به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    محكم و منطقي باشيد خانومها تكيه گاه و حامي ميخوان .

2. 3 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 18 شهریور 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 18 شهریور 92), volkan (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 21:26]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    من دوستی دارم که هرگزنمیخواداحساساتش روبروزبده یعنی گاهی اوقات فکرمیکنم که ازیه مردهم خشک تره اما چون خیلی بهش نزدیک هستم می بینم که بخاطراین ذاتش هروقت تنهامیشه باخودش درگیره دوست داره ارتباط برقرارکنه اماانگارکه غرورش اجازه نمیده
    ببینیدمن پدری دارم که خیلی به مادرم ابرازاحساسات میکنه گاهاپیش خودم فکرمیکنم که شایدتوی همچین خانواده ای بزرگ شده ام که همیشه ازشوهرم انتظاردارم که منوتحویل بگیره برام کادوبخره منوببوسه بامن بیادقدم بزنیم جلوخانواده اش بهم احترام بزاره اماهیچ کدوم ازاین کارهاروهنوزم بعدازگذشت 4سال انجام نداده شایدخانم شماهم تویه شرایط خانوادگی بزرگ شده که اخلاقش اینطورباآمده،اگه هم اینطورشما بهش کمک کنیدکه اونطوری که شمادوست داریدبشه بالاخره زناانعطاف پذیرهستن

4. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

volkan (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 13:17]
    سطح
    21
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    182

تشکرشده 105 در 70 پست

Array
    یعنی میشه یه آقا انقد احساساتی باشه ؟ من که ندیدم اصلا. خوش به حال خانمتون!

6. کاربر روبرو از پست مفید m_eros تشکرکرده است .

مصباح الهدی (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    سلام
    اینم یکی از مشکلات ازدواج سنتی زیر نظر خانواده ها که خیلیا سنگشو به سینه میزنن!
    دوست عزیز وقتی خودتون دلیل رفتارش رو میدونید چرا یکم رفتارتون رو تغییر نمیدین؟ اصلا مرد و زن نداره.. هر کسی وقتی ببینه تا قهر کنه و داد و بیداد کنه طرف مقابلش بازم میادو نازشو میکشه خب به کارش ادامه میده! یکم جدی تر و مردانه تر برخورد کنید. هیچ زندگی ای در نهایت اونقدر عاشقانه و احساساتی که شما توی ذهنتون ساخته بودین ادامه پیدا نمیکنه! حقیقتیه که حالا شما یکم زودتر بهش رسیدین همین...

8. کاربر روبرو از پست مفید sara 65 تشکرکرده است .

asemani (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 آذر 92 [ 09:21]
    سطح
    30
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    49

تشکرشده 92 در 48 پست

Array
    بعنوان يه متاهل بايد بگم مشكلي كه براي شما پيش اومده براي خيلي هاي ديگه هم اوايل زندگي مشترك پيش مياد. اولين دعواها و اولين بگو مگوها ادم رو به اين فكر مي اندازه كه اشتباه كرده و انتخابش غلط بوده . در صورتي كه در ماهاي اول پايه هاي زندگي گذاشته ميشه حالا اگر خداي ناكرده اين پايه رو كج بگذاريد درست كردنش در مراحل بعدي سخت ميشه.
    توصيه من به شما اينه كه شما هم سعي كنيد منطقي و معقول برخورد كنيد دست از احساسات زيادي كه باعث سوء تفاهم ميشه برداريد وقتي هر بار با هر اشتباهي كه چه از طرف ايشون چه از طرف شما شده اين شمائيد كه پا جلو مي گذاريد چه جوري توقع داريد همسرتون شرايط شما رو درك كنه؟
    عموما خانم ها به مردايي كه محكم و قدرتمند هستن بيشتر جذب ميشن و احساس مي كنن تكيه گاه مناسبي هستن. علاقه و احساس شما با ارزشه ولي سعي كنيد اون رو بجا استفاده كنيد .
    حتي عسل زياد هم دل رو مي زنه.

10. 4 کاربر از پست مفید bano تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 18 شهریور 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 18 شهریور 92), مهرااد (دوشنبه 18 شهریور 92), مصباح الهدی (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

من پست هارو نخوندم اما بنظر میاد شما خیلی احساساتی هستید که برا جذب محبت همسرتون شاید خوب نباشه من به عنوان یدختر میگم عاشق مردای مقتدر و منطقی هستم

مردی که یکم هم خودشو بگیره اما محبتش بجا باشه ...

زن ها عاشق اقتدار مرد میشن.

یکم سیاست داشته باشین و سر هر چیزی بحث نکنید شناختتون رو هم اگه درباره روحیه زن ها بالا ببرید شاید بد نباشه.

