به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 71
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آذر 92 [ 21:57]
    سطح
    3
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    از همه دوستهایی که نظر میدن و کمک میکنن بی نهایت ممنون و سپاسگذارم!!
    لطف میکنید بهم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط paradise92 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. به نظر من شما تمام خصوصیات مثبت این خانم که به قول خودتون زیاد هم هست رو گذاشتین یه طرف و رابطه اش با یه آقایی که الان خودش هم میگه پشیمونه یه طرف قرار دادین. یعنی اگه کسی همه خوبیها رو داشته باشه و فقط یه خطا تو زندگیش کرده باشه باید تا اخر عمر به خاطر این اشتباه تقاص پس بده؟ به نظر من کسی که الان باید نگران باشه ایشون هستن نه شما. چون ایشون یه دفعه با احساساتشون بازی شده و دو سال از عمرشون هدر رفته. این که چرا دو سال طول کشیده شاید به خاطر امیدیه که به اصلاح رابطه شون داشتن یا هر بار که میخواستن تموم کنن اون اقا با عذر خواهی پشیمونشون میکرده. اینا همش حدسه و شما هم میتونید اینا رو در نظر بگیرید به جای فکرهای منفی. البته شما میتونید اینو نشونه مثبتی بدونید چون اگر این خانم میخواستن شما رو فریب بدن میتونستن اصلا چیزی در این مورد نگن و شما هم هیچ وقت مطلع نمیشدید. پس این خودافشایی شون رو به فال نیک بگیرید. هر چه زودتر تکلیف خودتون رو روشن کنید و نذارید این خانم بیشتر از عذاب ببینه. موفق باشید.
    آره همینطوره!
    بعد یه نکته دیگه هست! اینکه من خیلی آدم خودخواهی نیستم!
    با توجه به به شرایط به خوبی میدونم اگه بی دلیل و به خاطر گناهی که انجام نشده بخوام رابطه رو تموم کنم بدون شک ضربه بزرگه میبینه اون دختر! و من به هیچ وجه نمیخوام این اتفاق بیفته!
    اون یه بار همه تلاششو کرده ولی نتیجه ندیده! اگه این بار هم یه شکست بخوره میتونه براش خیلی گرون تموم شه! و به مراتب بدتر از دفعه قبل!
    چون اون الان به گفته خودش توی اوج آرامش زندگی میکنه! چیزی که من دارم میبینم به عینه توی رفتاراش! دوست ندارم آرامشی که داره بهم بخوره!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    مگه می شه یه چیزی تمام بشه و هیچ اثری ازش توی زندگی من نباشه؟
    اگر اینطور بود که من هنوز همون نوزاد یک روزه بودم.
    همونطور که جسم ما در اثر حوادث و تجربیات و مراقبتها و بی دقتی ها و گذر عمر و ... رشد می کنه و تغییر می کنه
    روحمون هم با آموزشها و تجربه ها و اتفاقات خوب و بد زندگیمون تغییر می کنه. شخصیتمون شکل می گیره.
    من امروز یک نوزاد یک روزه نیست. آدمیه که سالها تجربه و خاطره و حادثه خوب و بد پشت سرش داره و همه اونهاست که من را می سازه.

چطور می گید گذشت مهم نیست و گذشته تمام شده !!

گذشته خیلی مهمه و کسی هم که قرار نزدیکترین فرد به من توی زندگیم باشه و همراه و محرم بقیه مسیر زندگیم
    مسلما باید بدونه من کی هستم.
    من کی هستم؟ مجموعه ای از آنچه بر من گذشته.

کسی که گذشته خودش را در مسائل این چنینی مخفی می کنه عدم صداقت داشته.
    حق امیر هست که بدونه.

