانیا با اینکار حس حسادت رو تونامزدتون شعله ور میکنید چون بهر حال این خصیصه ذاتی در زن هست ونمیتونید بگید چرا.همکاراتونم اگر اعتراضی کردن که چرا جواب نمیدین ازشون معذرت خواهی کنید وبگید من شرایطم تغییر کرده و.....اصلا روز قیل از یه مراسم شما تبریک خودتونو تو شرکت اعلام کنید تا هر کس میخواد تبریکی چیزی بگه همونجا حضوری بگه !این دست دادنم توجیح خوبی نیست شما میتونی راحت دست دادنشونو رد کنی.خانخودتم بگه من دوست ندارم به کسی دست بدم اما بقیه پیشقدم میشن راضی میشی؟؟
    راستی من وقتی ماجرای خواستگاریتونو خوندم احساس کردم خیلی مراحل شناختتون وسوالاتتون کامل نبوده یا شایدم شما چیزی ننوشتی .وبعضی جاها یه اشتباهاتی داشتی با اینکه بعضی ها بهتون گفته بودن چکار باید بکنید اما انجام ندادید مثل جلسه سوم که رفته بودید وقانون سوال پرسیدن وسوال معکوس پرسیدن رو رعایت نکردید .حالا دیگه گذشت ولی سعی کنید هر چی میخوایید بدونید رو همین چند وقت که دارید رفت وامد میکنید وبخصوص در عمل بررسی کنید خیلی حرف بزنید در مورد خودتون وایندتون اگر بینتون برخوردی ایجاد شد هم اشکالی نداره این به شناخت بهتر تو مواقع ناراحتی کمک میکنه ولی اینم بدونید همونطور که شما دلتون میخواد همه چیزو در مورد ایشون بدونید ایشونم حق دارن بدون که مثلا شما یه مواقعی از کوره در میرید بخصوص اینکه ایشون خیلی زود گریه میکنن و....شما تحمل دارید تا عصبانی میشید ایشون گریه کنن وقهر و...؟ .البته یه اشتباهتونم این بوده که دختر خانم مطمین شده شما انتخابش کردید.بعضی ها 3/4 ماه با هم رفت وامد میکنن وبعد جواب منفی میدن .پس یه جورایی بهشون برسونید هنوز نیاز به شناخت داریدموفق باشید .

2. کاربر روبرو از پست مفید آدرین تشکرکرده است .

بی وفا (شنبه 12 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)