موفق و شاد باشی

- - - Updated - - -

m- eros من به این نمیگم خوش بحال بودن هرچند سلیقه ها متفاوته ...البته همه احساسات دارن اما بنظر این دوستمون ساده برخورد می کنن.

12. 3 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 18 شهریور 92), m_eros (سه شنبه 19 شهریور 92), مصباح الهدی (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام. دوست من 3ماه فرصت بسایر کوتاهیست واسه قضاوت! انقدر زود خسته نشین. اگه همه بخان از ازدواج انقدر زود خسته بشن که در کل به تعداد انگشتای دست و پا هم زوج باقی نمی مونه!!! در کل جایی می خوندم که معمولا ادمها بعد از یک سال و نیم به بعد تفاوتهای یکدیگر رو می پذیرن و به هم عادت می کنن!
    تو همین یه دونه پستتون خیلی نکته هست:

1. توقع زیاد شما از ازدواج:

قبل ازدواج زندگی مشترک رو بهترین زندگی و تولد دوباره ی میدونستم!!!!! چرا؟
    باید بگم خیلی ازمشکلاتتون منشاش این توقع زیاد شماست! که با همین یه جمله شما اون رو خوب نشون دادین!
    ازدواج هم قسمتی از زندگی ادمهاس با مشکلات خاصه خودش. نه کسی که ازدواج کرده خوشبخته نه کسی که نکرده بدبخت!

1. احساس طلبی زیاد شما:

من توقع ام توی عشق و دوست داشتن زیاده آدمی با روحیه حساس و احساساتی هستم
    ..... مثل من به پام عشق بریزه!
    خب دوست نازنین من ادمها با هم متفاوتن. همون طور که همسر شما از دید شما عجیبه شما هم از دید اون احتمالن عجیبین! مطمین باشین همون قدر که شما تو دوقتون خورده ایشونم خورده! چون احتمالن ایشون هم به دنبال ادم بیشتر عقل محوری بوده تا احساس محور j
    معمولا وقتی یکی از زوجین طلب عشق زیادی داره در طرف دیگه حالت انزجار رخ می ده! یه جورایی بدش م یآد!
    هر چیزی تعادلش خوبه! محبت بیش از حد دوتا اثر بد داره:1) توقع جبران ایجاد می کنه و آغازگر محبت رو سرخورده می کنه 2) در طرف مقابل حس وظیفه بودن رو ایجاد می کنه! یه جورایی دیگه محبته دیده نمیشه و از قالب لطف در می اد تبدیل میشه به حق و وظیفه

1. احساس محور بودن بیش از حد شما

بخدا اگه خودکشی گناه نبود خودکشی میکردم که از این زندگی تلخ و سیاه راحت شم!
    اون از اون طرف که ازدواج رو کاخ امال و ارزوهاتون می دید این از این طرف که می خاین خودکشی کنین! این عینک رو بردارین تا بهتر ببینین!
    دوست نازنین یک کمس فرصت بده تازه سه ماه گدشته! شما واسه هر چیزی تو این دنیا باید هزینه کنیحالا واسه خوشبخت شدن هم باید زحمت بکشی! و چون خوشبختی خ هم گرانقیمته پس باید هزینه زیاد کنی: صبورتر باشی توقعت رو کمتر کنی تفاوتهاتون رو بپذیرین

1. زندگی در گدشته

منظورم مورد قبلیتونه! به هر حال داستان تلخی بوده که تمام شده! اصلا معلوم نیست با اون خانم بودین چه مشکلاتی الان داشتین! جایی م یخوندم شباهت داشتن زوجین به هم دلیل تداوم بهتر زندگیشون نیست! بلکه خ مواقع خستگی دو طرف رو همراه داره!

1. عدم قاطعیت شما:

دلم گرفته با اینکه دوسش دارم اما همیشه مقصر بوده و نبوده من رفتم وسط و آشتی کردیم حالا این کار من به جایی رسوندش که تبدیل به وظیفه شده
    چرا وقتی مقصر نیستین شما عذرخاهی می کنین؟ چرا منفعلانه رفتار می کنین؟ چرا با کنترل نکردن احساساتتون
    حقتون رو پایمال می کنین؟ رفتار ایشون انعکاسی از رفتار شماس. شما خودت داری اعتراف می کنی که این رو تبدیل به وظیفه کردی! یک یدوستان درست گفتن واقعا خانومها از مردانی که قاطعیت دارن خوششون می آد!
    به ایشون خطوط قرمزتون رو یاد اوری کنین : مثلا احترام و فحاشی نکردن. ودر صورت تکرا قاطعانه برخورد کنین و رقتارتون رو سرسنگین کنین تا بفهمن که شما به هر قیمتی کوتاه نمی ای!

