به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 آذر 92 [ 02:46]
    سطح
    2
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 8 پست

Array
    شوهر منم همچین مشکلی داشت,من یه چند بار که داشت تماشا میکرد سراغش اومدمو شروع کردم به تکرار حرکات فیلم,عذر میخام ولی شوهرم که مشغول من شد خودش تی وی رو خاموش میکرد,الان دیگه مثه رمز شده,هربار رو این سبکه هاس یعنی چیزی میخواد

- - - Updated - - -

اوایل ااصلا محلم نمیداد,من هی میرفتم سمتش,با شوخی و مسخره بازی حواسش و پرت میکردم,یکی دوبار هم کنارش موندم و با هم نگاه میکردیم,اما من مدام شیطونی میکردم پ حواسشو پرت میکردم,بعضی وقتا خودم میزدم رو اون شبکه ها,اما الان وقتی میزنم میگه زشته دختر,نگا نکن,البته من تظاهر به دیدن میکردم

2. 4 کاربر از پست مفید helma تشکرکرده اند .

baranbanoo (چهارشنبه 20 شهریور 92), roze sefid (شنبه 23 شهریور 92), shapoor (دوشنبه 18 شهریور 92), پسرایرونی (دوشنبه 18 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 دی 92 [ 19:12]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    14

تشکرشده 64 در 36 پست

Array
    سلام دوستان
    helma&banoوپسر ایرونی مرسی از راهنمایی هاتون. ببخشید من چند روزی نبودم که زودتر ازتون تشکر کنم راستش دوباره سر این موضوع با شوهرم بحثمون شد وتصمیم گرفتیم که اصلا تو خونمون اینترنت نداشته باشیم چون من بیشتر تو خونه هستم و از اینترنت استفاده میکنم شوهرم فکر میکرد اگه جمعش کنه من اذیت میشم. اصلا به روی خودم نیاوردم چند روزی شد که خودش دوباره وصلش کرد منم شرط گذاشتم که ماهواره از این شبکه ها هر چه خواست تنهایی ببینه ولی اینترنت با هم بریم این آزادی رو بهش میدم که زودتر از سرش بیفته و به قول دوستمون پسر ایرونی این کمبودو جای دیگه ای یا با کس دیگه ای جبران نکنه. اوقتی این شرطو براش گذاشتم اول قبول کرد ولی بهم گفت وقتی با تو اینارو میبینم خجالت میکشم. اینترنتو که وصل کرد بهم گفت بیا بریم تو سایت ها نشستم کنارش ولی زیاد حواسمو بهش ندادم کنارش بودم ولی تلویزیون نگاه میکردم نخواستم زیاد خودمو راغب نشون بدم یا اینکه او معذب باشه. دوستان مرسی از کمکتون باور کنید سردرگمم یکی میگه نذار ببینه یکی میگه بی خیال باش ولی وقتی نخوام ببینه میترسم پنهانی کارهایی بکنه که دیگه از دید من پنهان باشه به خودم میگم الان جلو چشم خودمه شاید بعدها هم از سرش بیفته ولی اگه پنهان کاری کنه ممکنه بطور بدتری جبرانش کنه. البته شوهرم مرد ساده ایه اهل خیانت نیست ولی میترسم این فیلم ها از سرش نیفته وتازه مستعد خیانت هم بشه میترسم کم کم این زشتی ها براش عادی بشه. دوستان عزیزم بیشتر کمکم کنید

- - - Updated - - -

شاپور جان مرسی از تاپیک هایی که برام گذاشتی ممنونم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 64 در 36 پست

Array
    دوستان چند روزه که دارم فکر میکنم شاید اگه بذارم بچه دارشیم و شوهرم حس بابا شدنو تجربه کنه نسبت به این مسائل سردتر شه چون اصلا مشکل مالی یا مشکل دیگه ای برای بچه دار شدن نداریم ولی از دوران بارداری و دور شدن از مسائل جنسیش میترسم. میترسم تو مدت بارداری بیشتر به این فیلم ها رو بیاره اونوقت من دیگه تو اون دوران طاقتشو ندارم

