نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
فک کنم دانشگاهتونو شناختم

ولی دیگه اونجوریا هم نیست که هیچ دانشجویی رو راه ندن. یه کمی سخت می گیرن ، اما با گرفتن کارت شناسایی و علت حضور و ... راه میدن. ضمنا اگه برای پایان نامه دعوتش کنید که خودتون هم باید برید از دم در راهنماییش کنید داخل و گیر دادن نگهبانا نمی تونه کاری کنه .

در مورد همایش هم که گفتم ، اگر هم رشته هستین یه مقاله مشترک ، حتی در حد پوستر ، بنویسید. اون وقت مجبورید همدیگه رو اونجا ببینید.
حتی اگه مقاله هم ننویسید می تونید ازش بخواید که تو همایش ببینیدش . نیازی نیست بگید گفتگو داشته باشیم !!! بگید خوشحال میشم ببینمتون.
راستی دخترا انقدر هم نازک نارنجی نیستن که با یه بار دیدن و نپسندیدن احساساتشون جریحه دار بشه ، ضمن اینکه دوست خوبمون هم گفتن که آدم در جایی ناراحت میشه که بهش ابراز احساس شده باشه و بعد زده بشه زیر همه چیز

در کل باز هم میگم راه دیدن ایشون خییییییییلی زیاده . اما انگار شما خیلی می ترسید. تا وقتی نتونید به این ترس غلبه کنید ، مسلما نمی تونید ببینیدشون.
موفق باشید
راه خوبی پیشنهاد کردین. ممنونم.

راه دیگه ای به ذهنتون میرسه که فقط من ایشون رو ببینم ؟!

راستی آقایون رو توی دانشگاه های دخترونه راه میدن؟ به نظرتون اگه راه بدن، برم با یکی از اساتید این خانم صحبت کنم و قضیه رو بهش بگم که فقط میخوام ایشون رو ببینم. راه میان باهام ؟