به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 71
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آذر 92 [ 21:57]
    سطح
    3
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
    آقاي امير علي نهايتا تصميمتون چي شد؟؟؟؟؟
    هنوز نمیدونم!
    واقعا دوست ندارم بهش ضربه بزنم با رفتنم!
    از طرفی میدونم با این طرز فکر موندننم هم کار درستی نیست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
    آقاي امير علي نهايتا تصميمتون چي شد؟؟؟؟؟
    هنوز نمیدونم!
    واقعا دوست ندارم بهش ضربه بزنم با رفتنم!
    از طرفی میدونم با این طرز فکر موندننم هم کار درستی نیست

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    هر جور رفتار كني در اينده باهات رفتار ميشه (با هر دستي بدي با همون دست پس ميگيري)

3. 2 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

amirali_p (چهارشنبه 20 شهریور 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 20 شهریور 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    فایل صوتی کتاب را می تونی دانلود کنی.

چهار اثر فلورانس اسکاول شین

حالا نفر بعدی وقتی بهش می گه چرا یک سال طول کشید چی بگه؟

وقتی ازش می پرسه دوستش داشتی یا نه چی بگه؟

وقتی می گه چرا به هم خورد چی بگه؟

امیر عزیز

نمی گم جدا نشو. چون با این فکر هم اون را اذیت می کنی و هم خودت را.
    اما ازش بخواه حتما بره مشاوره. بره پیش یه روانشناس خوب که کمکش کنه دیگه به این راحتی دل نسپره فداکاری نکنه باور نکنه.
    یاد بگیره کجا و به کی باید اعتماد کرد.

5. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

amirali_p (چهارشنبه 20 شهریور 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 20 شهریور 92), نگاه (چهارشنبه 20 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    و اما در مورد خودتون تصور كنيد با فرد ديگه اي ازدواج كرديد كه بهترين بوده بعد متوجه بشين قبل از شما فرد ديگه اي رو دوست داشته طلاقشون ميديد.هزارتا چرا مياريد؟با منطق جور در نمياد اگر اخلاقتون عوض نميشه بايد با يكي ازدواج كنيد آفتاب مهتاب نديده باشه حتي خيابونهاي شهرش هم بلد نباشه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 21:26]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    رک وراست بهت میگم ازت خیلی دلخورم که همچین طرز فکری داری
    باشه ولش کن اما پس فردایه زن باب میلت گیرت میادکه شایدبعدازمدتها زندگی باهاش یاشایدحتی دردوران نامزدی ازدیگران چیزهایی بشنوی که حقته
    هرکاری بااین بنده خدابکنی صدبرابرش سرت میاد.
    درضمن منظورمن بیشتراین بودکه به خودت وکارت ایمان نداری تونمیخوای فراموش کنی رابطه قبلیش رو
    توبایدبخوای که فراموش کنی فقط داری تظاهرمیکنی به خودت بیا

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    به نظر من اگر این خانم این قدر به دل شما راه نرود و کمی خودش را از دسترس شما خارج کند مشکل حل می شود. حداقلش این است که می توانید امتحان کنید. خوب وقتی یک خانم کاملا برای آقا دست یافتنی باشد آن آقا کمی سرد می شود و ذهنش دنبال چنین مسایلی کشیده می شود. اما اگر دست یافتن به این خانم کمی برای شما سخت تر باشد و مجبور باشید کمی تلاش کنید تا ایشان را داشته باشید ذهنتان دیگر دنبال این چیزها نیست. من فکر می کنم شما به کمی استرس در رابطه نیاز دارید تا این خانم برایتان جذاب تر شود . شما گفتید ایشان همه کار برای نفر قبلی می کرده است. خوب از همین جا معلوم است که این خانم بیش از اندازه به پسری که با او رابطه دارد محبت می کند. ظاهرا در رابطه با شما کمی تعدیل شده است اما هنوز هم نشانه هایی از این رفتار که مردان را زده می کند در او هست. اگر خانم بیش از اندازه در رابطه محبت کند و بیش از حد در دسترس مرد باشد مرد از او دلسرد می شود.
    گفتید چرا رابطه قبلی به هم خورده است خوب دلیلش همین رفتار خانم است که توضیح دادم. به نظر من ایشان بیش از سهم خودش در رابطه فداکاری می کند و همین باعث می شود شما احساس خوبی نداشته باشید. نشانه اش هم اینکه هنوز تصمیم قطعی برای ازدواج نگرفته اید دارد پس انداز می کند برای زندگی و مسایل دیگر که مطرح کردید. اگرچه نشانه دلسوزی و محبت ایشان است اما از جذابیت زنانه کم می کند و باعث می شود چنین فکرهایی به شما هجوم بیاورد. به نظر من شما درست احساس کرده اید که ایشان بیش از حد رفتار محبت گونه با طرف قبلی داشته است. دلیلش این است که آموزشی راجع به مردان ندیده و شما را همانند خودش می داند. اما مشکلی که در رابطه قبلی بوده در رابطه شما هم باقی است و دارد رابطه را خراب می کند.

