به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 آبان 92 [ 09:48]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 194 در 88 پست

Array
    من خودم تجربه شخصیم و همینطور نظرم رو میگم شاید بدرتون بخوره

اول اینکه رابطه از راه دور رو بهیچ نباید با زندگی واقعی زیر یه سقف مقایسه کرد
    بارها این موارد رو دیدم و شنیدم و زیر نظر داشتم و 90درصد رابطه های از دور با تغییر شرایط و نزدیک شدن بهم، بطور کل حال و هوای اون رابطه و رنگش عوض شده رابطه های عاشقانه ای رو دیدم که وقتی افراد به هم رسیدن دیدن که تصویری که از طرف مقابلشون ساختن با واقعیت بسیار تفاوت داشته
    خودم هم همچین تجربه رو داشتم و درون یه رابطه از راه دور بسیار عاشقانه و با وابستگی شدیدی بودم که با گذشت زمان و نزدیک شدن دیدم که تصوری که من از طرفم ساخته بودم شاید 5درصد با واقعیت شباهت داشته
    پس هرگز روی 6ماه رابطه تلفنی و چتی اصلا حساب باز نکنید هرچقدر هم علایق و تفاهمات مشترک پیدا کرده باشین و وابستگی ایجاد شده باشه واین حرف شعار یا حدثیات ندونین و این چیزی جز واقعیت نیست اگر یک مقدار این نوع روابط که دیگران داشتن رو زیر نظر بگیرید

در مورد ازدواج یک مجرد با یک مطعلقه از نظر من نمیتونه ایرادی وجود داشته باشه و هیچ فرقی بین مجرد و یک مطعلقه نیست وقتی شرایط و امکانات ایجاد یک رابطه و شروع زندگی وجود داشته باشه

از این نظر که ایشون از روز اول به شما و فکر میکنم دیگران نگفتن که متاهل هستن من اصلا دید مثبتی ندارم
    بازم خودم شخصا درگیر همچین رابطه ای شدم و بعد گذشت مدتی از شروع یک رابطه فهمیدم طرف مقابل متاهل هست و به من نگفته و شرایط سختی برام ایجاد شد
    میتونم اینو بگم توی فسبوک وضعیت تاهل مشخصا قید میشه حالا ایشون اونجا در وضعیت تاهلشون چی قید کردن که فکر میکنم حتما سینگل قید شده که شما بعد 6شما فقط با گفتن خودشون پی بردین اصلا نکته قابل گذشتی نیست و بسیار درصد اطمینان به این خانوم رو پایین میاره
    ایشون حتی اگر درخواست طلاق دادن میتونستن بگن قبلا طلاق گرفتن تا شما بدونین باید موردی رو در نظر داشته باشین ولی وقتی هیچی بروز ندادن و با شما وارد یک رابطه عاطفی شدن حرف شما قابل پذیرش نیست که حتی قبل از وجود شما یکبار درخواست طلاق دادن
    پس از این نظر این خانوم نمره بسیار منفی سختی میگیرن و در اینده نمیتونن قابل اطمینان باشن

در این مورد که میفرمایید در رابطه با شما خط قرمزها همیشه رعایت شده هم اصلا قابل قبول نیست
    ازدواج یعنی محدودیت و وابستگی در خیلی از موارد نسبت به طرف مقابل و این خط قرمز فقط رابطه جنسی نیست
    کسی که تعهد داشتن رابطه با کسی رو اونم در ازدواج داره بهیچ وجه نه میتونه رابطه جنسی، نه عاطفی، نه رابطه عاشقانه، نه حتی رابطه دوستانه غیر متعارف با کس دیگه ای برقرار کنه
    فقط درصورتی این روابط رو میتونه با کسی داشته باشه که با هیچ کس دیگه در رابطه مشابه نباشه یا جدایی کامل رخ داده باشه
    پس این رابطه ای که این خانوم با شما در حال حاظر برقرار کرده هیچ چیز جز خیانت نمیشه بهش گفت و هرگز حق اینو نداشتن با شما وارد رابطه عاطفی بشن تا روزی که طلاق و جدایشون به مرحله اخر برسه

ببخشید طولانی شد عرایضم چون تجربه شخصی داشتم فکر کردم ممکنه بدردتون بخوره

2. کاربر روبرو از پست مفید Estaf تشکرکرده است .

هومن شریفی (چهارشنبه 30 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)