سلام خانمی
میدونم از خانواده ات دلخوری و بعضی وقتها خانواده ها از سر دلسوزی یخودی یه حرفایی میزنن که از روی آگاهی نیست و نمیدونن روی جوون ها چه تاثیرات بدی میتونه داشته باشه. ولی عزیزم اینطوری ها هم نیست که اینقدر از خانواده ات ناراحت باشی که بعد عروسی خدای نکرده با ادامه کاراشون به فکر نرفتن به خونه اشون و ترکشون بیفتی. قبلا هم گفتم بعد عروسی همه این حرفا و بهونه ها تموم میشه مطمئن باش. فقط اینا بهت درس عبرت باشه بعد عروسی هم سفره دلت رو پیش نه خانواده و نه هیچ کس دیگه باز نکنی چون هیچکس غیر خود آدم در جریان اتفاقات افتاده نیست و همه از دور فقط شنونده هستند و هر کسی یه جور برداشت میکنه و شاید نیتش خیر باشه ولسی با یه حرفی کارو بدتر کنه. الان هم فقط صبور باش و نه از خانواده ات به شوهرت بد بگو که ازشون ناراحتی و نه از شوهرت به خانواده ات که هر دو زمانی به سرت کوبیده نشده. در ضمن مردا رو هم دست کم نگیر
سعی کن تا میتونی با همسرت خوش بگذرونی و بهش محبت کنی تا هر دوتاتون از این روزهای نامزدی لذت ببرین و بعدا افسوسشو نخورین چون این روزها دیگه هیچوقت برنمیگرده. با دعوا و قهر با همسرت هم اونو از خودت دل زده نکن تا اول کاری از ازدواجش پشیمون نشه. همین خاموش کردن گوشی برات زنگ خطری باشه که حواست باشه کم کم دارین از هم فصله میگیرین و متاسفانه باید بگم بیشترش هم تقصیر شماست ( به دل نگیری ها چون خودم هم خانمم و تجربه داشتم بهت گفتم)
انشاء اله خوشبخت بشین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)