به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 38
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 آذر 93 [ 19:21]
    سطح
    19
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 63 در 23 پست

Array
    بازم ممنون بابت وقتی که برای تاپیک من گذاشتید. آقا محمد من حسرت جلف بودن دیگران را نمی خورم چون تو خانواده ای بزرگ شدم که چیزی رو برامون تحمیل نکردن اگر متین لباس پوشیدم یا آرایش زیادی نمی کنم به خواسته خودمه نه از روی اجبار پس اینجا نمی تونه حسرتی وجود داشته باشه. من با پوشش دیگرون کاری ندارم چون این سلیقه و بسته به اعتقادات فردی داره. ولی بعضی شما آقا پسرا همیشه دم از این می زنید که دختر باید متین باشه و... ولی در انتخاب همسر کسی رو انتخاب می کنید که برعکس این معیارهاست . همه ما آدما ظاهربین شدیم. من حتی حسرت زندگی افراد رو نمی خورم ولی این واقعیت داره که همه دوستای دبیرستانیم و دانشگاهیم که الان رابطه دارم همشون ازدواج کردن حتی وقتی مراسمی میشه همه در مورد همسر و زندگیشون حرف می زنن ولی من چی؟ باید فقط به حرفاشون گوش کنم و بعضی وقتا تایید کنم واسم خیلی سخته بخدا. شاید پسرید نتونین درکم کنید چه عذاب آوره که خدا هم گلچین می کنه و فرق می زاره بین بنده هاش. از طرفی اینا به کنار منم دلم می خواد زندگی داشته باشم و صاحب بچه شم اینا مگه خواسته زیادی که از خدا دارم؟؟؟؟ راستی من کارشناسی ارشد آزاد قبول شدم نمی دونم برم بخونم یا نه رشته ای که می خواستمه. میشه راهنماییم کنید؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام
    برو بخون عزيزم.حتما كمي از اين حالو احوال درمياي.

3. کاربر روبرو از پست مفید roze sepid تشکرکرده است .

rainbow69 (شنبه 16 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 21:45]
    سطح
    14
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 30 پست

Array
    من فکر میکنم تو 2 تا مساله رو با هم مخلوط کردی.یکی جلف بودن ودوست پسر داشتن ویکی زیبایی وبا وقار بودن. میگی اونایی که دوست پسر داشتن الان خیلی زندگی خوبی دارن وبی حجابی باعث میشه تو چشم باشی!عزیزم این که نشد دلیل.اولا تو از کجا میدونی که اونا زندگی خوبی دارن؟نمونش تو همین سایت طرف نوشته همه فکر میکنن ما اوضاعمون گل وبلبله ولی همش بحث داریم.خواستی ادرسشم میدم که ببینی.ثانیا ملاک اونا واسه انتخاب چی بوده وملاک تو چی.اونا شاید واسشون خیلی چیزا مهم نیست که واسه تومهمه نمیدونم شاید دیانت واخلاق وعدم اعتیاد حتی سیگاریا
    شغل ولی واسه تو مهمن واینم میدونی که پسری با اخلاق ودیانت وسیگاری وشغل ازاد وبی برنامه زیاده خواستی من بهت چندتاشو معرفی میکنم از خداشونه یه دختر بهشون بدن ولی تو که اونارو نمیخوای که ؟بعدم فکر نکن با ارایش بد کردن و....میشه شوهر گیر اورد ولی بدونه زیبایی هم نمیشه.ببین فرضا یه دختر چادری میتونه هم زشت باشه هم خیلی زیبا.چه جوری؟خب خیلی فرق بین چادر عادی با یه پارچه ارزون با یه چادر مدل دار وپارچه خوب یا براق که الان دخترا میپوشن هست .داشتن ارایش هم بد نیست به شرطی که خیلی ملیح ودخترونه باشه.میدونی که مردا از چشم عاشق میشن حتی زنها هم وقتی یه دختر خوشگل میبینن بیشتر خوششون میاد.میشه بهترین وقشنگترین روسری رو سر کرد ولی با حجاب ومدل خاصی که به ادم بیاد شاید اگر کسی همون روسری رو با موهای زیاد بیرون زده سر کنه اصلا قشنگ نباشه.این یه مورد و مورد دیگه اینکه میگی تو محلتون خواستگار پیدا نمیشه و.... خب چرا به محله ی قبلیتون سر نمیزنی؟یه بار با مادرت بعنوان دیدار با همسایه های قدیمتون برو .تو کلاسهای هنری شرکت کن یا باشگاه برو یعنی جایی که خانمها حضور دارن بیشتر باش تا دیده بشی .به دوستای قدیمت که رابطه خوبی باهاشون داشتی سر بزن .ولی اینو به یاد داشته باش دلیلی نداره به خاطر بالا رفتن سنت از معیارهای مهمت بگذری البته معیاراتم نباید خیلی دور از دسترس وآرمانی باشن.
    همیشه هر وقت دلت گرفت با خدا از ته دل حرف بزن وبهش ایمان داشته باش کارت رو درست میکنه ولی خودتو گول نزن واقعا ایمان داشته باش.این دعا رو هم بخون که توی مفاتیح هست /دعای مقاتل ابن سلیمان و این ذکر رو همیشه با خودت بگو:لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین/وهمیشه وقتی با خدا حرف میزنی بگو خدایا من مطمینم داری صدامو میشنوی ودعای منو اونجور که به صلاحمه براورده میکنی عزیزم خدا دعای بنده ای که ازش ناامیده رو براورده نمیکنه..
    اگر میتونستم فقط به خودت بگم برات قصه ی خودمو میگفتم که بدونی چقدر این دعاها وصحبت های در گوشی با خدا فایده داره.برات ارزوی بهترینها رو دارم

