[QUOTE=ammin;294297]منظورمن راحت بودن بامرد غریبه نیست.شماهم این موارد روکاملارعایت میکنید منظورم رسیدن به سطحی از راحتیست که رفتارهات وانگیزه رفتارهات" متعالی تر"بشه. مثلا تو نمازرو واسه دل خودت ومعرفتی که به نماز داری انجام میدی.من وشما دربسیاری مهمانیها محدودتر رفتارمیکنیم براساس عرف ورسوم واینجا شایدنشه هرحرفی رو زدوراحت بود.
منم الان تو همين برزخ گير افتادم.دختراي فاميل وخانوادم همه راحت وحتي در مواقعي تقريبا بدون پوشش هستن.من اصلا راه اونهارو قبول ندارم اما راه خودمم كه اينطور تو خالي ودر مواقعي گناهكار باشم قبول ندارم.
از نظر من فرد مومن يعني كسي كه همه جا از خدا حساب ببره.نه اينكه مثل من پاش بلغزه وحتي نتونه تقواي درستي داشته باشه.
مشاور بهم ميگه تو دخترخوبي هستي.تقريبا تمام زندگيمو ميدونه.اما من قلبا ميدونم خدا ازم راضي نيست.من جاي خدا نيستم اما اگر همچين بنده بي اراده اي داشتم هر چه زودتر كمكش ميكردم از اين برزخ نجات پيداكنه.
من به شدت احساس گناه ميكنم.وقتي ميرم بيرون ويكي بهم متلك ميگه يا واسم بوق ميزنه حس ميكنم شايد خيلي چيزارو رعايت نميكنم واحساس گناه ميكنم.وقتي با پسري حرف ميزنم حتي توهمين سايت احساس گناه ميكنم.
يكي از اقواممون روانشناسي خونده يه روز واسه برنامه درسي رفتم پيشش و از اين نگرانيم باهاش حرف زدم واون گفت تو كه خيلي رعايت ميكني اما اگر بدوني كه جنس مرد يه طوريه كه به تو فقط به ديد جنس زن نگاه ميكنه ديگه با هيچ مردي حرف نميزني.همينو كم داشتم كه حالا بيشتر اذيت ميشم.اما اون ميگه وقتي تو از ارتباط بامردا خجالت بكشي اونا بيشتر به تو به چشم يك جنس مخالف نگاه ميكنن وحس تورو دريافت ميكنن.
اون خودش از ازدواج خوشش نمياد اما ميگه به همه توصيه ميكنم ازدواج كنن.
خودش بيشتر بامردا كار ميكنه.
عقايدمون باهم فرق داره.سنو سالمونم همينطور.از اون روز بيشتر ميترسم.
از اين ميترسم كه اگر با پسري حرف بزنم ويا تو اين سايت چيزي بگم وواسه كسي فكربدي به وجود بياد ومن مقصر باشم.
هر شب به اعمالم فكر ميكنم امابازفكر ميكنم جام ته جهنمه.
اما مثلاباهمسالان دختر راحتتری وکاملاخودتی.بنابرایی ابراز آنچه هستیم یک روند تدریجی است ونیازبه مهارت در زمینه های مختلف وشجاعت دارد.دراین صورت به نظرم هم رشد میکنیم هم آرامش درون خواهیم داشت.کتاب "وضعیت آخر"نوشته هریس رو خانم مینوش توی همین سایت به من معرفی کرد به نظرم اگه مطالعش کنی مطالب مفیدی برات خواهد داشت موفق باشي ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)