من فكر مي كنم چون شوهرت اين همه به بقيه كمك مي كنه و از ديد تو شايد "بله قربان گويي" باشه ، حالا كه اومده توي خونه خودش ، ميخواد قدرتمند باشه .
به نظر من بهش قدرت بده .
اجازه بده احساس كنه كه توي خونه پادشاهه . ولي از طرفي جوري باشه كه تو پرنسس باشي و نه كلفت .

خداییش به این می گن مامان یا هوو!!!!!!!!! شوهرمم گفت تا الان تحمل کردم دیگه نمی تونم و طلاقش می دم مامانم می گه دخترم قول می ده خودش رو اصلاح کنه
یه چیز هم بدهکار شدیمممممممممممممممممم منم گفتم با اخلاق شوهرم دیگه نمی تونم ادامه بدم و اونم باید اصلاح شه بابام میگفت شوهرت هیچ عیبی نداره از خداتم باشه حرف اضافی هم نزن(در حضور خودش)منم گفتم بچم رو بر میدارم میرم یه جایی که هیچ کدومتون نباشید زندگی می کنم شوهرم میگفت تحویل بگیرید وقتی یه دختر با بابای خودش اینجوریه چه توقعی از ش می شه داشت بابا مامانم به من حمله کردن گفتند بچه که مال تو نیست مال شوهرته تو هم اگه بچت رو دوست داری هر چی شوهرت گفت می گی چشم و زندگیت رو می کنی اخه به چه قیمتی !!!! شوهرم هم هر روز گند تر و زورگو تر و بی مسئولیت تر می شه!الان درحضور اونا کتکم می زنه و اونا قربون صدقش می رند فردا اگه بزنه فلجم کنه یا چشمو چالم و کور کنه هم هیچی به هیچی!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)