سلام بردار عزیز باید به شما بگم شما ادم بدلی هستی که به 7.8 سال قبل کهخدایا چی شد فکر کنی چون از کجا میخوای گذشته کسی که باهاش ازدواج میکنی رو بدونی خدایا اون از 14 سالگیش به چندتا پسر نگاه کرده به چندتاشون خندید چنداتا بهش متلک گفتن چندا براش شماره فرستادن با چند پسر حرف زده خدایا! بردار عزیز اینا رو بریز دور مذهب
چه ربطی داره به بدلی شما چرا همچی رو بهم ربط میدی نمیخوای چرا به در دیوار میزننی چون زیاد معطل کردم خانواده چیزی نمگیه اگه نه حتما نمیزاشتن من که یک عالمه مورد خوب دارم... برادر عزیز با خودت رو راست باش این بدلی و وسواس بزار کنار.ببخشید اگه تند حرف زدم
![]()

خدایا چی شد فکر کنی چون از کجا میخوای گذشته کسی که باهاش ازدواج میکنی رو بدونی خدایا اون از 14 سالگیش به چندتا پسر نگاه کرده به چندتاشون خندید چنداتا بهش متلک گفتن چندا براش شماره فرستادن با چند پسر حرف زده خدایا! بردار عزیز اینا رو بریز دور مذهب
چه ربطی داره به بدلی شما چرا همچی رو بهم ربط میدی نمیخوای چرا به در دیوار میزننی چون زیاد معطل کردم خانواده چیزی نمگیه اگه نه حتما نمیزاشتن من که یک عالمه مورد خوب دارم... برادر عزیز با خودت رو راست باش این بدلی و وسواس بزار کنار.ببخشید اگه تند حرف زدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)