به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 63
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 اسفند 97 [ 18:25]
    سطح
    46
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    ببینید آقا فرشید. ادعا نمی کنم که شما را درک می کنم چون واقعا جای شما نیستم.
    از راز و نیازی که با خدا کردید معلومه که عاشق خدایید. پس اگر خدا کسی را دوست نداشته باشد؛شما هم نباید او را دوست داشته باشید.پس اگر اون خانم آدم پاکی نبود و به قول خودتون 1000 تا دوست پسر داشت ؛شما چه طوری می تونید اونو دوست داشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینکه به رحمت خدا امیدوارید واقعا عالیست! اما این را بدانید که اگر تو این دنیا این حاجتتون را نگیرید؛حتما خدا دوست نداشته و مصلحتتان نبوده و قطعا در دنیای باقی حاجتتان را می گیرید.(حالا شاید به صورت حورالعین!)

برادر بزرگوار از من ناراحت نشید ولی من فکر می کنم هویت یک انسان به شخصیت اوست.پس اگر کسی شخصیت خوبی نداشت؛هویت خوبی نداره.پس نمیتونه یک فرشته باشه!
    در واقع من فکر می کنم شما عاشق چهره اون خانم شدید.که این یعنی انگار عاشق یک عکس شدید و در اون سن نوجوانی به احساساتتان پر و بال دادید و این قدر اون را آبیاری کردین که الان مجنون شدید و در واقع کر و کور!!! که خودتان می گید که اون دختر هر جور باشه قبوله!!!
    یعنی حتی اگر خدا را که این قدر دوست دارید؛قبول نداشته باشه و کافر باشه قبوله؟؟
    ببینید من واقعا دعا می کنم که اون دختر راپیدا کنید و خدا کند که اون دختر واقعا هم کفو خودتون باشه.(که حدیث داریم با هم کفو خودتون ازدواج کنید) و غیر از زیبایی صورت؛زیبایی سیرت هم داشته باشه!(که از معیار های اولیه تو دین اخلاقه!!!)
    اما وقتی اون خانم را پیدا کردی باید خودتون را با واقعیت مواجه کنید و به خودتون دروغ نگید. که بعد از ازدواج تازه نفهمید که اون تفکرات زیبا از عشق تنها یک سراب بوده!

من اگر جای شما بودم به جای اینکه تمام انرژی ام و جوانی ام را می ذاشتم پای اینکه خدایا اون دختر را به من برسون! این طوری دعا می کردم:
    خدایا یک دختر پاک و مهربون و زیبا به من برسون که واقعا عاشقش باشم!یک عشق واقعی!
    و مطمئنا خدا این دعای منطقی را زودتر اجابت می کند.و چه بسا با اراده خداوند عاشق یک دختری بهتر و پاک تر شدید که این عشق بسی بالاتر از این عشق فعلیتون باشد!و حتی عشق قبلی پیش این عشق رنگ ببازد.

دعا می کنم هر آنچه که مصلحتتونه براتون پیش بیاد نه همون که می خواهید!!!
    تمام حرفتون رو قبول دارم جز 3 مورد

یه تشکر هم بابت اینکه درگیر مسئله مبهم زندگی من شدید

خودمم اینقدر مسئله مبهمه گیج شدم نه اسم طرف رو میدونم نه اخلاقش نه هیچی ... چه برسه به کسایی که اینجا نظرشون رو میدن و راهنمایی می کنند

یکی اینکه من روی اون دختر تمرکز نکردم بلکه از اول همین احساس رو بهش داشتم چه بسا به مرور زمان الان به 90 یا 85 درصد رسیده باشه نسبت به زمانی که فیس تو فیس میشدم باهاش اون موقع 100 در 100 بود

دوم اینکه بله تو قرآن هم به صراحت داریم که زنان پاک برای مردان پاک و - زنان ناپاک برای مردان ناپاک

حداقل من یکی نه تو عمرم زنا کردم نه حتی دوست دختری داشتم

====

البته من چون اون دختر رو همراه مادرش دیده بودم مادرش چادری بود یعنی خانواده مذهبی دارن

احتمالا و ضاهرا که دختری اهل روابط متعدد نباید باشه البته از روی ضاهر نمیشه قضاوت کرد ولی میشه حدس زد که حداقل جو مذهبی تو خونه داشتن

====

سوم اینکه من چون آدم بسازی هستم هم کفو بودن مهم نیست

چون مثلا من خودم تو کفو اعتقادی مذهبی هستم

حالا اگر همسرم کاملا غیر مذهبی باشه مشکلی ندارم من میتونم مسجد نمازم رو بخونم و اون میتونه ماه رمضون با اینکه من روزه هستم جلوی من ناهار بخوره !

