به نظر من اگر این خانم این قدر به دل شما راه نرود و کمی خودش را از دسترس شما خارج کند مشکل حل می شود. حداقلش این است که می توانید امتحان کنید. خوب وقتی یک خانم کاملا برای آقا دست یافتنی باشد آن آقا کمی سرد می شود و ذهنش دنبال چنین مسایلی کشیده می شود. اما اگر دست یافتن به این خانم کمی برای شما سخت تر باشد و مجبور باشید کمی تلاش کنید تا ایشان را داشته باشید ذهنتان دیگر دنبال این چیزها نیست. من فکر می کنم شما به کمی استرس در رابطه نیاز دارید تا این خانم برایتان جذاب تر شود . شما گفتید ایشان همه کار برای نفر قبلی می کرده است. خوب از همین جا معلوم است که این خانم بیش از اندازه به پسری که با او رابطه دارد محبت می کند. ظاهرا در رابطه با شما کمی تعدیل شده است اما هنوز هم نشانه هایی از این رفتار که مردان را زده می کند در او هست. اگر خانم بیش از اندازه در رابطه محبت کند و بیش از حد در دسترس مرد باشد مرد از او دلسرد می شود.
گفتید چرا رابطه قبلی به هم خورده است خوب دلیلش همین رفتار خانم است که توضیح دادم. به نظر من ایشان بیش از سهم خودش در رابطه فداکاری می کند و همین باعث می شود شما احساس خوبی نداشته باشید. نشانه اش هم اینکه هنوز تصمیم قطعی برای ازدواج نگرفته اید دارد پس انداز می کند برای زندگی و مسایل دیگر که مطرح کردید. اگرچه نشانه دلسوزی و محبت ایشان است اما از جذابیت زنانه کم می کند و باعث می شود چنین فکرهایی به شما هجوم بیاورد. به نظر من شما درست احساس کرده اید که ایشان بیش از حد رفتار محبت گونه با طرف قبلی داشته است. دلیلش این است که آموزشی راجع به مردان ندیده و شما را همانند خودش می داند. اما مشکلی که در رابطه قبلی بوده در رابطه شما هم باقی است و دارد رابطه را خراب می کند.
- - - Updated - - -
او نتوانسته است احساسات ( مردانه ) شما را ارضا کند. در حالی که این مساله بسیار مهم است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)