به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    مینوش عزیزم

به نظر من اگه بعدش خوشحال میشی هیچ عیبی نداره. چون به خوشحالیت می ارزه.می تونی سعی کنی یه چیز دیگه رو بخری اگه دوست داریش البته چون ظاهرا لوازم ارایش زیاد خریدی. البته اگه دلیل خریدنت این باشه. واسه من هست.
    بعدش گاهی خوشحالم.گاهی خیلی ناراحت که الکی پولمو هدر دادم.و با اون پول خیلی کارای دیگه میتونستم بکنم

سعی کن در زمان حال تمرکز کنی.
    نمیتونم.میدونی خیلی تحت فشارم.

هر کاری که لازمه بکنی بکن. تمرکزتو روی کارت بذار. به نتیجه اش هم اصلا فکر نکن. صبر کن. بعضی وقتا بعضی کارا زمان می بره تا ادم نتیجه اشو ببینه.
    راس میگی.عیبم اینه که عجولم.

اینکه پیوسته با پشتکار و امیدواری کار و هدفتو دنبال کن
    گاهی اصلا همچین آدمی نمیشم.زود ناراحت و سرخورده و عمیقا ناراحت میشم.

اگه مشکل داری که یه ورزش سبک مثل یوگا رو برو کم کم اثر می ذاره.
    فکر خوبیه.اما بلد نیستم.وقت کلاس رفتن هم ندارم.یه چی بگم؟خوشحالم وقت ندارم.وگرنه چه بهونه ای میوودم؟

حموم طولانی هم می تونه کمک کنه.
    حموم طولانی برام نتیجه عکس میده.کلا دوش کوتاه هرروزه یا 1روز درمیون بهتره

اضطراب معمولی رو با ورزش حموم طولانی تنفس عمیق تمرکز روی تنفست و گریه و یه سری چیزای دیگه که الان نمی دونم میشه کنترل کرد.
    گریم نمیاد.فکر کن به جاش سرفه میکنم.چقد گریه کنم خو؟چشام از بین میره.کلا به جاش سرفه میکنم

دخترمهربون اخه میدونی چیه؟از نظر هورمونی بهم ریختم.کلااافم شدید.هی میگم برم دکتر.نمیرم.اخلاقم بد شده خیلی انرژی میذارم خودمو کنترل کنم.

اقای باران 13 میشه بگید از رو چیا تشخیص دادین من کمالگرام؟(طعنه نیستا.میخوام بدونم)

ببین اون غرقه سازی خوبه ها اما اصن نمیتونم اجراش کنم.مسخرس از انجام چیزایی که حالمو خوب میکنه میترسم.

2تا دلیلشو کشفیدم:

1-چون اون موضوع حالمو دگرگون میکنه فکر میکنم خییییلیییی بزرگ و سخت و گندس.

2-میترسم از دستش بدم و بدبخت شم.پس ترجیحا کاری میکنم همین اول از دستش بدم.مثلاپول پس انداز نمیکنم

پوه عزیز،یکتا تنهای عزیز و اسمانی عزیز ممنونم

یه چی دیگه هم بگم؟خسته شدم از قائده و قانون.این قرص و بخور.اون کارو بکن تا حالت خوب شه وگرنه.انگار حال خوب من وصله شده به این چیزا.

- - - Updated - - -

مینوش عزیزم

به نظر من اگه بعدش خوشحال میشی هیچ عیبی نداره. چون به خوشحالیت می ارزه.می تونی سعی کنی یه چیز دیگه رو بخری اگه دوست داریش البته چون ظاهرا لوازم ارایش زیاد خریدی. البته اگه دلیل خریدنت این باشه. واسه من هست.
    بعدش گاهی خوشحالم.گاهی خیلی ناراحت که الکی پولمو هدر دادم.و با اون پول خیلی کارای دیگه میتونستم بکنم

سعی کن در زمان حال تمرکز کنی.
    نمیتونم.میدونی خیلی تحت فشارم.

هر کاری که لازمه بکنی بکن. تمرکزتو روی کارت بذار. به نتیجه اش هم اصلا فکر نکن. صبر کن. بعضی وقتا بعضی کارا زمان می بره تا ادم نتیجه اشو ببینه.
    راس میگی.عیبم اینه که عجولم.

اینکه پیوسته با پشتکار و امیدواری کار و هدفتو دنبال کن
    گاهی اصلا همچین آدمی نمیشم.زود ناراحت و سرخورده و عمیقا ناراحت میشم.

