ببين عزيزم بعضي خانواده ها هستن كه يك مسائلي توشون شكل گرفته و اين مسائل به شكل آيه دراومده، يعني همه بايد قبولش داشته باشن و بهش احترام بذارن هر كسي هم كه طبق اين روال عمل نكنه مذموم شناخته ميشه. خوب اين وسط يه عده از اين ماجرا سود ميبرن يه عده هم از ترس مورد قضاوت قرار گرفتن صداشون درنمياد عده ديگه هم كه براشون فرقي نداره منفعل هستن. مثل خانواده هاي پدرسالار كه همه بايد به حرف پدر باشن يا خانواده شوهر من كه خاله جونش اين نقشو بازي ميكنه و همه بايد براش دلسوزي كنن و حالشو بپرسن و قربون صدقش برن و كلاً همه كارها درجهت جلب رضايت ايشون پيش بره!! مسلماً مخالفت با اين قوانين خيلي سخته و ممكنه سودجويان براي خراب كردن تو از اين موقعيت استفاده كنن. بنظر من كار خيلي خوبي ميكني كه مستقيماً وارد نميشي، سعي كن جاريتو جولو بندازي و مثلاً بگي اگه جاريو برادرشوهرم ميخوان شراكتو جدا كنن يا براش قانون مشخص بشه (اينجا خواسته خودت رو از زبون جاريت بيان كن كه مثلاً من حس كردم همچين خواسته اي دارن) از نظر ما اشكالي نداره، اگه اينجوري راحتن عيب نداره منم استقبال ميكنم، اتفاقاً مزاياي زيادي هم داره. يا اينكه سعي كن وقتي جاريت حسادت ميكنه يه كاري كنه خودش ضايع بشه و اين موضوع بخاطر اون شكل بگيره. البته اينا پيشنهاد من بود خودت هم بررسي كن شرمنده چيز ديگه اي بلد نيستم.
دركل فكر ميكنم بايد به شوهرت آگاهي بدي و براش اين قضيه حريم خصوصي زندگي مشترك رو روشن كني. حالا از چه طريق شايد بهتر باشه حضوراً بري پيش يه مشاور ازش كمك بخواي.

علاقه مندی ها (Bookmarks)