- - - Updated - - -

شوهرم خیلی تفریح طلبه دوست داره آخر هر هفته بره ماهیگیری ما مسافت 2ساعته رو هر هفته باید طی کنیم تا به جایی برسیم که بتونه ماهیگیری کنه بعضی وقتا سر این موضوع با هم بحثمون میشه چون من میگم حداقل ماهی یکبار نه هر هفته. میترسم با اومدن بچه محروم بشه وتنهایی بره مطمئن نیستم که بتونه درک کنه اگه هم درک کنه برای مدت خیلی کوتاهیه.

- - - Updated - - -

بعضی وقت ها هم مسافت 4ساعته رو طی میکنیم . من دوست ندارم مجردی با دوستاش بره چون دوستاش گروهی میرند خیلی هم به شوهرم اصرار میکنند ولی خودش چون میدونه من بدم میاد میگه کار دارم انشالله یه وقت دیگه.من نسبت بهشون شناختی ندارم اصلا نمیدونم هر کدوم چه اخلاقی دارند وممکنه این مسئله به ضرر زندگیمون تموم شه

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    خانوم گرامی با این سرعتی که شما داری تخته گاز میری ، عن قریب ته دره سقوط می کنی ها !!! اگر قرار بود با اومدن یه بچه مشکلات حل بشه که دیگه این قدر بچه های .... نداشتیم کمی صبر و متانت ... تازه اول راه هستی

یادت باشه صبر گیاهی است بد تلخ ، اما میوه ای دارد بسیار شیرین

نقل قول نوشته اصلی توسط بالهای صداقت نمایش پست ها
    8/6/1388

وقتی مرد ، به خطا می رود و دچار لغزش در زندگی می شود ، و سرخورده و پشیمان به سمت زن خویش باز می گردد ، نقش همسر در پذیرفتن یا نپذیرفتن شوهر به خطا رفته چیست و برای ساختن کانون زندگی از نو ،چه رفتاری می بایست در پیش گرفت؟

درک می کنم که این وضعیت چقدر روی شما تاثیر منفی داشته است و برای شما دلسردی ایجاد کرده است. شما لطفا برای مقابله با وضیعت پیش آمده به نکات ذیل توجه فرمایید:

یکم:

بر خودتان مسلط باشید تا بتوانید با خونسردی به بهترین شیوه این مشکل را مدیریت کنید. وقتی عصبی باشید و احساس فشار کنید ممکن است رفتاری غیر منطقی نشان دهید و نتوانید به خوبی اوضاع را تغییر دهید.

دوم:

خیلی زود قضاوت نکنید. تصور نکنید که همه چیز در زندگی شما پایان یافته و مشکل همسرتان به معنی عدم احساس او به شماست. بلکه این را به حساب ضعف همسرت بگذار که باید به او کمک کنید تا جلوی لغزش خودش را بگیرد.

سوم:

با او بسیار شفاف، قاطع و جدی صحبت کن، لیکن باید مودبانه، محترمانه و دوستانه باشد. هنگام گفتگو با او به هیچ وجه از زبان خشونت، درگیری و ... استفاده نکن.

برای او تصریح کن که به هیچ وجه نمی توانی بی تعهدی او را تحمل کنی، و مسئولیت حفظ این زندگی با اوست. به او بگو حاضری که بهش کمک کنی تا از این لغزش که در آن قرار گرفته است بیرون بیاید.

خیلی او را تحویل نگیر، کوتاه نیا، اما با او فحاشی و دعوا و اخم راه نینداز. چنانچه حمایت مالی در زندگی دارید کم کردن کمک مالی اقدام مفیدی خواهد بود ، اما این مسئله را برایش فاش نساز و به صورت تلویحی و ملایم نقش اقتصادی خود را کاهش بده.