افرین. قوی باش. کوتاه نیا.

- - - Updated - - -

تازه یه خورده دقیق بشین می بینین که انچه افراد در واقعیت بدست می ارن دقیقا 180 درجه مخالف اون چیزی هست که در تخیلاتشون تصور می کردن. من مطمینم همسر شما نکات مثبتی داشتن که شما ایشون رو پسندیدین

14. 5 کاربر از پست مفید مهرااد تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 18 شهریور 92), m_eros (سه شنبه 19 شهریور 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 18 شهریور 92), مصباح الهدی (دوشنبه 18 شهریور 92), volkan (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    چقدر دوستان راهنمایی های خوبی کردند!
    حالا میشه از نکات مثبت همسرتون هم بفرمایید؟

یک پیشنهاد هم براتون دارم. هردوتون برای هم یک نامه بنویسید.با عنوان (انتظارات من از همسرم!).
    و در اون تمام چیز ها را بنویسید حتی کلماتی که دوست دارید با آنها خطاب بشید.

همسرتون هم تمام انتظاراتش را بنویسد. این طوری یکدیگر را بهتر می شناسید و نیاز های هم را بیشتر درک می کنید.
    ا

16. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

volkan (سه شنبه 19 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    خب من تمام تاپیک ها رو از اول تا آخر خوندم.
    اما هنوز حتی یک مورد پیدا نکردم که بدونم شما بالاخره سر چی با هم بحث و دعوا می کنید !!

دوستان فوق العاده خوب راهنمایی کردن.
    خیلی خیلی تمایل دارم که می تونستم حرفهای همسر شما رو به عنوان زنی که داره با مردی احساساتی زندگی می کنه بشنوم. مسلما زندگی سختی داره !!!
    امیدوارم از حرف من ناراحت نشید. اما کاملا جدی گفتم.
    هیچ زنی ! و مسلما هیچ زنی و تاکید می کنم هیچ زنی هرگز ! تمایل نداره با مردی زندگی کنه که بعد از یه بحث پدرش کنارش بمونه که مبادا به خودش آسیب بزنه !!!!!!!!!

دوست عزیز دست از رفتارهای زنونه بردارید. جای شما و همسرتون تو زندگی عوض شده. دست از این همه احساس محور بودن بردارید. تا وقتی مرد نباشید ، انتظار نداشته باشید تو زندگیتون حضور یک زن رو ببینید.

هیچ چیزی برای یک زن تلخ تر از این نیست که به جای اینکه اون مظهر ناز باشه و ظریف باشه و .... ، شوهرش ظریف باشه .

زن ها همیشه از مردهایی که مقداری خشونت و غرور چاشنی رفتارشون باشه خوششون میاد. نه مردهای ضعیف و ناتوان .

18. 2 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

m_eros (سه شنبه 19 شهریور 92), volkan (سه شنبه 19 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 شهریور 92 [ 19:32]
    سطح
    1
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    9

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    دوستان عزیزم خیلی ممنون از کمک و راهنمایی هاتون. واقعا تمام حرفاتون برام ارزشمنده و همشون رو حتما در زندگی مشترکم بکار خواهم بست.
    امروز همسرم با من آشتی کرده اما بسیار سرسنگینه و میگه خوشحالی اومدم منت کشیت! رابطه مون مثل قبل نیست و این منو نگران کرده البته قبول دارم چند روزی باید بگذره تا اون دوباره رفتارش برگرده چون من سریع ناراحتی فراموشم میشه و کینه ای نیستم. میخوام راهنماییم کنید که چطور باید با همسرم برخورد کنم موقعی که عصبانی و ناراحت میشم ازش.با اینکه الان اون اینطوری سرد برخورد میکنه اما من سعی میکنم که با عشق و محبت باهاش برخورد کنم. میخوام پنجشنبه که میبینمش با گل و شیرینی برم پیشش و براش کادو بگیرم آیا بنظر شما این جواب میده؟ با اینکه بازم من مقصرم بنظر همسرم امامیگم زندگی ارزششو نداره فقط امیدوارم باز همسرم به خود مغرور نشه و تلاش منو ببینه. با این رفتار بعد آشتی نمیدونم آیا رابطه شکرآب شده ما درست میشه واقعا مثل گذشته یا نه. من زود میتونم ناراحتی رو فراموش کنم اما همسرم نه. از این بابت خیلی نگرانم / نظر شما چیه؟ من حداقل از سمت خودم دیگه رفتارهای گذشته مو تکار نمیکنم و سعی میکنم احساساتمو کمتر کنم
    در ربطه با این موضوع چه کنم؟

- - - Updated - - -

بنظرتون چه کادوی براش بگیرم؟!

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)