- - - Updated - - -

من فکر میکنم تو 2 تا مساله رو با هم مخلوط کردی.یکی جلف بودن ودوست پسر داشتن ویکی زیبایی وبا وقار بودن. میگی اونایی که دوست پسر داشتن الان خیلی زندگی خوبی دارن وبی حجابی باعث میشه تو چشم باشی!عزیزم این که نشد دلیل.اولا تو از کجا میدونی که اونا زندگی خوبی دارن؟نمونش تو همین سایت طرف نوشته همه فکر میکنن ما اوضاعمون گل وبلبله ولی همش بحث داریم.خواستی ادرسشم میدم که ببینی.ثانیا ملاک اونا واسه انتخاب چی بوده وملاک تو چی.اونا شاید واسشون خیلی چیزا مهم نیست که واسه تومهمه نمیدونم شاید دیانت واخلاق وعدم اعتیاد حتی سیگاریا
    شغل ولی واسه تو مهمن واینم میدونی که پسری با اخلاق ودیانت وسیگاری وشغل ازاد وبی برنامه زیاده خواستی من بهت چندتاشو معرفی میکنم از خداشونه یه دختر بهشون بدن ولی تو که اونارو نمیخوای که ؟بعدم فکر نکن با ارایش بد کردن و....میشه شوهر گیر اورد ولی بدونه زیبایی هم نمیشه.ببین فرضا یه دختر چادری میتونه هم زشت باشه هم خیلی زیبا.چه جوری؟خب خیلی فرق بین چادر عادی با یه پارچه ارزون با یه چادر مدل دار وپارچه خوب یا براق که الان دخترا میپوشن هست .داشتن ارایش هم بد نیست به شرطی که خیلی ملیح ودخترونه باشه.میدونی که مردا از چشم عاشق میشن حتی زنها هم وقتی یه دختر خوشگل میبینن بیشتر خوششون میاد.میشه بهترین وقشنگترین روسری رو سر کرد ولی با حجاب ومدل خاصی که به ادم بیاد شاید اگر کسی همون روسری رو با موهای زیاد بیرون زده سر کنه اصلا قشنگ نباشه.این یه مورد و مورد دیگه اینکه میگی تو محلتون خواستگار پیدا نمیشه و.... خب چرا به محله ی قبلیتون سر نمیزنی؟یه بار با مادرت بعنوان دیدار با همسایه های قدیمتون برو .تو کلاسهای هنری شرکت کن یا باشگاه برو یعنی جایی که خانمها حضور دارن بیشتر باش تا دیده بشی .به دوستای قدیمت که رابطه خوبی باهاشون داشتی سر بزن .ولی اینو به یاد داشته باش دلیلی نداره به خاطر بالا رفتن سنت از معیارهای مهمت بگذری البته معیاراتم نباید خیلی دور از دسترس وآرمانی باشن.
    همیشه هر وقت دلت گرفت با خدا از ته دل حرف بزن وبهش ایمان داشته باش کارت رو درست میکنه ولی خودتو گول نزن واقعا ایمان داشته باش.این دعا رو هم بخون که توی مفاتیح هست /دعای مقاتل ابن سلیمان و این ذکر رو همیشه با خودت بگو:لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین/وهمیشه وقتی با خدا حرف میزنی بگو خدایا من مطمینم داری صدامو میشنوی ودعای منو اونجور که به صلاحمه براورده میکنی عزیزم خدا دعای بنده ای که ازش ناامیده رو براورده نمیکنه..
    اگر میتونستم فقط به خودت بگم برات قصه ی خودمو میگفتم که بدونی چقدر این دعاها وصحبت های در گوشی با خدا فایده داره.برات ارزوی بهترینها رو دارم