چهارم:

سعی کن همبستگی درون خانوادگی را با برنامه هایی افزایش دهید. زمینه با هم بودن را بیشتر کنید. ارتباطات فامیلی ، میهمانی، پارک رفتن، سینما رفتن و ... را بیشتر کنید.

تا جایی که ممکن است حضور خودتان در خانواده پر رنگ تر باشد.

پنجم:

قول او را مبنی بر رها کردن این مسئله بپذیر و به او نشان بده که باز هم می توانی به او اعتماد کنی و از خطایش بگذری. سعی کن به او اعتماد به نفس بدهی و به او گوشزد کنی که قوی هست و می تواند از چنین چاله ای درآید. مرتب نقاط ضعفش را بهش یادآوری نکن و او را در نظرش یک فرد هوسباز ضعیف جلوه نده. او برای تغییر خودش نیاز هست که خودش را قوی بداند.

به او بگو باور داری که بتواند از این وضعیت خارج شود و حاضری به هر ترتیب در کنارش باشی و به او کمک کنی.

ششم:

برای اینکه بتوانی نقش خود را در بند پنجم قوی ایفا کنی، باید دست از تجسس ،پلیس بازی و تفحص برداری. به موبایلش سرک نکش، جیب هایش را نگرد، او را تعقیب نکن و مرتب به او زنگ نزن و با دلهره با او صحبت نکن.

به او بگو او مسئولیت اعمالش را دارد. و باید برای زندگی خویشتنداری بیشتری از خود نشان دهد. و شما حاضر نیستی نقش پلیس بازی کنی. و او هم باید نقش منفی خود را ترک کند و متعهدانه در کنار شما و برای فرزندتان انرژی بگذارد. به او تاکید کن که شما و فرزندتان خیلی بیشتر از هرکس دیگر نیاز دارید که در کنارتان باشد.

هفتم:

از او بخواه که به اتفاق هم به جلسات حضوری مشاوره بروید تا از این تنگنا زندگی هم عبور کنید.

خلاصه و نتیجه گیری:

دقت کنید فقط با داشتن آرامش و خویشتنداری می توانید بر اوضاع کنترل داشته باشید. لذا بسیار محترمانه و مودبانه ، اما در عین حال قاطع و شفاف از او بخواهید این مسئله را کنار بگذارد و برای کمک از مشاور خانواده کمک بگیرد. به او بگویید که شما بار دیگر تحمل چنین مسائلی را در زندگی نخواهید کرد.

دست از تجسس بردارید و ارتباطات و همبستگی درون خانواده ای را شدت بدهید.
    زمینه گفتگو بدون دعوا و درگیری را زیاد کنید. و مرتب نیاز فرزندتان و خودتان را به وجودش مورد تاکید قرار دهید. او باید بداند چقدر خانواده به او دلبستگی دارد و به او نیاز دارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط بالهای صداقت نمایش پست ها
    (11/5/1386)

همسرم سعی در مخفی کردن کار اشتباهی داره که خودش به اشتباه بودنش واقفه

مراجع محترم، متاسفانه مشكل مذكور كم و بيش رايج است.
    اما نبايد باعث نگراني شما شود. راه برخورد با مسائل اين چنيني
    باید كاملا غير مستقيم باشد. نبايد حريم هاي بين شما شكسته شود.

( در اين موارد نشان دادن تيز هوشي منجر به تشديد مشكل مي شود نه حل آن)
    شما مي توانيد در مورد نحوه ارتباطات خاص بين خودتون با هم صحبت صريح و شفاف داشته باشيد. و نحوه رضايت او را در نظر بگيريد. مسائلي از اين دست كه فرد خودش نيز به اشتباه بودن آن آشناست و پنهاني مرتكب خطاهاي اينچنين مي شود مربوط به حيطه خصوص فرد مي شود.
    عدم كنجكاوي و كارگاه بازي هم آرامش شما را در بر دارد و هم منجر به حفظ حريم هاي بين شما شده و هم به شما زمان لازم مي دهد كه غير مستقيم با فراهم آوردن شرايط گرم و مطلوبتر در روابط عاطفي خود ، زمينه كاهش مشكل فوق را فراهم آوريد.