قرار نیست کسی رو عوض کنیم یا به زور اخلاقش رو عوض کنیم

====

احتمالا هفته اواخر هفته بعد من به مرحله مدرسه برسم

دعا کنید برام این دوست داشتن به خواسته من نبود مطمئنم خدا تو وجودم قرار داده و خدا صلاح من رو بهتر از خودم میدونه

فقط دعا می کنم به خاطر این تاخیر من اون ازدواج نکرده باشه

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقا فرشید یه سوال دارم :
    اگر برفرض اون دختر مثلا طی یک تصادف زیباییش را از دست داده بود و یا حتی سلامتی اش را؛ آیا شما باز هم حاضر به ازدواج با ایشان هستید؟

3. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

**سهیل ** (چهارشنبه 06 شهریور 92), farshidnaji (جمعه 25 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 اسفند 97 [ 18:25]
    سطح
    46
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    آقا فرشید یه سوال دارم :
    اگر برفرض اون دختر مثلا طی یک تصادف زیباییش را از دست داده بود و یا حتی سلامتی اش را؛ آیا شما باز هم حاضر به ازدواج با ایشان هستید؟
    قسم میخورم آره

حتی اگر بهم بگن مریضی داره 1 سال بیشتر زنده نمی مونه اونوقتم باهاش ازدواج می کنم که اسمش تو شناسنامم باشه

نمی دونین ولی من به روحش وابسته ام

توی دعاهام هم نوشتم که مشخصه جسمش برام مهمه ولی بیشتر از اون روحش برام مهمه

ای خدااااااااا ای کاش از سد مدرسه رد بشم

5. کاربر روبرو از پست مفید farshidnaji تشکرکرده است .

**سهیل ** (چهارشنبه 06 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقا فرشید چه خبر؟ کارتون به کجا رسید؟

7. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    سطح
    16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

تشکرشده 135 در 54 پست

Array
    داستان زندگی تون خیلی جالبه
    چی شد؟؟؟؟

9. کاربر روبرو از پست مفید masom تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 بهمن 92 [ 18:22]
    سطح
    14
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    79

تشکرشده 116 در 57 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshidnaji نمایش پست ها
    که اونم اتفاقی دیدن یک نفر تو خیابون تو شهر 3 میلیون نفری ما احتمالش یک در هزار هم نیست
    صیحیح میفرمایید.احتمالش دقیقا یک بر روی سه ملیون هست...

- - - Updated - - -

اما بعد...
    1- راستش یک مقدار تو حرفاتون خودخواهی میبینم.خیلی عذر میخوام که انقدر به صراحت گفتم...
    2- شما میگین پیدا کردن ادرس ایشان براتون مثل اب خوردن هست...بعد همش صحبت میکنید و نگرانید از پیدار کردن ایشون.مثل همون جمله ای که از شما نقل قول کردم...دقیقا هدفتون از ایجاد موضع چیه؟
    3-من به نظرم مشکل شما نگرانی از کار و کسب هست که خب این جا نمیتونه کمک دهنده برای یافتن کار باشه.ضمن اینکه من نیمی از بستگانم یا عمران خواندن و یا ارشیتکت هستند و همشونم حتی در حین همون دانشجویی میرفتند کار.حتی مفتی...برای اینکه کار یاد بگیرن.پیشنهادم اینه که شمام شروع کنید...ببخشید انقدر واضح میگم اما اینکه شما میفرمایید من به محض گرفتن ارشدم برام فرصت شغلی هست این یک سراب هست...مگر اینکه لینک یا نفوذی داشته باشید یا کسی که شمارو به جایی پیشنهاد بده که خب اول فکر نکنم اینجور فرصت شغلی پیدا کردن با روحیات مذهبیتون سازگار باشه و دوم اینکه حتما لازمه شما قبل از رفتن به سر کار بصورت عملی تجربیات عملی هم داشته باشید.چون میان ان اموزش های دانشگاه و کار عملی فرسنگ ها از نظر محتوا و دامنه اطلاعاتی فاصله هست...
    4-امیدوارم اگر به صلاح شما و اون خانم هست روزی به هم برسید.واقعا از صمیم قلب ارزو میکنم اگر به صلاحتون هست این مطلب مایه خوش بختی شما باشه...

