ولی من میگم....>اشپز خونه همدردی ارور میده.تایپیک نمیاد
- - - Updated - - -
مواد لازم :
۱ قاشق غذاخوری آرد + ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری مخمر + ۱ قاشق غذاخوری شکر + ۱/۲ پیمانه آب گرم (باید ولرم باشه نه داغ) را داخل یک کاسه میریزیم و میگذاریم در یک جای گرم به مدت ۱۵ دقیقه تا مخمر عمل کنه. یعنی باید پف کنه و بیاد بالا.
آرد ۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر ولرم ۳/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
آرد ۳/۴ پیمانه
شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
شکر + شیر گرم + روغن مایع + نمک+تخم مرغ رو میگذاریم روی حرارت تا کمی گرم بشه ( فقط گرم بشه نه داغ بشه) مخمر به عمل آمده رو به اون اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.آرد رو کم کم و با قاشق اضافه میکنیم باید به حدی باشه که خمیر به دست نچسبه. و با دست خوب ورز میدیم زیاد هم آرد اضافه نمیکنیم که خشک بشه. روی خمیر آماده با چاقو یک + بزرگ میزنیم و به مدت ۱ ساعت میگذاریم یک جای گرم تا ور بیاد. .
برای تهیه ی خمیر داخل پیراشکی
شکر و آرد و شیر رو روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا گرم بشه. کره رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا به غلظت برسه. آخر از همه وانیل رو اضافه میکنیم. .
روی سطح مورد نظر آرد میپاشیم و خمیرمون رو با وردنه باز میکنیم و با قالب یا سر لیوان به صورت گرد قالب میزنیم و میگذاریم تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه بعد در ظرف گودی با روغن داغ فراوان سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن با چاقو از پهلو پیراشکی ها رو کمی برش میزنیم و مقداری از کرم رو داخلش میریزیم
تجربه هایی که خودم کسب کردم:
1.وقتی میخوای نونشو بپزی باید ظرف گودتو پر روغن(تازه)کنی یعنی فقط یه کم نریزی اگه کم باشع اطراف نونا میسوزه وسط نونا خام می مونه....
2.خمیر رو خوب باز کن ضخامتش حدود یه سانت باشه چون وقتی میپذیش خودش پف میکنه
3.برای خمیر داخل پیراشکی نذار زیاد غلیظ بشه سفت میشه خوب نمیچسبه...
4.نوش جونت

علاقه مندی ها (Bookmarks)