اگه مشکل داری که یه ورزش سبک مثل یوگا رو برو کم کم اثر می ذاره.
    فکر خوبیه.اما بلد نیستم.وقت کلاس رفتن هم ندارم.یه چی بگم؟خوشحالم وقت ندارم.وگرنه چه بهونه ای میوودم؟

حموم طولانی هم می تونه کمک کنه.
    حموم طولانی برام نتیجه عکس میده.کلا دوش کوتاه هرروزه یا 1روز درمیون بهتره

اضطراب معمولی رو با ورزش حموم طولانی تنفس عمیق تمرکز روی تنفست و گریه و یه سری چیزای دیگه که الان نمی دونم میشه کنترل کرد.
    گریم نمیاد.فکر کن به جاش سرفه میکنم.چقد گریه کنم خو؟چشام از بین میره.کلا به جاش سرفه میکنم

دخترمهربون اخه میدونی چیه؟از نظر هورمونی بهم ریختم.کلااافم شدید.هی میگم برم دکتر.نمیرم.اخلاقم بد شده خیلی انرژی میذارم خودمو کنترل کنم.

اقای باران 13 میشه بگید از رو چیا تشخیص دادین من کمالگرام؟(طعنه نیستا.میخوام بدونم)

ببین اون غرقه سازی خوبه ها اما اصن نمیتونم اجراش کنم.مسخرس از انجام چیزایی که حالمو خوب میکنه میترسم.

2تا دلیلشو کشفیدم:

1-چون اون موضوع حالمو دگرگون میکنه فکر میکنم خییییلیییی بزرگ و سخت و گندس.

2-میترسم از دستش بدم و بدبخت شم.پس ترجیحا کاری میکنم همین اول از دستش بدم.مثلاپول پس انداز نمیکنم

پوه عزیز،یکتا تنهای عزیز و اسمانی عزیز ممنونم

یه چی دیگه هم بگم؟خسته شدم از قائده و قانون.این قرص و بخور.اون کارو بکن تا حالت خوب شه وگرنه.انگار حال خوب من وصله شده به این چیزا.

2. کاربر روبرو از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده است .

دختر مهربون (یکشنبه 24 شهریور 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    ننوشتی از چیا می ترسی.
    واسه خرید کردنات احتمالا واسه این خوشحال نمیشی که هم پول زیادی می دی هم اینکه مورد استفاده ات دیگه نیست. به جاش ببین چی هست که زیاد نداری و دوست هم داری و قیمتش هم بالا نباشه بعدش برو تو کار خرید اون! مثلا لباس زیر یا جوراب شلواری یا لباس راحتی توی خونه یا شال و روسری یا هرچی. اگه هم پول بیشتر می خوای خرج کنی کیف کفش کت چرمی و این چیزا. اگه هم نه می تونی با دوستاییت که باهاشون خوشحال میشی برین بیرون غذا بخورین. یا اگه می بینی هیچی نیاز نداری بخری و کمبود چیزی رو توی اتاقت یا کمدت نمی بینی کلا پولو نقد نگه ندار برو بذار بانک یا باهاش ارزی چیزی بخر (اگه برسه به خریدنش با این قیمتا!!)
    ببین چیا لازم داری مثلا ممکنه اینه بخوای لبتاب بخوای میز بخوای صندلی بخوای و .... ببین چیا نیاز داری وقتی پولت زیادیت کرد حداقل برو چیزی رو بخر که لازم داری.

در کل نظر شخصیم اینه که پولاتو نگه دار خرج نکن و برای وقتایی که اعصابت خورده ترکیبی از راه حل ها رو داشته باش. دوش بگیر بعضی وقتا بعضی وقتای دیگه برو اروم و نرم بدو (اگه مشکل زانو نداری این خیلی خوبه برای اعصاب خوردی) بعضی وقتا هم برو خوراکی و چیزایی که دوست داری بخر. هر مدتی هم برو توی کار خرید یه چیزی که زیاد نداریش و دوست هم داری و قیمتش هم بالا نباشه. با اعصابایی که ما داریم می بینی بعد سه چهار ماه کلکسیون داریم از اون چیزی که می خریم :) بعد باید بری تو کار خرید چیز دیگه ای! من باشم در حد جوراب و لباس و روسری و این چیزا خرج می کنم. اگه هم بخوام خیلی واسه خودم ولخرجی کنم عطر و کیف و کفش خوبه. اگه به طلا هم علاقه داری می تونی با پولات بری یه چیزی واسه خودت بخری اگه برسه البته. اینطوری پولتم پول می مونه.
    موفق باشی.

- - - Updated - - -

راستی نوشتی که هرمونات به هم ریخته باید بری دکتر دیگه. یه مولتی ویتامین خوب هم بگیر بخور.

4. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (چهارشنبه 27 شهریور 92), دختر مهربون (یکشنبه 31 شهریور 92)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)