آقای بی وفا در مورد جوابتون به آقای مدیر:
برادر من! من اینهمه از شما تعریف کردم! سبیل گرو گذاشتم! تعریفهامو پس میگیرم ها!
چرا اینقدر به جاده خاکی میزنید آخه؟
مگه نمیخواهید عصبانیتتون رو تعدیل کنید؟
خیلی خوب! الان بهترین فرصته برای تمرین اینکار. چطوری؟
هر پستی که (هر چند حاوی نکات مثبت و صحیح بود) دلتون رو زد یا از انتقاد کسی خوشتون نیومد، به جای اینکه سریعا پاسخ کوبنده ای بدهید یا اینکه بنشینید در وصف کمالات خودتون به تفصیل بنویسید که اون ادم متوجه خصلتهای خوب شما بشه،
از روش تاخیری استفاده کنید. یعنی ارسال جوابیه تان را به عقب بندازید. به خودتون بگید جواب این آدم رو چند ساعت دیگه یا فردا میدم.
تمرکزتون رو هم از روی اون احساستون به اون آدم بر دارید.
بعدش هم ما اگه توی این سایت به شما نصیحت نکینم پس چیکار کنیم؟
ما کارمون همینه که از روی نوشتار شما و ادبیات شما و لابلای حرفهایی که میزنید و داستانهایی که تعریف میکند و نیز برخوردتون با اعضای خود همین تالار، پی به زوایای شخصیت مراجع ببریم (در حد وسع این فضای مجازی) و اون رو برای مراجع روشن کنیم و کمک کنیم نقاط مثبت و ضعف خودش رو بشناسه و با ارائه راهکاری که میدهیم قصدمان این است که انشا الله بتونیم کمک کنیم تغییرات مثبتی را برای موفقیت در زندگی و تعاملاتش با دیگران تجربه کند.
سعه صدری که نسبت به پستهای اعضا در این تاپیک نشان میدهید، تمرین بسیار خوبی است برای مدیریت مشکل عصبانیت اتون. شما هم که مدیریت خوندید. پس بسم الله.
***و اما در مورد اصراری که بر درست بودن رابطه گرم با خانمها دارید و نیز اصراری که بر بی منظور بودنتون دارید عرض کنم که قبول! بابا همه ما دیگه دربست قبول کردیم که شما هیچ نیت شری ندارید و ذاتا هم آدم خونگرمی هستید.
ولی لازمه که حد و حدود رابطه با خانمها رو مشخص کنید. بخصوص الان که در شرف ازدواج هم هستید و خانمتان هم این نوع برخوردهای شما را نمی پسندند.
اما اگر نمیتوانید بپذیرید که این رفتار شما اشکال دارد، و اگر مصرانه بر شکل رابطه تان با خانمهای نامحرم پا فشاری دارید، پس حتما حتما توصیه سیمین دخت و مدیر گرامی را لطفا اجرا کنید. یعنی اینکه در مقابل خانمتان با خانمهای شرکت همینطور که همیشه رفتار میکنید گرم خوش و بش داشته باشید و به خانمتون هم خیلی صریح بگید که من همینم که هستم و دست از این رفتارم قرار نیست بردارم.
پای بقیه ماجرا هم بایستید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)