خانم آریایی من منظورم شخص شما نبود. منظورم خودم و شما و همه بود. برای تعامل خوب و همراهی در روند مشاوره باید یک شناخت کلی باشد. شاید یک نفر فکر کند مشاوره دهنده بی درد است ، بی تجربه است ، ایده آل گرا است یا ممکن است اشتباه کند هر چیز دیگری. وقتی بررسی کوتاهی داشته باشی و با روحیات طرف مقابل خیلی مختصر آشنا شوی ( قضاوت منظورم نیست شناخت را می گویم ) بهتر تعامل می کنی و حتی احساس بهتری خواهی داشت . خیلی وقت ها دیدم که تاپیک ها با مشکل مواجه می شود به همین دلایل. بنابراین اگر یک شناخت کلی باشد خیلی از این مسایل برطرف می شود و تاپیک ها بهتر نتیجه می دهد. این به معنای قضاوت نیست. البته خانم نازنین فکر کنم شما خودتان یک پیشداوری دارید و راجع به من قضاوت کردید آنهم از جنبه منفی . بنابراین شما هم اگر یک آشنایی مختصر با من داشتید شاید بهتر بود و این همه از نظر احساسی ( کاملا در پست شما مشهود است ) برانگیخته نمی شدید.
به آقای آسادو : من باز هم می گویم منظور من ازدواج سنتی یا مدرن نیست. من برایم فرقی نمی کند شما با چه روشی پیش بروی چون شما مصلحت خودتان را می دانید. من می گویم هر روشی را انتخاب کردید باید یک کارهایی را انجام دهید وگرنه روش شما موفق نمی شود. همین مسایلی را که در پست قبل برشمردم به کسانی هم که ازدواج سنتی می کنند می گویم. اینها کلی است و ربطی به روش خاصی ندارد. به این ها می گویند ( روش تصمیم گیری ) . شما وقتی می خواهی از روش آشنایی اقدام کنی یا سنتی یا اصلا اینترنت هیچ فرقی ندارد و باید مراحل تصمیم گیری درست را طی کی. مزایا ، معایب و عواقب و نتایج مثبت را کنار هم ببینی تا درست پیش بروی و وسط مسیر نمانی.
پس خواهش می کنم در مقابل من در لاک دفاعی نرو چون من راجع به شما قضاوت نمی کنم و منظوری که شما و نازنین آریایی از پست من برداشت کردید ندارم.
باز هم می گویم شما هر تصمیمی در هر زمینه ای بخواهید بگیرید باید اینها را درنظر بگیرید. مثلا کسی می گوید ابراز علاقه به دختر کن یکی می گوید در یک جای خلوت برو و یکی می گوید واسطه بفرست. شما برای اینکه بتوانی یکی را انتخاب کنی اول باید با کاربران مشاوره دهند تعامل خوب داشته باشی ( که توضیح دادم ) و دوم باید بتوانید خودتان تصمیم بگیرید و تجزیه تحلیل کنید. مثلا اگر ابراز علاقه کنم چه مزایا و معایبی دارد یا اگر جدی صحبت کنم چه می شود و... آن وقت با اطمیان بیشتر و با لحن بهتری با دختر خانم صحبت می کنید چون برنامه ریزی کرده اید و ضریب اعتماد به نفس شما بالا می رود.
در روش های پیشرفته تر حتی از نمره دهی به فاکتورهای دخیل در تصمیم گیری استفاده می شود. شما دانشجو هستید و بهتر درک می کنید حرف های من مبنای علمی دارد و شخصی حرف نمی زنم.









علاقه مندی ها (Bookmarks)