11. 2 کاربر از پست مفید نگارگر 1986 تشکرکرده اند .

**سهیل ** (چهارشنبه 06 شهریور 92), mahasty (سه شنبه 19 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 21:45]
    سطح
    14
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 30 پست

Array
    من تاپیک شما رو با دقت خوندم ودنبال کردم .ببینید اینکه ما خودمونو تو یه دنیای خوش وخرم به دور از هر مشکلی ببینیم خیلی لذت بخشه وهمه دوست دارن این تصوراتشون به واقعیت بپیونده.وکسایی که از قبل واسه خودشون این تصورات رو(فرضا ازدواج) تداعی میکنن بعدها که ازدواج میکنن میبینن در بهترین شرایط بازم به اون چیزی که میخواستن نرسیدن.
    من در مورد شما یه نگرانی دارم واون اینه که بیش از حد واسه خودتون خیال پردازی میکنید اینو اگر هر کسی به شما بگه قبول نمیکنید چون الان درگیر عشقی ناشناخته هستید.برای همه ما در دوران راهنمایی ودبیرستان این مسایل پیش اومده که تا یک نفر رو ببینیم عاشقش بشیم وبگیم این فقط میتونه منو خوشبخت کنه.اما! ما تو اون دوران که فقط مسولیت درس خوندن به گردنمونه چه شناختی از زندگی ومسایل ومشکلات اون میتونستیم داشته باشیم؟شما اصلا با این دختر حرف نزدید وهیچ اطلاعاتی از اون ندارید چطور میتونید اینقدر مطمین باشید که میتونید زندگی خوبی با اون داشته باشید؟انگار شما هنوز تو اون مقطع سنی موندید وهمون طرز فکر رو دارید!در صورتی که یه پسر 25 ساله باید طرز نگرشش به ازدواج جور دیگه ای باشه.بخصوص که الان میبینیم کسایی که فقط با چشم عاشق میشن ومیگن طرفم هر جور باشه من باهاش سازش میکنم تو دنیای واقعی که قرار میگیرن دچار شکستهای سختی میشن.شما تاپیک های دوستان رو تو ای سایت بخونید چه کسایی که به خاطر یه عشق بی پایه با هم ازدواج کردن والان موندن که اگه طلاق بگیرن دچار چه مشکلاتی میشن واگه نه چه رنجهایی که باید تا اخر عمر تحمل کنن اونا هم هرگز فکر نمیکردن روزی با کسی که اینقدر دوستش داشتن دچار تنش بشن.ببینید اینکه شما تو راه مدرسه ایشون رو میدیدید وقلبتون میزده به خاطر این نبوده که اون جفت شما بوده .شاید به خاطر این بوده که این دختر خونشون نزدیک شما بوده ومعلومه هر چند روز یکبار شما اونو میدیدید.به خدا واسه خود من ودوستانم هم این مساله پیش اومده وما این اتفاقات رو به خاطر خوشامد خودمون به نفع خودمون تعبیر میکردیم ولی بعدها با رشد سن وعقل متوجه شدیم اینا خیالاتی بوده که ما چون دوست داشتیم اینجوری باشه واسه خودمون میساختیم.سن اون دختر هم اقتضا میکرده 2بار دنبال شما بیاد به هر حال سن حساسیه .انوقت شما تعبیر میکنید که شما رو دوست داشته پس فقط اون میتونه منو خوشبخت کنه!!!اینکه میگید اگر هم کفو هم نباشیم هیچ مشکلی نداره نشون میده از ازدواج شناخت درستی ندارید ببخشید اینقدر رک میگم اما اگر با یه مشاور یا یه فردی که یه زندگی موفق والبته یه کسی که زندگی ناموفق داشته باشه صحبت کنید همین نظر رو میده.من میتونستم اصلا هیچ نظری در مورد تاپیک شما ندم ولی واقعا نگران شدم وخواستم بگم اگر با این سطح فکر جلو برید وفقط به خاطر یک نگاه وچندتا دیدار اتفاقی به خواستگاری برید وتفاوتهاتون رو نادیده بگیرید ضرر بزرگی میکنید.ما ادما فکر میکنیم اگر خدا چیزی که میخوایم رو بهمون بده دوستمون داره وبرعکس.اما نمیدونیم که خدا گاهی دوستمون داره که اون چیزی که میخواهیم رو بهمون نمیده واینقدراون لحظه ما درهارو بسته میبینیم که در درهای باز رو نمیبینیم وفرصت هارو از دست میدیم.شما نوشته بودی خدایا اگر این دختر رو بهم بدی تا اخر عمر عبادتت میکنم .یعنی اگر نده دیگه عبادتش نمیکنی؟شما از کجا میدونی اون دختر اینقدر پاکه که مثل فرشته هست؟شاید اصلا خدا چون اون دختر به پاکی خودت نبوده ازت دورش کرده.فقط از خدا بخواه هر جور که صلاحته برات درست کنه
    ولی خواهشا اگه پیداش کردی چشم بسته نرو جلو .اگه اشنا تو اداره اگاهی داشتی بهتر میتونستی پیداش کنی اگر نه بخه خودت مدرسه جوابی نمیده وبا پرس جو از همسایه ها هم میشه کاری کرد مگر اینکه اونجا مستاجر بودن. راستی شما تو کدوم شهری شاید بشه همینجا یه کاری کرد خدا رو چه دیدی اگه قسمتت باشه همینجا جور میشه !امیدوارم یه ازدواج اگاهانه وموفق داشته باشی.مارو بیخبر نذا