- - - Updated - - -

او نتوانسته است احساسات ( مردانه ) شما را ارضا کند. در حالی که این مساله بسیار مهم است.

9. 5 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

amirali_p (چهارشنبه 20 شهریور 92), shapoor (پنجشنبه 21 شهریور 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 20 شهریور 92), مهرااد (چهارشنبه 20 شهریور 92), شیدا. (پنجشنبه 21 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگاه نمایش پست ها
    رک وراست بهت میگم ازت خیلی دلخورم که همچین طرز فکری داری
    باشه ولش کن اما پس فردایه زن باب میلت گیرت میادکه شایدبعدازمدتها زندگی باهاش یاشایدحتی دردوران نامزدی ازدیگران چیزهایی بشنوی که حقته
    هرکاری بااین بنده خدابکنی صدبرابرش سرت میاد.
    درضمن منظورمن بیشتراین بودکه به خودت وکارت ایمان نداری تونمیخوای فراموش کنی رابطه قبلیش رو
    توبایدبخوای که فراموش کنی فقط داری تظاهرمیکنی به خودت بیا
    به خدا من خودمم از دست خودم دلخورم!!
    چرا کسی حرف منو متوجه نمیشه؟
    من میگم تمام مشکلم فقط و فقط با خودمه میدونم که هیچ تقصیری به گردن اون نیست!
    اومدم اینجا که از شما کمک بخوام که خودم رو درست کنم! دوست ندارم با به هم زدن رابطه بهش ضربه بزنم و به قول شما بعد این بلا سر خودم بیاد به مراتب بدترش!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    [QUOTE=نوپو;293837]به نظر من اگر این خانم این قدر به دل شما راه نرود و کمی خودش را از دسترس شما خارج کند مشکل حل می شود. حداقلش این است که می توانید امتحان کنید. خوب وقتی یک خانم کاملا برای آقا دست یافتنی باشد آن آقا کمی سرد می شود و ذهنش دنبال چنین مسایلی کشیده می شود. اما اگر دست یافتن به این خانم کمی برای شما سخت تر باشد و مجبور باشید کمی تلاش کنید تا ایشان را داشته باشید ذهنتان دیگر دنبال این چیزها نیست. من فکر می کنم شما به کمی استرس در رابطه نیاز دارید تا این خانم برایتان جذاب تر شود . شما گفتید ایشان همه کار برای نفر قبلی می کرده است. خوب از همین جا معلوم است که این خانم بیش از اندازه به پسری که با او رابطه دارد محبت می کند. ظاهرا در رابطه با شما کمی تعدیل شده است اما هنوز هم نشانه هایی از این رفتار که مردان را زده می کند در او هست. اگر خانم بیش از اندازه در رابطه محبت کند و بیش از حد در دسترس مرد باشد مرد از او دلسرد می شود.
    گفتید چرا رابطه قبلی به هم خورده است خوب دلیلش همین رفتار خانم است که توضیح دادم. به نظر من ایشان بیش از سهم خودش در رابطه فداکاری می کند و همین باعث می شود شما احساس خوبی نداشته باشید. نشانه اش هم اینکه هنوز تصمیم قطعی برای ازدواج نگرفته اید دارد پس انداز می کند برای زندگی و مسایل دیگر که مطرح کردید. اگرچه نشانه دلسوزی و محبت ایشان است اما از جذابیت زنانه کم می کند و باعث می شود چنین فکرهایی به شما هجوم بیاورد. به نظر من شما درست احساس کرده اید که ایشان بیش از حد رفتار محبت گونه با طرف قبلی داشته است. دلیلش این است که آموزشی راجع به مردان ندیده و شما را همانند خودش می داند. اما مشکلی که در رابطه قبلی بوده در رابطه شما هم باقی است و دارد رابطه را خراب می کند.

