به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 بهمن 92 [ 20:27]
    سطح
    10
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 13 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان62 نمایش پست ها

عاقبت گرگ زاده گرگ شود گرچه با آدمی بزرگ شود

ایشون همین خوی و خصلت روستایی، امی و سنتی را همچنان دارا هستند و بنده این دوسال وقت، انرژی، پول، احساس, اعصاب، آبرو............ کرور کرور گذاشتم که ایشون تغیر کنه

نشد

که
    نشد

من از دوستان راهکار خواستم چطور نیتونم ایشون رو رام کنم که حق طلاق رو بمن بده همونطور که ایشون روز اول منو رام کردن؟؟؟

- - - Updated - - -
    سلام ارغوان خانوم
    ببخشید رک حرف میزنم اما فکر میکنم راه رو دارید اشتباه میرید من همسر شما رو نمیشناسم پس درمورد ایشون نظری نمیدم ولی در مورد حرفای شما:ببنید شما خیلی از خودتون از هر لحاظ مطمعن هستید این رای اعتماد بنفس یک خانوم خیلی خوبه تا ارزش خودشه حفظ کنه اما زیادش باعث نابودیه زندگیش میشه
    اول از همه وقتی همسرتون ازتون خواستگاری کردن شما باید همه ی جوانب و در نظر میگرفتید همه ی ادما تو زندگی دنبال پیشرفتن این خیلی خوب هستش وقتی همسر شما میخواست خانومی در سطح بالا انتخاب کنه خوب کار بدی انجام ندادن من تمام جزئیات و نمیدونم ولی شاید خود شما و شرایط باعث تغییر رفتار ایشون شده و موجب دعواهاتون شده شاید سرکوفت زدن یا یه چیزی مثل این باعث تغییر همسرتون شده اما خوب وقتی ایشون هم خونه و هم ماشین و به اسم شما زدن یه چیزی رو نشون میده و اون علاقه و اعتماد هستش شما بهتره یکم مثبت نگر باشید.
    در مورد این جمله تون در مورد روستایی ها بخشید ارغوان جان کی گفته روستایی ها امل هستن؟من روستایی های زیادی دیدم که چه باسواد و چه بی سواد شرف و غیرتشون بیشتر از یک شهریه با اصالت هستش یادتون باشه روستایی بودن یه عیب نیست.
    اما خوب تفاوت فرهنگ حتی تو خانوداه های یک فامیلم وجود داره و اگه خیلی فرق دارید باید از اول اینارو میسنجیدید.
    شما خیلی بد بینانه دارید نگاه میکنید چرا از الان دنبال جدایی و این چیزا هستید بهتره فکر این مسائل نباشید
    باور کنید زندگیتونو خراب میکنه و همسرتونم گناه داره چرا با زندگیش میخواد بازی کنید هم با زندگیه خودتون هم با زندگیه ایشون.البته با این اوصافی که گفتید ایشون آدم خوبی به نظر میرسن اما یادتون باشه هیچ انسانی حق نداره کس دیگری رو بخصوص همسرشو رو تحقیر کنه چون همین امر اعث سردی طرف مقال میشه
    همه فکراتونو بکنید اما اگه بازم موفق نشدید مشکلات و حل کنید بهتره فعلا تدارک عروسی نبینید و با همسرتون صحبت کنید چون با این فکر ازدواج کردن کار مناسبی نیست.
    ایشالله موفق میشین
    ویرایش توسط یانار : یکشنبه 13 مرداد 92 در ساعت 18:11

2. 4 کاربر از پست مفید یانار تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 21 مرداد 92), Mosbatfekrkon (یکشنبه 13 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 13 مرداد 92), مصباح الهدی (یکشنبه 13 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)