من خودم هزارتا مشکل دارم. من خودم هم آدم منفعلی هستم. ولی با این وجود باز هم درکت نمی کنم!
.
.
با اعتقادات تو بیشتر موافقم تا اون آقا و عجب مشاور احمقی رو انتخاب کردی!!! یه روانشناس روانی به تمام معنا!! اینو از کجا پیدا کردی؟
.
.
من و تو باید عتیقه شناس میشدیم! بس که ادم های عتیقه دور و بر خودمون جمع می کنیم!
.
.
با مردای ایرانی نمیشه نشست و راجع به ساعت بیرون موندن و حرف زدن با جنس مخالف و ... به توافق رسید. هر چی بیشتر حرف بزنی کمتر نتیجه میگیری و فقط حساسیت ها بالا میره. اون آقا به اندازه شما رشد شخصیتی نداره. و تعصبش اجازه نداره باهات کنار بیاد.
.
به جای اینکه خیلی چیزا رو ازش بپرسی یا بخوای باهاش توافق کنی یا بهش حالی کنی، فقط نگاه کن! نگاه کن ببین واقعن چطور آدمیه! چطوری عمل می کنه. همین. فقط گوش کن! هزارتا گوش دیگه هم قرض کن. فقط نگاه کن. هزارتا چشم دیگه هم قرض کن.
.
من فکر نمی کنم زوج درمانی به دردت بخوره. چون پیدا کردن یه مشاور خوب یه ریسکه. شاید نشه. خودت که خودت رو می شناسی. ببین این ادم رو چرا میخوای؟ اگه یه خواستگار بهتر برات بیاد چه کار می کنی؟؟؟
.
من که فکر می کنم تعلل تو فقط به خاطر افسردگیه. به خاطر اینکه این آدم باشه!! به نظرم اگر این آدم پیشنهاد میداد بیا یه مدت باهم دوست باشیم تو خوشحال تر می بودی!
- - - Updated - - -
البته این مشاورت یه حرف تقریبن درستی هم زده : تو کمتر از اون آقا مذهبی هستی. همین. اینو درست گفته.

علاقه مندی ها (Bookmarks)