5. 2 کاربر از پست مفید آدرین تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 16 شهریور 92), roze sepid (شنبه 16 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 63 در 23 پست

Array
    سلام آدرین عزیز مرسی که واسم وقت گذاشتی. من چادری نیستم تا حدودی هم مد روز می گردم ولی نه جلف و زننده. نماز و روزه نمی گیرم ولی به خدا خیلی اعتقاد دارم. همیشه به حق الناس بیشتر اعتقاد داشتم چون عبادت و یاد خدا مسئله ای هست بین ما و خدامون. چنذ ساله این حاجتم رو از ته دل از خدا می خوام ولی نمی ده. یه مسال بزنم که ایننا باعث شده که فکر کنم سنم واسه ازدواج خیلی بالا رفته. من یه همکار تو یه شرکت دیگه داشتم همیشه از نگاههاش می فهمیدم به من نظر داره ولی من عادی رفتار می کردم که بعده 6 ماه بهم پیشنهاد داد تا بیشتر اشنا شیم بعد که سنم و شنید با اینکه همسن بودم احساس کردم شوکه شد!!!! و یه جورایی فکر کردم پس زد و گفت از گذشتتون چیزایی هست که باید به من بگید بیچاره فکر کرد چون 32 سالم شاید چنذ بار طلاقم گرفتم!!! اینا بماند که من خیلی به خودم بها می دم دیگه به روم نیوردم . یام الان وقتی پیشنهادی میشه می بینی پسر 6 سال از من کوچیکتره... اینارو گفتم یعنی تو اجتماع ام و برخوردمم خوبه ولی تا حالا قسمتم نشده. ولی این روزا خیلی احساس تنهایی می کنم همه سرشون تو زندگیشون و بچه داری منم... این عادلانه نیست ولی.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 21:45]
    سطح
    14
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 30 پست