13. 2 کاربر از پست مفید آدرین تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 06 شهریور 92), نگارگر 1986 (چهارشنبه 06 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 بهمن 92 [ 18:22]
    سطح
    14
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    79

تشکرشده 116 در 57 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آدرین نمایش پست ها
    من تاپیک شما رو با دقت خوندم ودنبال کردم .ببینید اینکه ما خودمونو تو یه دنیای خوش وخرم به دور از هر مشکلی ببینیم خیلی لذت بخشه وهمه دوست دارن این تصوراتشون به واقعیت بپیونده.وکسایی که از قبل واسه خودشون این تصورات رو(فرضا ازدواج) تداعی میکنن بعدها که ازدواج میکنن میبینن در بهترین شرایط بازم به اون چیزی که میخواستن نرسیدن.
    من در مورد شما یه نگرانی دارم واون اینه که بیش از حد واسه خودتون خیال پردازی میکنید اینو اگر هر کسی به شما بگه قبول نمیکنید چون الان درگیر عشقی ناشناخته هستید.برای همه ما در دوران راهنمایی ودبیرستان این مسایل پیش اومده که تا یک نفر رو ببینیم عاشقش بشیم وبگیم این فقط میتونه منو خوشبخت کنه.اما! ما تو اون دوران که فقط مسولیت درس خوندن به گردنمونه چه شناختی از زندگی ومسایل ومشکلات اون میتونستیم داشته باشیم؟شما اصلا با این دختر حرف نزدید وهیچ اطلاعاتی از اون ندارید چطور میتونید اینقدر مطمین باشید که میتونید زندگی خوبی با اون داشته باشید؟انگار شما هنوز تو اون مقطع سنی موندید وهمون طرز فکر رو دارید!در صورتی که یه پسر 25 ساله باید طرز نگرشش به ازدواج جور دیگه ای باشه.بخصوص که الان میبینیم کسایی که فقط با چشم عاشق میشن ومیگن طرفم هر جور باشه من باهاش سازش میکنم تو دنیای واقعی که قرار میگیرن دچار شکستهای سختی میشن.شما تاپیک های دوستان رو تو ای سایت بخونید چه کسایی که به خاطر یه عشق بی پایه با هم ازدواج کردن والان موندن که اگه طلاق بگیرن دچار چه مشکلاتی میشن واگه نه چه رنجهایی که باید تا اخر عمر تحمل کنن اونا هم هرگز فکر نمیکردن روزی با کسی که اینقدر دوستش داشتن دچار تنش بشن.ببینید اینکه شما تو راه مدرسه ایشون رو میدیدید وقلبتون میزده به خاطر این نبوده که اون جفت شما بوده .شاید به خاطر این بوده که این دختر خونشون نزدیک شما بوده ومعلومه هر چند روز یکبار شما اونو میدیدید.به خدا واسه خود من ودوستانم هم این مساله پیش اومده وما این اتفاقات رو به خاطر خوشامد خودمون به نفع خودمون تعبیر میکردیم ولی بعدها با رشد سن وعقل متوجه شدیم اینا خیالاتی بوده که ما چون دوست داشتیم اینجوری باشه واسه خودمون میساختیم.سن اون دختر هم اقتضا میکرده 2بار دنبال شما بیاد به هر حال سن حساسیه .