اما مساله نگاهی هست که امیر باید به این موضوع داشته باشه. نگاهی بالغانه تر و پخته تر.
    من از دید خودم در پستهای قبل گفتم که بهتره چه نگاهی به موضوع داشته باشه.
    علت رابطه را پیدا کنه.
    علت رفتارهای این خانم را.
    اثرش را روی این خانم.
    نه این که مدام با خودش کلنجار بره که چند بار بهش گفته دوستش داره؟ چند بار با هم نهار خوردن!
    دقیقا درست میگی! مشکل نگاهه است!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    شیدای عزیز من نگفتم ادما گذشتشون پاک کنن من گفتم با این گفتن رابطه قبلی یا این صداقت چی عایده ما می شه؟؟؟؟ شاید خیلیا راحت بتونن قبول کنن گذشته فرد رو ولی خیلیا نتونن. حالا این بستگی به افراد داره.
    حالا برسیم به شما امیر آقا گفتید 3 ماهه تموم کردن با اون آقا و گفتید 1 ساله زیر نظرش دارم!!!!!!!!!! پس می دونستید دوست پسر داره و قتی شما ایشون رو زیر نظر داشتین و این خانم هم در رابطه بوده والا من بودم که زیر نظر داشتن و بیخیال می شذم اون موقع و اصلا بهش فکرم نمی کردم. و این واسم جای سواله آدما چه راحت با این تموم می کنن و با یکی دیگه شروع می کنن . دل ما چه قدر گنجایش داره در عرض 3 ماه این کارارو بکنیم. چرا این دختر خانم به خودشون فرصت ندادن اونم بعده یه رابطه به قول خودشون اشتباه ایشون که باید بیشتر محتاطانه عمل می کردن. شایدم تحمل تنها بودن رو ندارن. لااقل به دلشون استراحت می دادن بعد وارد رابطه می شدن. 3 ماه واسه یه رابطه 2 ساله خیلی کمه. مخصوصا واسه دختر خانمها. شمام نبودین باز یکی دیکه رو انتخاب می کردن واسه تسکین خودشون.

3. کاربر روبرو از پست مفید deniz90 تشکرکرده است .

amirali_p (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط deniz90 نمایش پست ها
    شیدای عزیز من نگفتم ادما گذشتشون پاک کنن من گفتم با این گفتن رابطه قبلی یا این صداقت چی عایده ما می شه؟؟؟؟ شاید خیلیا راحت بتونن قبول کنن گذشته فرد رو ولی خیلیا نتونن. حالا این بستگی به افراد داره.
    حالا برسیم به شما امیر آقا گفتید 3 ماهه تموم کردن با اون آقا و گفتید 1 ساله زیر نظرش دارم!!!!!!!!!! پس می دونستید دوست پسر داره و قتی شما ایشون رو زیر نظر داشتین و این خانم هم در رابطه بوده والا من بودم که زیر نظر داشتن و بیخیال می شذم اون موقع و اصلا بهش فکرم نمی کردم. و این واسم جای سواله آدما چه راحت با این تموم می کنن و با یکی دیگه شروع می کنن . دل ما چه قدر گنجایش داره در عرض 3 ماه این کارارو بکنیم. چرا این دختر خانم به خودشون فرصت ندادن اونم بعده یه رابطه به قول خودشون اشتباه ایشون که باید بیشتر محتاطانه عمل می کردن. شایدم تحمل تنها بودن رو ندارن. لااقل به دلشون استراحت می دادن بعد وارد رابطه می شدن. 3 ماه واسه یه رابطه 2 ساله خیلی کمه. مخصوصا واسه دختر خانمها. شمام نبودین باز یکی دیکه رو انتخاب می کردن واسه تسکین خودشون.
    من نگفتم زیر نظر داشتم! گفتم میشناختمش!
    نکته بعدی اینکه هیچ وقت هیچ کس از وجود اون آدم با خبر نبود چون همیشه مخفیش میکرد از همه !
    از همه دوستهاش و هم کلاسی هاش! منم خبر نداشتم از بودنش!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirali_p نمایش پست ها
    من نگفتم زیر نظر داشتم! گفتم میشناختمش!
    نکته بعدی اینکه هیچ وقت هیچ کس از وجود اون آدم با خبر نبود چون همیشه مخفیش میکرد از همه !
    از همه دوستهاش و هم کلاسی هاش! منم خبر نداشتم از بودنش!
    حالا کسی با خبر بوده یا نه من کاری ندارم مهم اینه که 3 ماه زمان کوتاهیه و این خانم چه راحت باز خودشون رو درگیر یه رابطه کردن!!!! این رابطه فرار از تنهایی برا این خانم و من هیچ وقت به احساس و علاقه ای که بعد از تموم کردن یه رابطه و فرصت ندادن به خودمون برا کسه دیگه بوجود بیاد اعتقادی ندارم.