Array
    خب من وتو تو ایرانیم ولی از نظر مسافت دوریم و از این طریقم نمیتونیم خیلی در مورد بعضی مسایل به صورت تخصصی حرف بزنیم واصلا خود من تخصص اینکارو ندارم ولی میتونم در حد تجربم ودیده هام برات بگم .نمیدونم اصلا حرفامو قبول میکنی یا نه .ببین الان یه طرز تفکر تو جامعه باب شده که میگن ما امروزی هستیم وخدارو هم قبول داریم ولی واجبات رو انجام نمیدیم.چرا؟اصلا چرا خدا باید فقط وقت ناخوشی ها با ما باشه ؟اگر یه دوست فقط وقت ناخوشیش با ما باشه وبا یکی دیگه بره خوش بگذرونه ما بهمون بر نمیخوره؟بخدا چرا .زمین وزمان رو بهم میدوزیم!میگیم قبول داریم خدا رو اما حاضر نیستیم به خاطرش 20 دقیقه وقت بذاریم واسه نماز وباهاش حرف بزنیم(کل نماز صبح وظهر وشب 20 دقیقه) انوقت چطور توقع داریم اون به حرفامون گوش بده؟نمیگم اینکه میگی حق الناس رو قبول داری و....اشتباهه ولی نمازم جزیی از همونه .هر دو رو خدا از ما خواسته.شاید خیلیها حرف منو قبول نداشته باشن اما من میگم ومیبینم خانواده های اینجوری مشکلاتشون خیلی بیشتره.بخدا اینقدر قشنگه که همین دعایی که میکنی بعد نماز با یه چادر وسجاده ی خوشگل انجام بدی...باور کن من وقتی یه صحنه ی اینجوری میبینم با اشکی که طرف داره میریزه و...دلم یهو میریزه حالا ببین خدا چه حالی میشه ... خدا رو نباید بخواهیم به خاطر خواسته هامون وهمیشه باید این روند رو ادامه بدیم .زلیخا عاشق یوسف بود ولی اخرش که بهش رسید از طریق اون عاشق خدا شد چون اون عشق زمینی بود ولی اون عشق اسمونی وابدی.من خودم یه تیپ امروزی دارم یعنی مانتویی اما نه از اینور بوم افتادم نه از اونور یعنی متعادل لباس میپوشم وعرف رو هم رعایت میکنم شاید اگرم کسی منو ببینه فکر نکنه اهل نماز و..هستم برامم مهم نیست کی چه نظری میده .من واسه خدای خودم وقت میذارم واونم تا حالا تنهام نذاشته.بعضی وقتا قران رو باز کن و قبلش بگو خدایا ایه ای رو برام بیار تا منو تو این راه راهنمایی کنه بعد با دقت بخون وببین بهت چی میگه حتما راهنماییت میکنه.
    نگو که دوستات هم اینجوری نیستن ولی زندگی خوبی دارنو...تو جور دیگه ای باش شاید خدا به اونا چیزی رو که میخواستن زود داده چون دلش نمیخواد صداشونو بشنوه ولی منتظره که اونجوری که دوست داره تو باهاش حرف بزنی .احتمال زیادی میدم که تو اصلا حرفای منو قبول نکنی وحق داری چون چندین سال با این رویه بزرگ شدی ومنم این صحبتهارو با دیگرانم کردم واونا هم بعضیاشون کلی باهام مخالفت کردن ولی خب من نتیجه این کارو روی خودم ودیگران دیدم ودوست داشتم واست بگم .امیدوارم حرفام تاثیر داشته باشه البته رسیدن به مرحله شناخت وانجام فرایض نیازمنده کار کردن روی خود ادمه ولی میشه از همین نیاز به اجابت خواستمون شروع بشه وبعد ختم بشه به شناخت خدا.مثل داستان زلیخا...

- - - Updated - - -

خب من وتو تو ایرانیم ولی از نظر مسافت دوریم و از این طریقم نمیتونیم خیلی در مورد بعضی مسایل به صورت تخصصی حرف بزنیم واصلا خود من تخصص اینکارو ندارم ولی میتونم در حد تجربم ودیده هام برات بگم .نمیدونم اصلا حرفامو قبول میکنی یا نه .ببین الان یه طرز تفکر تو جامعه باب شده که میگن ما امروزی هستیم وخدارو هم قبول داریم ولی واجبات رو انجام نمیدیم.چرا؟اصلا چرا خدا باید فقط وقت ناخوشی ها با ما باشه ؟اگر یه دوست فقط وقت ناخوشیش با ما باشه وبا یکی دیگه بره خوش بگذرونه ما بهمون بر نمیخوره؟بخدا چرا .زمین وزمان رو بهم میدوزیم!میگیم قبول داریم خدا رو اما حاضر نیستیم به خاطرش 20 دقیقه وقت بذاریم واسه نماز وباهاش حرف بزنیم(کل نماز صبح وظهر وشب 20 دقیقه) انوقت چطور توقع داریم اون به حرفامون گوش بده؟نمیگم اینکه میگی حق الناس رو قبول داری و....اشتباهه ولی نمازم جزیی از همونه .هر دو رو خدا از ما خواسته.شاید خیلیها حرف منو قبول نداشته باشن اما من میگم ومیبینم خانواده های اینجوری مشکلاتشون خیلی بیشتره.بخدا اینقدر قشنگه که همین دعایی که میکنی بعد نماز با یه چادر وسجاده ی خوشگل انجام بدی...باور کن من وقتی یه صحنه ی اینجوری میبینم با اشکی که طرف داره میریزه و...دلم یهو میریزه حالا ببین خدا چه حالی میشه ... خدا رو نباید بخواهیم به خاطر خواسته هامون وهمیشه باید این روند رو ادامه بدیم .زلیخا عاشق یوسف بود ولی اخرش که بهش رسید از طریق اون عاشق خدا شد چون اون عشق زمینی بود ولی اون عشق اسمونی وابدی.من خودم یه تیپ امروزی دارم یعنی مانتویی اما نه از اینور بوم افتادم نه از اونور یعنی متعادل لباس میپوشم وعرف رو هم رعایت میکنم شاید اگرم کسی منو ببینه فکر نکنه اهل نماز و..هستم برامم مهم نیست کی چه نظری میده .من واسه خدای خودم وقت میذارم واونم تا حالا تنهام نذاشته.بعضی وقتا قران رو باز کن و قبلش بگو خدایا ایه ای رو برام بیار تا منو تو این راه راهنمایی کنه بعد با دقت بخون وببین بهت چی میگه حتما راهنماییت میکنه.
    نگو که دوستات هم اینجوری نیستن ولی زندگی خوبی دارنو...تو جور دیگه ای باش شاید خدا به اونا چیزی رو که میخواستن زود داده چون دلش نمیخواد صداشونو بشنوه ولی منتظره که اونجوری که دوست داره تو باهاش حرف بزنی .احتمال زیادی میدم که تو اصلا حرفای منو قبول نکنی وحق داری چون چندین سال با این رویه بزرگ شدی ومنم این صحبتهارو با دیگرانم کردم واونا هم بعضیاشون کلی باهام مخالفت کردن ولی خب من نتیجه این کارو روی خودم ودیگران دیدم ودوست داشتم واست بگم .امیدوارم حرفام تاثیر داشته باشه البته رسیدن به مرحله شناخت وانجام فرایض نیازمنده کار کردن روی خود ادمه ولی میشه از همین نیاز به اجابت خواستمون شروع بشه وبعد ختم بشه به شناخت خدا.مثل داستان زلیخا...

