سلام، صبحتون به خیر.
آقای توجیه جسارتاً من از دیدن اسم شما ناراحت میشم و خوبه که خودتون هم میدونین(چون من تا به حال به این قضیه اشاره نکرده بودم)شما من رو یاد نامردی و نامردا میندازین.یاد آدمای متزلزلی که تزلزل و بی ثباتیشون زندگی آرام دیگران رو دچار تلاطم میکنه. آدمایی که به هر نحو ممکن ثابت میکنن که لیاقت همسر خوب از یه خونواه خوب رو ندارن.هر چند مطمئنم طبقه من و امثال من هم خدایی دارند.ممنون از نظرتون به هرحال این آقا الان دروغ بگه و این ازدواج سر نگیره بهتر از بعضیا هستن که با دروغ جلو میان و زندگی دختر مردم رو بازیچه میکنن .
سابینای عزیزم بازم ممنون خانومخوب واقعاً نمیتونم نشخیص بدم که آیا مشکلش همینه یا داره بهونه میاره ، نمیدونم خونواده ش در چه سطحی از آگاهی و فرهنگ هستن، برای خود من غیر قابل هضمه ولی شایدم واقعاً وجود داشته باشن چنین خونواده هایی!!!!!!!! خوب چه دلیلی داره دروغ بگه؟ صادقانه دلیلش رو عنوان بکنه من که ناراحت نمیشم.
مهرسای عزیزم مرسی که بهم یادآوری کردی که به خودم بیام ، منم دیروز عصر همین حرف شما رو بهش گفتم، گفتم یه پسر اگه کسی رو بخواد میتونه هر کاری واسه ش بکنه که گفت بله ولی من اون پسر نیستم که احترام خونواده رو نگه ندارم و حمایتشون رو از دست بدم، میخوای بیای اینجا و منفور خونواده من باشی؟ والا به خدا مغزم قفل کرده ، خدا قدرت تشخیص رو ازم گرفته نه میدونم کی راست میگه نه میدونم کی دروغ میگه .
ولی خوب خواستگارای زیادی دارم که هرکدوم یه جوری باعث میشه رد بشن، اکثراً هم به همین دلیل که بعد مسافت داریم و منم به خاطر اینکه رسمی شدم شاید نتونم انتقالی بگیرم. به هر حال ازتون میخوام برام دعا کنید،گاهی حس میکنم زندگیم مثل کلاف در هم و برهم شده که سررشته ش از دستم در رفته....

خوب واقعاً نمیتونم نشخیص بدم که آیا مشکلش همینه یا داره بهونه میاره ، نمیدونم خونواده ش در چه سطحی از آگاهی و فرهنگ هستن، برای خود من غیر قابل هضمه ولی شایدم واقعاً وجود داشته باشن چنین خونواده هایی!!!!!!!! خوب چه دلیلی داره دروغ بگه؟ صادقانه دلیلش رو عنوان بکنه من که ناراحت نمیشم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)