6. 2 کاربر از پست مفید deniz90 تشکرکرده اند .

amirali_p (دوشنبه 18 شهریور 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 21:26]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirali_p نمایش پست ها
    - - - Updated - - -

اگر وقت کردم حتما!
    ولی اگه وقت و حوصله اش رو داری برام یکم بیشتر توضیح بده
    کتابم خونه نیست گفتم برام امروزبخاطرشمابیارنش آوردن حتمابرات مینویسم

8. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

amirali_p (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 آذر 92 [ 09:21]
    سطح
    30
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    49

تشکرشده 92 در 48 پست

Array
    آيا شما مي تونيد حتي با ازدواج سنتي، دختري رو پيدا كنيد كه هيچ وقت دوست داشتن رو تجربه نكرده؟ تو هيچ رابطه اي نبوده؟
    ايشون صادقانه تجربه اي رو كه داشته به شما گفته شما هم از روز اول مي دونستيد با اين كه چيز خاصي نيست و هر كسي لذت دوست داشتن و دوست داشته شدن رو قبل از ازدواج چشيده.
    حالا شما اگر واقعا بهش علاقه داريد با خوب بودن خودتون كاري كنيد كه گذشته و خاطرات منفي از ذهنش پاك بشه. والا تا زماني كه با خودتون حل نكرديد اين بنده خدا رو اميدوار نكنيد كه شما هم يه تجربه تلخ رو تجربه قبليش باشيد

10. 4 کاربر از پست مفید bano تشکرکرده اند .