8. 2 کاربر از پست مفید آدرین تشکرکرده اند .

rainbow69 (یکشنبه 17 شهریور 92), اشنای قدیمی (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    با سلام

تنهای خسته عزیز یا من خیلی خوب بلد نیستم بنویسم یا شما ذهنت درگیره.اگه دوست داشتی پستهای من رو دوباره بخون تا متوجه منظور من بشی.من متوجه هستم که درک موقعیت شما سخته و من هم چنین ادعایی ندام

در ضمن خواهر خوبم هم خدا رو قبول داری هم نماز و روزه نمیگری؟ من سر در نمیارم! نمیخوام بحث دینی راه بندازم اما خب با این اوصاف خیلی هم طلبکار خدا نباش لا اقل

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 63 در 23 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad6599 نمایش پست ها
    با سلام

تنهای خسته عزیز یا من خیلی خوب بلد نیستم بنویسم یا شما ذهنت درگیره.اگه دوست داشتی پستهای من رو دوباره بخون تا متوجه منظور من بشی.من متوجه هستم که درک موقعیت شما سخته و من هم چنین ادعایی ندام

در ضمن خواهر خوبم هم خدا رو قبول داری هم نماز و روزه نمیگری؟ من سر در نمیارم! نمیخوام بحث دینی راه بندازم اما خب با این اوصاف خیلی هم طلبکار خدا نباش لا اقل
    آقا محمد عزیز و آدرین جان هر کسی اعتقاداتی داره مگه مسلمونی تو نماز و روزه خلاصه شده آقا محمد اگر شما واقعا اسلام رو قبول دارید مگه همه واجباتش رو مو به مو انجام می دین؟؟؟؟؟ امگه صدا کردن و صحبت کردن با خدا تو چند تا جمله عربی خوندن خلاصه شده؟؟؟ و انجام کارهای تکراری؟ مگه یک ماه روزه گرفتن و بعد سر سفره افطار 20 نوع غذا گذاشتن یاد فقر را کردنه؟؟؟؟؟؟مهم خوب بودن و ظلم نکردن به دیگرونه. من با خدا هر لحظه دلم خواست با زبون خودم می خوام حرف بزنم. اچرا ما مسلمونا فقط فریضه نماز و روز رو از اسلام انتخاب کردیم خدا خیلی چیزا ازمون خواسته مگه همشو رعایت می کنیم؟؟ منم کامل نیستم ولی دوست ندارم یکی بگه خانم عزیز چون نماز روزه نمی گیری خدا انتظار داری واست چی کار کنه؟؟ چرا من پس یا امثال من؟ اگه اون جور آدمی که واقعا به قول شما همه چیزش همه کاراش همه اعمالش مثل مسلمون واقعی بود که دنیا بهشت می شد. همه تو هر جای دنیا خدا رو قبول دارن کمتر کسی خدا رو انکار می کنه ولی نماز نخوندن من باعث نمی شه که خدا حاجت هامو نده. این حرف شما رو قبول ندارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad6599 نمایش پست ها
    با سلام