انوقت شما تعبیر میکنید که شما رو دوست داشته پس فقط اون میتونه منو خوشبخت کنه!!!اینکه میگید اگر هم کفو هم نباشیم هیچ مشکلی نداره نشون میده از ازدواج شناخت درستی ندارید ببخشید اینقدر رک میگم اما اگر با یه مشاور یا یه فردی که یه زندگی موفق والبته یه کسی که زندگی ناموفق داشته باشه صحبت کنید همین نظر رو میده.من میتونستم اصلا هیچ نظری در مورد تاپیک شما ندم ولی واقعا نگران شدم وخواستم بگم اگر با این سطح فکر جلو برید وفقط به خاطر یک نگاه وچندتا دیدار اتفاقی به خواستگاری برید وتفاوتهاتون رو نادیده بگیرید ضرر بزرگی میکنید.ما ادما فکر میکنیم اگر خدا چیزی که میخوایم رو بهمون بده دوستمون داره وبرعکس.اما نمیدونیم که خدا گاهی دوستمون داره که اون چیزی که میخواهیم رو بهمون نمیده واینقدراون لحظه ما درهارو بسته میبینیم که در درهای باز رو نمیبینیم وفرصت هارو از دست میدیم.شما نوشته بودی خدایا اگر این دختر رو بهم بدی تا اخر عمر عبادتت میکنم .یعنی اگر نده دیگه عبادتش نمیکنی؟شما از کجا میدونی اون دختر اینقدر پاکه که مثل فرشته هست؟شاید اصلا خدا چون اون دختر به پاکی خودت نبوده ازت دورش کرده.فقط از خدا بخواه هر جور که صلاحته برات درست کنه
    ولی خواهشا اگه پیداش کردی چشم بسته نرو جلو .اگه اشنا تو اداره اگاهی داشتی بهتر میتونستی پیداش کنی اگر نه بخه خودت مدرسه جوابی نمیده وبا پرس جو از همسایه ها هم میشه کاری کرد مگر اینکه اونجا مستاجر بودن. راستی شما تو کدوم شهری شاید بشه همینجا یه کاری کرد خدا رو چه دیدی اگه قسمتت باشه همینجا جور میشه !امیدوارم یه ازدواج اگاهانه وموفق داشته باشی.مارو بیخبر نذا

یعنی من اگر بودم...این نوشته های اقا یا خانم آدرین رو پرینت میگرفتم.میگذاشتم داخل یه قاب شکیل...و میگذاشتم رو میز کارم هر از گاهی میخواندم...
    واقعا بسیار گویا و سنجیده نوشتید...نظر من هم به نظرتون خیلی شبیهه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 21:45]
    سطح
    14
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 30 پست

Array
    ممنونم از نظرتون اقای نگارگر نسبت به پاسخی که به ایشون دادم راستش مدتیه میخوام ادامه تحصیل بدم برم تو فاز مشاوره چون به رشته ی لیسانسمم میخوره بهم امید دادید که میتونم

16. کاربر روبرو از پست مفید آدرین تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 فروردین 97 [ 14:43]
    سطح
    40
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    28

تشکرشده 23 در 16 پست

Array
    داداش . منم قضیه ام مثل توهه . اگه خواستی ایمیلمو می دم شمارتو بهم بدی . باهم حرف بزنیم

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)