نقل قول نوشته اصلی توسط tamanaye man نمایش پست ها
مهم شاید این باشه که توی اون بحثی که با هم داشتن چه حرفایی رد و بدل شده ، و عکس العمل دختر چطوری بوده .
نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@ نمایش پست ها
با سلام

به تالار همدردی خوش آمدید خوشحالم که دلسوزانه دنبال راه حلی برای این مشکل هستید.

من از پست شما اینجور استنباط کردم که خانواده دختر بدنبال سازش و رفع این سو تفاهم هستند....

اینکه چه کسی مقصر هست در حال حاضر کارایی نداره.بهترین گزینه استفاده از واسطه و جلسه حل اختلاف و مذاکره هست...

احساس این دختر خانوم قابل درکه اما با گذشت و کمتر احساسی رفتار کردن اوضاع خیلی بهتر مدیریت میشد و همه اعضای خانواده درگیر این تنش و مشکل نمیشدند....

موفق باشید

با تشکر از کمک هاتون دوستان .
البته تا اونجا که من میدونم دختر و پسر هر دو جوونای محترمی هستن و هیچ گونه حرف به شکل ناسزا به هیچ وجه بینشون رد و بدل نشده . من احساس میکنم کار به لجبازی کشیده .

ویدا من هم همین در ذهن داشتم که همیشه باید گذشت کرد و راه های مسالمت آمیز و گفتگو همواره بهتر از قهر و آشتی بی مورده که جوونارو به هم سرد میکنه .
ولی فعلا من نمیدونم چطور میشه یه واسطه پیدا کرد طوری که هم به قول معروف دختر احساس نکنه شکسته شده و هم به هر حال از قدیم گفتن مرد پا پیش میزاره تا زن . این برای من در حال حاضر معماست .