آقا محمد عزیز و آدرین جان هر کسی اعتقاداتی داره مگه مسلمونی تو نماز و روزه خلاصه شده آقا محمد اگر شما واقعا اسلام رو قبول دارید مگه همه واجباتش رو مو به مو انجام می دین؟؟؟؟؟ امگه صدا کردن و صحبت کردن با خدا تو چند تا جمله عربی خوندن خلاصه شده؟؟؟ و انجام کارهای تکراری؟ مگه یک ماه روزه گرفتن و بعد سر سفره افطار 20 نوع غذا گذاشتن یاد فقر را کردنه؟؟؟؟؟؟مهم خوب بودن و ظلم نکردن به دیگرونه. من با خدا هر لحظه دلم خواست با زبون خودم می خوام حرف بزنم. اچرا ما مسلمونا فقط فریضه نماز و روز رو از اسلام انتخاب کردیم خدا خیلی چیزا ازمون خواسته مگه همشو رعایت می کنیم؟؟ منم کامل نیستم ولی دوست ندارم یکی بگه خانم عزیز چون نماز روزه نمی گیری خدا انتظار داری واست چی کار کنه؟؟ چرا من پس یا امثال من؟ اگه اون جور آدمی که واقعا به قول شما همه چیزش همه کاراش همه اعمالش مثل مسلمون واقعی بود که دنیا بهشت می شد. همه تو هر جای دنیا خدا رو قبول دارن کمتر کسی خدا رو انکار می کنه ولی نماز نخوندن من باعث نمی شه که خدا حاجت هامو نده. این حرف شما رو قبول ندارم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام
    عزيزم سعي كن صحبتهاي دكتر فرهنگ در مورد نماز رو گوش بدي وبعد درمورد خيلي چيزا تصميم بگيري.
    من اصلا نميگم كار تو دوست گلم درسته يا اشتباه.فقط خواهش ميكنم فقط يكبار گوش كن ونتيجشو فقط به خودت بگو.

- - - Updated - - -

فكر كنم توهمين سايت بتوني دانلود كني.لطفا هر كس ميتونه لينك دانلودشو واسه دوست عزيزمون بزاره.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    با سلام خانم تنهای خسته

میدونم اینجا جای بحثهای دینی نیست اما شاید حرفهای من مقدمه تغییر نگاه شما بشه

ببیندید خواهرم همونطور که شما به درستی گفتید مسلمونی به نماز و روزه نیست من باید عرض کنم مسلمونی بی نماز و روزه هم نیست درسته که همه ما مسلمونهای کاملی نیستیم و همه واجبات رو انجام نمیدیم یا از همه محرمات دوری نمیکنیم و الا بقول شما دنیا گلستون میشد اما فرق هست بین کسی که تو انجام فرایض دینش به جهت وسوسه شیطان و نفسش لغزش داره تا کسی که اصلا انجام نمیده خب عرض من این هست که ارزش این دو نفر پیش خدا متفاوته و الا همون عدالت که میگید زیر سوال میرفت

از طرفی اهمیت واجبات نزد خدا فرق میکنه شما اهمیت اصل نماز و روزه رو نمیتونید مثلا با وجوب جواب سلام مقایسه کنید فقط کافیه برید روایات راجع به نماز و روزه رو مطالعه کنید

البته باید بگم خدا بسیار مهربونه و بسیاری از بنده های خطاکارش هم حاجت میده بلکه دلشون بیشتر نزدیک خدا بشه در مورد شما من نمیگم خدا نگاتون نمیکنه فقط عرضم اینه که وقتی خیلی جدی و رسمی بزرگترین اوامرش رو انجام نمیدی پیش خودت طلبکار نباش اگرچه از رحمت خدا هیچی بعید نیست

