سلام
الهه خانوووووووم من امروز تاپیکاتون رو خوندم دوست من. شما چشماتو بستی وداری با تخیلاتت زندگی می کنی 100 تا دلیل واضح دیدی که همگی تایید دوست نداشته شدن شماس با این وجود با دو سه تا ذهنخانی بی محتوا و شک، داری تحلیل می کنی که اره دوسم داره!!!!!!!!!!!!
من نمی گم چی کار کن خوب یا بد. میگم که تو این چند سال چی گیرت اومد؟ ایا می خای تا 100 سال دیگه هم این چیزا گیرت بیاد؟ اگه نتایجت راضی کننده است و قانعی ادامه بده
اما ایا شما ادمتی؟ این حق رو نداری که دوست داشته بشی
تا کی می تونی به این نیازت سرپوش بزاری
تا کی می خای از پولت استفادهه بشه و چیزی عایدت نشه
بگذریم به هر حال هر کی نجار زندگی خودشه. فقط بدون انتخاب امروزت ایندت رو رقم می زنه
دوست من یکی از بهترین کارا الان اینکه یه مدت رهاش کنی ببین اونم تشنت میشه!!!!!!!!!!!! اگه شد که عالی ولی اگه نه لااقل تکلیف خودت رو شن کردی
هر چند می دونم این پستم فایده ای نداره اما نمی دونم چرا زدم . ادمهایی از جنس شما الهه خانم شاید تو زندگی خودشون به انوچه می خان نرسن اما یه درس عبرت گندن برا بقیه ادمها. که بابا چیزی که مال تو نیست رو رها کن تا بهتر از اون گیرت بیاد به قول چینیها تا استکانت رو خالی نکنی چای گرم و تازه گیرت نمی اد.
کاش قبل از اونکه درس عبرتی بشی برا بقیه برا خودت می شدی حیف از شما خانوووم حیف حیف حیف. حیف این استعداد. فکر کردین دوست داشتن تنها دلیل که میشه باهاش زندگی کرد. تو زندگیت فقط داری با احساس عمل می کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)