هر چند که بزرگی به سن آدمی نبوده و به خرد و اندازه آن بستگی دارد،ولی پسر خوب آیا تو که فکر می کنی داری بنده را راهنمایی می کنی،روش درستی را در پی گرفته ای؟؟آیا خود را در مقام ناصحی مسامان و شیعه و نیک خواه می پنداری؟؟
آیا مفهوم و معنای احترام را شنیده ای؟؟
آیا براستی می اندیشی من برای این طرز سخن گفتن تو که در مقام فقط دهانی برای *برخی* هستی و با به به و چه چه هم فکرانت در همین جایگاه نیز روبرو می شوی،اهمیتی قایل هستم؟؟
آیا نباید نخست خودت به دستورات دینت عمل کرده و در همان اول حرفایی که از دیگران می آوری،چون بچه ها سخن دروغ نمی گفتی؟پسرم،نباید اول به خودت و درباره خودت بیندیشی؟؟به درسهایت برسی؟؟
چرا این حرفها را که شبانه روز در سیمای اسلامی پخش می شود،باز می گویی؟؟
پسرم،هنگامی که می گویم برو و به کارهای مهمتری در زندگیت برس،این را از روی مثلا عصبانیت من یا بی منطقیم به حساب نیاور،می دانم که اندرز شنیدن سخت است،ولی چرا وقت گرانبهایت را صرف دوباره نویسی و بازگویی این مطالب تکراری می کنی؟؟؟
می شود به من بگویی که اوضاع جامعه چرا دگرگون می شود!!!؟؟از روسری نداشتن یک زن یا آزادی زنان!!!!!!!!!!!!!!
می شود به من بگویی که چرا این مطالب را در تالار می آوری؟؟؟سخن دل و باور خودت بدون اینکه به سخن آنهایی که سخنشان را می آوری،چیست؟؟؟؟؟آیا اصلا به خودت باوری و اجتهادی رسیده ای؟؟؟؟آیا حقیقتا حالش و حوصله اش و استعدادش را داری که در جاده خردورزی و اندیشه گام بگذاری و تنها و تنها طوطیی در قفس و بازگو کننده حرفهای بقیه نباشی؟؟؟آیا اصلا هنوز وقتش هست؟؟؟؟زمانش رسیده است؟؟؟؟
تاریخ ادیان،جامعه شناسی،فقه،فلسفه،روان شناسی را چه اندازه می دانی و درک می کنی؟؟؟؟
آیا صرف آوردن حرف امام و حدیث و غیره و غیره دلیل بر درستی یک گزاره است؟؟؟
آیا من کاملا به هر آنچه خود باور داری،باور دارم که با گستاخی خود را راهنمای من پنداشته ای؟؟؟؟آیا نجسم؟؟؟؟آیا مرتدم؟؟؟؟آیا با عنایت به جمله نخستم من سن حقیقیم از تو کمتر است که بزرگی بکنی و من را از گمراهی در بیاوری؟؟؟؟
آیا همگان جهان،خدا و حجاب را باید آنگونه بخواهند و بپذیرند که شمایان می خواهید و می پذیرید؟؟؟؟؟
آیا به صرف مقدس بودن و آسمانی بون حرفهای تکراری تو به عقیده خودت،من باید آنها را بپذیرم و در غیر این صورت زیر حرف خودم زده ام؟؟؟؟
آیا نفهمیدی همین که خود را با توجه به صغر سن،راهنمای من می دانی ،اعتراف به این باور من است:
**برای همین است که تا بنده رایی بر خلاف آنچه شمایان می خواهید و می پسندید می گویم،زود برمی آشوبید و پاسخم را فریضه می پندارید و همین نشانه آشکار نگاه کوتاه و دیدگاه تنگ نظرانه و تک محوری شمایان است که هیچ سخن و آلترناتیو دیگری را برنمی تابید،به جز آنچه خود باور دارید و رفتار می کنید.**
آیا می دانی که خود برهانی بر سخن من شدی؟؟؟و چه به روشنی و راحتی؟؟؟