پرستو جان عزیزم من خانمم
یه چیز رو دوست دارم به عنوان یه خاهر بزرگتر از من بشنوی. ما دخترها خ احساساتی هستیم و اقایون این رو خوووووووووووووووب می دونن. و چه بسا که برخی از اونها
از این به عنوان یه حربه استفاده میکنن! تو هر مرحله از زندگیت جدال بین عقل و احساست هست اگه انقدر صبور و شجاع باشی که عقل محور باشی مطمین باش دنیا به کامت میشه!
شاید این تفکرها بیاد تو ذهنت که عشق خ زیباست و... کسی منکر عشق نیست اما حواست باشه که این رابطه ها( من کاری به رابطه الان ندارم. کلا شما در اینده با روابط و پیشنهادهای بیشتری روبرو می شی) یه شمشیر دولبن یه سرش وصال و لذت و..اما سر دیگش وابستگی نرسیدن افسرده شدن است. فکر نکن که اتفاقات فقط واسه دیگران م یافته!
و مطمین باش در اینده این افسردگیها ذره ذره روح ادم رو نابود م یکنه!
قوی و محکم باش. تو این راستا باید:
1) بستر زدایی کنی: از هر انچه شما رو یاد ایشون می ندازه اجتناب کنی. اهنگ غمگین گوش ندی. فیلم عاشقانه نبینی. دوستای خوب انتخاب کنی
2) بسترزایی کنی: اغازیه فعالیت نو. یه برنامه صحیح که نخای غصه بخوری و فکر کنی
و یه نکته دیگه سعی کن هر وقت احساساتت نسبت به شخص خاصی یه جورایی خاص بود از روش کنترل تفکر استفاده کنی و شبانه روز بهش فکر نکنی. این خ مهمه.
امیدوارم خداوند عشق پاکی نصیبتون کنه
و دوست دارم این رو بشنوی:
زندگی یه تراژذی اگه با احساس تصمیم بگیری و یه کمدیست اگه با عقل تصمیم بگیری. این رو استاد خودم که در زندگی متاهلیشون شکست خورده بودن روی کتابی که به من هدیه دادن نوشته بودن

علاقه مندی ها (Bookmarks)