- - - Updated - - -

او نتوانسته است احساسات ( مردانه ) شما را ارضا کند. در حالی که این مساله بسیار مهم است.[/QUOTE]

نوپو جان مرسی بابت پاسخهای زیبات. میشه کتابی تو این زمینه ( کتاب خوب) اگه سراغ داری معرفی کنی! یا کلا مهارت ها و.. من م یبینم تو این تالار این مشکل خ از کاربرای خانمه. امیدوارم پستم رو ببینی.
    راستی نوپوجان یه سری تاپیکها امروز زده شدن که مشکلشون خاص بود میشه سری به اونها بزنی. مرسی( کلا شارژ نمی کنی؟) مرسی

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    به نظر من اگر این خانم این قدر به دل شما راه نرود و کمی خودش را از دسترس شما خارج کند مشکل حل می شود. حداقلش این است که می توانید امتحان کنید. خوب وقتی یک خانم کاملا برای آقا دست یافتنی باشد آن آقا کمی سرد می شود و ذهنش دنبال چنین مسایلی کشیده می شود. اما اگر دست یافتن به این خانم کمی برای شما سخت تر باشد و مجبور باشید کمی تلاش کنید تا ایشان را داشته باشید ذهنتان دیگر دنبال این چیزها نیست. من فکر می کنم شما به کمی استرس در رابطه نیاز دارید تا این خانم برایتان جذاب تر شود . شما گفتید ایشان همه کار برای نفر قبلی می کرده است. خوب از همین جا معلوم است که این خانم بیش از اندازه به پسری که با او رابطه دارد محبت می کند. ظاهرا در رابطه با شما کمی تعدیل شده است اما هنوز هم نشانه هایی از این رفتار که مردان را زده می کند در او هست. اگر خانم بیش از اندازه در رابطه محبت کند و بیش از حد در دسترس مرد باشد مرد از او دلسرد می شود.

- - - Updated - - -

او نتوانسته است احساسات ( مردانه ) شما را ارضا کند. در حالی که این مساله بسیار مهم است.
    ممنون که وقت گذاشتید !
    ببینید من اصلا مشکل سرد شدن ندارم! اتفاقا به وقتش از دسترس هم خارج میشه! شکر خدا ایندفعه وقتی دیگه مشکلی از طرف من میبینه همه واکنش نشون میده هم یه جورایی به قول شما کاری میکنه که برای به دست آوردن دوبارش تلاش کنم!
    چیزی که خودم ازش خواستم!
    من مشکلم با شخص خودمه و طرز فکری که میدونم غلطه ولی هست !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    فایل صوتی کتاب را می تونی دانلود کنی.

چهار اثر فلورانس اسکاول شین

حالا نفر بعدی وقتی بهش می گه چرا یک سال طول کشید چی بگه؟

وقتی ازش می پرسه دوستش داشتی یا نه چی بگه؟

وقتی می گه چرا به هم خورد چی بگه؟

امیر عزیز

نمی گم جدا نشو. چون با این فکر هم اون را اذیت می کنی و هم خودت را.
    اما ازش بخواه حتما بره مشاوره. بره پیش یه روانشناس خوب که کمکش کنه دیگه به این راحتی دل نسپره فداکاری نکنه باور نکنه.
    یاد بگیره کجا و به کی باید اعتماد کرد.
    ممنون به خاطر کتاب!
    چشم بهش میگم!
    اتفاقا بهش سر بسته یه چیزایی گفتم خودشم کفت خوبه که بره دنبالش پیگیری کنه علت داستان رو :)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    تا حالا از احساساتت بهش گفتی؟

امیر جان من کاری به خوبی و بدی این افکار شما ندارم ولی تمام تلاشت رو بکن تا با دلی صاف بری جلو وگرنه کاری نکن تو تجربه دومش باز غصه بخوره!

زودتر تصمیمت رو بگیر!

فقط به خودت فکر نکن . هر چه فرایند تصمیم گیریت طولانی تر بشه فرایند جداشدن واسه این خانم و حتی خودت سخت تر میشه و از طرفی ناخاسته شما فرصتهای ازدواج ایشون رو می گیرید

می دونین که خانمها در ایران مثل اقایون فرصت ازدواجشون همیشگی نیست!
    تازه هر چه شما ارتباطت با این خانم بیشتر باشه اونوقت نفر بعدی که می اد براش دوتا مشکل وجود داره رابطه با نفر قبلی و با شما. می دونین که گذشته ادمها خ مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سعی کن از یه مشاور حضوری بهره بگیری!

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

ویرایش توسط مهرااد : چهارشنبه 20 شهریور 92 در ساعت 21:04

14. 2 کاربر از پست مفید مهرااد تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 20 شهریور 92), شیدا. (پنجشنبه 21 شهریور 92)

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)