دوست عزیز من دقیقا یه پسری هستم که یه دختری در دانشگاه این فکر رو درباره ی من داره....
من تنها به دختری چنین نگاه هایی می کنم که دوستش دارم پس در نتیجه مطمئن باش یه علاقه ی کوچکی در این آقا ایجاد شده.شما ترم 4 هستی الان خیلی زوده حداقل تا ترم 6 صبر کن البته بگم خیلی سخته چون من تو اولین تابستون که بعد از ترم دومم بود باور کن حتی یه شب هم نتونستم از فکر اون دختر بخوابم بعد کم کم عادی شد که الان تقریبا دیگه این پاییز ترم آخر هستم. به ایشون علاقه دارم ولی یه روز تو همین ترم باهاش صحبت می کنم
فرار کردن از فکر این پسر برای شما محاله..مطمئن باشید .من که پسر هستم دارم این حرف رو میزنم چون با توجه به شخصیتی از خودتون تعریف کردین؟؟؟؟؟ حالا احساسات دخترانه روش قاطی کنید.
دختری که من عاشقش هستم حتی از شما مغرور تر و شاگرد اول دانشگاه است حالا دیگه قضیه رو بگیر برو.تو ترم سوم که بودیم حتی من اگر با دختری در کلاس شوخی میکردم حسودی رو تو چشماش میدیدم
بیننید من مخالف این نیستم که اصلا با این پسر حرف نزنید.به هبچ وجه هم نمی تونید رفتار عادی در کنار ایشون داشته باشید.
چون شما توجه خاصی به ایشون دارید تمامی حرکات ایشون در به قول شما جو دانشگاه برای شما منظور دار هست و شما نتیجه گیری مثبت دارید از دخترای همکلاسیتون کمک بگیرید که خیلی مفیده اینو دارم جدی میگم
در ضمن هرگز تو زندگیتون موقعیت ها رو از دست ندید تا این بره معلوم نیست کی بیاد.
به این جمله معتقید که سربازی یا تحصیل در دانشگاه به هیچ وجه مانع ازوداج نیستن پس در این زمینه ها هم این کارها مانع درس خوندن نیستد ادم اگه درس خون باشه هزار تا خلاف هم کرده باشه بازم درسشو میخونه
و یک جمله تاریخی از پدر علم جامعه شناسی که
این زنان هستند که انتخاب می کنند و تمام مردان بازیچه ای در دست زنان هستند
اگه شما این پسر رو بخواید مطمئن باشید همین ایشون یک روز شوهر شما هستند.
متاسفانه یکی از دلایل افسردگی دختران این است که فکر می کنند آنها حق انتخاب ندارند ولی کاملا بلعکس
درست است که به ظاهر پسر ها میان خواستگاری اما مطمئن باشید این کاره دختران بوده که آنقدر زیرکانه انجام داده.
تو دانشگاه شما 2000 دختر هست چرا ایشون به کس دیگری نظر نداشت چون شما...... پس یه چیزی هست....اوکی
عشق باعث شادابی انسان می شود اگر شخصی را دیدی که فکر می کنید عاشقش شدید ولی دچار افسردگی شدید مطمئن باشید او عشق شما نیست او امده است تا عشق شما را ببرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)