اما اگر منظور شما اینه که مسلمونی یعنی همین دل پاک و ظلم نکردن و این عبادات و ... همه کارهای تکراری بی فایده هست. (که این میتونه از سر عناد نباشه بلکه به دلایلی به این شناخت(اشتباه) از دین اسلام رسیدید)

میتونم بپرسم اولا چطور به این نتیجه رسیدید؟ و درمقابل اینهمه ایه قران وحدیث و... چی میشه؟
    ثانیا در این صورت چه فرقی بین ادیان مختلف هست؟ اصلا چرا باید اینهمه پیامبر بیاد؟ خب دل پاک و ظلم نکردن توی فطرت ادمهاست الان کسایی که اصلا خدا رو قبول هم ندارن مثلا مثل بیشتر ژاپنیها به این چیزها که شما میگید معتقدند

در آخر بگم که گره ازدواج هر کسی میتونه خیلییییی دلیل داشته باشه که خیلی وقتها ناشی از عملکرد ضعیف و بدون مهارت خود شخصه توکل به خدا چه در صورتی که کلی خواستگار هست و به ظاهر مشکلی نیست و چه در صورتی که خواستگار کم هست یا نیست لازمه اما در صورت دوم بیشتر لازمه و توکل و نزدیکی به خدا هم با تفسیر به رای و رفتارهای دل به خواهی نمیشه خود خدا گفته با انجام چه کارهایی به اون نزدیک یا دور می شیم

لطفا روی حرفهای من فکر کن شاید این گره زندگی شما سکوی پرتاب شما باشه تو لحظه های سخت زندگی چیزی که موجب آرامش هست ذکر خداست(الا بذکرالله تطمئن القلوب) و بالاترین و بهترین اذکار نماز و قرآن هست لذت این آرامش وصف ناشدنی هست. خودت رو محروم نکن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 63 در 23 پست

Array
    بازم مرسی آقا محمد. منم نمی خواهم بحث دینی کنم چون این سایت جای این مسائل نیست من فقط به خدا اعتقاد دارم و بس. چند درصد از ماها چیزایی رو که قرآن گفته عمل می کنیم؟ نیم درصد هم نمی شه این آمار. واجبات جای خود دارد ولی مهم اینه که از روی وسوسه کاری رو انجام ندی. آیا نمازی که می خونید با خلوص نیته؟ آیا روزه ای که می گیری درست همونی که خدا ازت تو قرآن خواسته؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید شعار بدیم. من یه دوست خارجی دارم 1 ساعت باهاش حرف بزنی می فهمی انسانیت مهمتز از بعضی اعمال به ارث رسیده است. همه جا خوب و بد داریم نمی خوام بگم اونا بهترن یا ما. خوب و بد بستگی به ارزش گذاری و نگاه ما آدما داره. ولی ماها یا افراطیم یا تفریط. لذتی که شب با نگاه کردن به آسمون و حرف زدن با خدا به من دست می ده با نماز دست نمی ده!!! این برا من صدق می کنه شاید شما لذت ببرید و حواست موقع نماز کاملا با خدا باشه و هر تک تک کلمه های عربی واست پر معنی باشه ولی واسه من این طوری نیست. anyway ولی باز احترام می زارم به عقایدتون و مطمئنما شاید شما تو خیلی مسائل آگاهیتون بیشتر از من می تونه باشه. ولی اینجا جای باز خواست نیست خدا بخواد با مجرد بودن من من و عذاب بده اون موقع عدالتی نمی تونه تو کاره خدا باشه. من نمی گم ازدواج یعنی خوشبختی یا اگه ازدواج کردم دیگه مشکلاتم حل می شه نه. ولی علاوه بر نیاز اینجا تو جامعه ما دیدگاه مردم بده. نگید به اونا چه شما زندگیتون رو بکنید چون ما تو این جامعه زندگی می کنیم و همه چیزش می تونه تاثیر گذار باشه برامون . اول تاپیکم گفتم مثلا دخترهای جلف شانسشون بیشتر این بر می گرده به دیدگاهه من که جامعه این رو واسم تحمیل کرده یا ایجاد کرده وگرنه به کسه دیگه با فرهنگ دیگه این رو بگیم شاید بخنده بگه این کارایی که اونا می کن تو جامعه ما عادیه...خلاصه نمی دونم حکمت خدا چیه ولی حالا منم جز اون کسایی انتخاب شدم که تا این سن مجردن. کاریش نمی شه کرد

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)