amirali_p (دوشنبه 18 شهریور 92), paradise92 (سه شنبه 19 شهریور 92), rainbow69 (دوشنبه 18 شهریور 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط bano نمایش پست ها
    آيا شما مي تونيد حتي با ازدواج سنتي، دختري رو پيدا كنيد كه هيچ وقت دوست داشتن رو تجربه نكرده؟ تو هيچ رابطه اي نبوده؟
    ايشون صادقانه تجربه اي رو كه داشته به شما گفته شما هم از روز اول مي دونستيد با اين كه چيز خاصي نيست و هر كسي لذت دوست داشتن و دوست داشته شدن رو قبل از ازدواج چشيده.
    حالا شما اگر واقعا بهش علاقه داريد با خوب بودن خودتون كاري كنيد كه گذشته و خاطرات منفي از ذهنش پاك بشه. والا تا زماني كه با خودتون حل نكرديد اين بنده خدا رو اميدوار نكنيد كه شما هم يه تجربه تلخ رو تجربه قبليش باشيد
    قطعا یکی از مسائلی که خیلی برام مهمه اینه که منم تبدیل به یک تجربه تلخ نشم براش! و واقعا با تمام وجود دوست دارم که کاری کنم خاطرات بد گذشته اش تو ذهنش کمرنگ و کمرنگ تر بشه!
    خودش هم بهم گفت که مصمم ه برای پاک کردن اون اشتباهش از ذهنش!
    وقتی خودش الان میگه که داشته اشتباه میکرده و از اون روزهاش دلگیره،کار درستی نیست که منم به خاطر گذشته حق یه زندگی جدید و خوب رو ازش بگیرم!
    یه بار بهم میگفت من هیچ وقت حتی به زندگی با اون آدم فکر هم نکردم چون اگه میخواستم این کارو بکنم اونو به خانواده ام یا حد اقل دوستام نشون میدادم! ولی الان میخواد که زندگیشو با من بسازه و منم اینو میبینم به عینه!
    دوست ندارم کسی رو بی دلیل نسبت به زندگی سرد کنم!
    و خوب خودمم خیلی دوست دارم که در کنارش زندگیمو بسازم!
    این چند روز سعی کردم یه مقدار پخته تر فکر کنم! امیدوارم نتیجه بده!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط bano نمایش پست ها
    قطعا یکی از مسائلی که خیلی برام مهمه اینه که منم تبدیل به یک تجربه تلخ نشم براش! و واقعا با تمام وجود دوست دارم که کاری کنم خاطرات بد گذشته اش تو ذهنش کمرنگ و کمرنگ تر بشه!
    خودش هم بهم گفت که مصمم ه برای پاک کردن اون اشتباهش از ذهنش!
    وقتی خودش الان میگه که داشته اشتباه میکرده و از اون روزهاش دلگیره،کار درستی نیست که منم به خاطر گذشته حق یه زندگی جدید و خوب رو ازش بگیرم!
    یه بار بهم میگفت من هیچ وقت حتی به زندگی با اون آدم فکر هم نکردم چون اگه میخواستم این کارو بکنم اونو به خانواده ام یا حد اقل دوستام نشون میدادم! ولی الان میخواد که زندگیشو با من بسازه و منم اینو میبینم به عینه!
    دوست ندارم کسی رو بی دلیل نسبت به زندگی سرد کنم!
    و خوب خودمم خیلی دوست دارم که در کنارش زندگیمو بسازم!
    این چند روز سعی کردم یه مقدار پخته تر فکر کنم! امیدوارم نتیجه بده!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 21:26]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    سلام امیرعلی
    توی یکی ازفصلهای این کتاب نوشته:سپردن بار(البته منظورش پاک کردن چیزی که ذهن رومشغول به خودش میکنه ومیخوای پاک کنیش)
    یک استادماوراءالطبیعه ((سپردن بار))رااینطورتعریف کرد:درطبیعت تنهاچیزی که به یک جسم وزن می بخشدقانون جاذبه است .واگربشوسنگریزه ای رابه اندازه ای که بایدازاین سیاره بالابردودورکردبه بی وزنی میرسد.
    ایمان اگرباعمل همراه نباشدمرده است.{من درجایی ازآقای sciخوندم که درباره ایمان اینطورنوشته بودنايمان درجه اي از يقينه! ايمان يعني اينكه اگر الان كه ساعت نزديك نيمه شبه،‌ بهت گفته صبحه! بگي صبحه!!!! ايمان با اعتقاد فرق مي كنه... ايمان درجه اي از عشقه! ايمان درجه اي از اعتماد بي چون و چراست! دقيقا بي چون و چرا... عقل از درك ايمان ناتوانه

}

13. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

amirali_p (چهارشنبه 20 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگاه نمایش پست ها
    سلام امیرعلی
    توی یکی ازفصلهای این کتاب نوشته:سپردن بار(البته منظورش پاک کردن چیزی که ذهن رومشغول به خودش میکنه ومیخوای پاک کنیش)
    یک استادماوراءالطبیعه ((سپردن بار))رااینطورتعریف کرد:درطبیعت تنهاچیزی که به یک جسم وزن می بخشدقانون جاذبه است .واگربشوسنگریزه ای رابه اندازه ای که بایدازاین سیاره بالابردودورکردبه بی وزنی میرسد.
    ایمان اگرباعمل همراه نباشدمرده است.{من درجایی ازآقای sciخوندم که درباره ایمان اینطورنوشته بودنايمان درجه اي از يقينه! ايمان يعني اينكه اگر الان كه ساعت نزديك نيمه شبه،‌ بهت گفته صبحه! بگي صبحه!!!! ايمان با اعتقاد فرق مي كنه... ايمان درجه اي از عشقه! ايمان درجه اي از اعتماد بي چون و چراست! دقيقا بي چون و چرا... عقل از درك ايمان ناتوانه

}
    ممنون که وقت گذاشتی و نوشتی برام!
    میخوای بگی باید به عشقش ایمان بیارم؟
    یعنی وقتی میتونم باهاش بمونم که بهش ایمان داشته باشم؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقاي امير علي نهايتا تصميمتون چي شد؟؟؟؟؟

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)