فراموش نكنيد كه ممكن است اين مسئله ريشه كني صد درصد نداشته باشد ولي اگر مسائل بالا را رعايت كنيد، تحت كنترل در آمده و به زندگي شما آسيبي نمي رساند.
    پركردن اوقات يكديگر، و ايجاد فضاي عاشقانه و عاطفي و رمانتيك نيز مي تواند در كنترل اوضاع فوق كمك كند.

در نهايت مسائل اينچنين منجر به احساس گناه فرد و احساس حقارت مي شود.
    فرد نسبت به خود احساس بدي پيدا مي كند، دامن زدن شما منجر مي شود اين حالت تشديد شده و خدايي نكرده بخشي از ناراحتي فرد كه متوجه خودش بوده به صورت پرخاشگري متوجه شما شود، يا مشكل فوق تبديل به مشكل حادتري گردد.
    لذا با تمجيد و احترام نسبت به صفات مثبت او، و نشان دادن محبت و تعلق خاطرتون به او ، منجر به عزت نفس او شده و با بالا بردن ارزشش نزد خودش ، به او كمك كنيد تا به زندگي شما (‌به لحاظ حس حقارت ايشون ) ضربه اي وارد نشود

6. 5 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 28 شهریور 92), mohammad6599 (شنبه 30 شهریور 92), roze sefid (دوشنبه 25 شهریور 92), فرشته مهربان (چهارشنبه 27 شهریور 92), ویدا@ (سه شنبه 26 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 64 در 36 پست

Array
    بالهای صداقت مرسی از راهنماییتون و ممنونم از اینکه به تاپیک من سر زدید وبرام وقت گذاشتید

- - - Updated - - -

متاسفانه هر چقدر هم آروم از اینکار منعش میکنم بازم ناراحت میشه وبحث به به مشاجره میکشه. فقط در صورتیکه آزاد میذارمش اخلاق خیلی خوبی داره حتی بهتر از اون چیزی که باید باشه. میدونم که باید بهش بفهمونم که داره اشتباه میکنه اون خودش هم میدونه ولی دوست داره این اشتباهو انجام بده. میتونم یه کاری کنم یه دعوایی کنم که دیگه نکنه ولی میترسم خارج از خونه ودور از چشم من کار دیگه ای کنه. از این هم میترسم که زشتی این کار براش عادی بشه وباعث تغییر رفتارش بشه. دوستان این ترس های من درسته یا نه؟ باید بترسم یا کاملا منعش کنم؟؟؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 64 در 36 پست

Array
    دیشب نیم ساعتی تو اینترنت مشغول بود ولی من کنارش ننشستم. امروز ظهر هم قبل از رفتن سرکار با ماهواره مشغول دیدن این فیلم ها بود تا من اومدم عوضش کرد. ناراحت شدم کنترل ماهواره رو برداشتم وبهش نشون دادم که من میفهمم که چی میدیدی وتا من اومدم عوضش کردی خیلی جا خورد. گفت تو که گفتی نگاه نکن منم گفتم:من گفتم نگاه کن ولی نگفتم زیاده روی کن. گفت اینکه زیاده روی نیست با هم بحثمون شد گفت تو همش میخوای منو از این کار منع کنی گفت تو املی.
    منم خیلی گریه کردم گفتم هر که پاک باشه امله هر کی ببینه با کلاسه ورفتم تو اتاقمو دروبستم اونم رفت سر کارش
    دوستان میخوام تحمل کنم ولی نمیتونم باور کنید اینقدر اعصابم خورد میشه که معده ام عصبی شده دیشب تا صبح از درد معده نخوابیدم وقتی سر این مسائل دعوامون میشه فکر میکنم هر چه تاحالا تحمل کردم بیهوده شده. چیکار کنم دوستان کمکمممممممممممم کنید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)