مه ناز جان
توی خونه که اصلا نگاه نمی کنه یا اخبار می بینه یا نهایتش آهنگی یا فیلمی. بیشتر وقتش رو بیرون از خونه میمونه.
کارهای یه روزش ... صبح 7 میره اداره تا حدود 4 برمی گرده، تا 6 استراحت می کنه بعد میره بیرون، یا میاد وضو میگیره میره مسجد یا خونه نماز می خونه میره بیرون بعدش باز میاد شام می خوره و میره و نمیاد تا حدود ساعت 1 الی 2 نیمه شب.
من در کل آدم کم حرفیم و فکر می کنم واسش جذابیت ندارم. خودم قبول دارم که نتونستم اونو به سمت خودم جذب کنم.
حق اعتراض هم ندارم چون زود رنجه عصبیه و اگر چیزی بهش بگم بدتر می کنه. کل 5 شنبه ها رو یا دیروقت میاد یا اصلا نمیاد. قبلا که نمیومد باهاش مشکلی نداشتم چون خیلی بهش اعتماد داشتم فکر می کردم با دوستاش دور همن. ولی الان نمی تونم . همش فکر می کنم الان توی بغل یه زن دیگه خوابیده یا با دوستاش ارتباط دارن.
اون از زنای چاق و سفید خوشش میاد. تا بهش میگم بهم اهمیت نمیدی میگه تو لاغری چرا چاق نمیشی. از شانس بد من نمیدونم چرا چاق نمیشم هرچی می خورم هم جواب نمیده گاهی میگم برم ازین داروهای بدنسازیا بخورم ولی میدونم عوازض داره. بهش هم میگم من حتی توی بارداری هم چاق نشدم ولی اون لاغری رو بهانه قرار داده...
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)