ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــلام سلام سلام ســــــــــــــــــــلام آقای sci
من خــــــــــــــــــــــــ ــیلی خوشحالم!!! من من من خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـیلی ازتون ممنونم! مــــــــــــــــــــــــ ـــــرسی آقای دکتر. به نظرم اگر شما پیامبر باشین اولین معجزه شما همدلی ایه!
.
من دیروز رفتم خونه شوهرم نیومده بود. براش ذرت مکزیکی خریدم که دوست داره. برای خودم گل گاوزبون دم کردم و بعد رفتم حموم. آروم شدم و تپش قلبم وایساد.
به خودم رسیدم، به لباسم، جلوی آیینه ، گردنبدی که همسرم دوست داره ...
.
همسرم واقعن شرمنده بود. کلی عشقولانه شده بود.
خودم پیشنهاد دادم که به بابا مامانش زنگ بزنیم. با گوشی همسرم و اول اون حرف زد. منم کاملا پر انرژی و صمیمانه باهاشون حرف زدم و احوال همه رو هم پرسیدم.
پدرشوهرم خوشحال شد و مادرشوهرم البته دو تا تیکه بهم انداخت که زیاد مهم نبود! واقعن میگم.
.
من دیشب احساس موفقیت می کردم. و اگر این احساس موفقیت زیاد رو به حساب خطای شناختی نگذارید باید بگم که من واقعن از صمیم قلب از همه چی راضی بودم و احساس می کردم باری از رو دوشم برداشته شده.
.
1. زمان تنفس برای جلوگیری از تنش شدید
2. آروم کردن خودم و به خودم رسیدن
3. همدلی -- همون چندتا جمله که یادمون دادید.
4. استفاده از جملات من
5. سرزنش نکردن
این ها شاید فقط درصد کمی از توصیه های آقای Sci باشه که من به کار بستم ولی معجزه کرد!!!!!!!!!!
-------
آقای sci حالا میخوام کمی به خودم برسم. ذهن شلوغ من داره منو از پا میندازه. احتیاج به آرامش دارم تا بفهمم کجام و میخوام چه کار کنم.
خطاهای شناختی رو درست و حسابی نمی فهمم. باید بهش بیشتر فکر کنم و ازتون بپرسم.
دائما خواب می بینم و حتی توی خواب هم مغزم آروم نمیشه.
این تمرین ها رو شروع کردم و میخوام ادامه بدم.
خطاهای شناختی خودتون رو یادداشت کنید!افکار منفی رو فورا دور کنید
یک روش برای رفع افکار منفی زندگی در اکنون است!
وقتی افکار منفی سراغ شما می آید، به جای روش تجسم، از این روش استفاده کنید: زندگی در زمان حال!
هر کدوم از تکنیکهای زیر مستقلا به شما کمک می کنند که به زمان حال بیایید!
1. حواستان رو روی تنفستون به هر شکلی که هست متمرکز کنید! سعی نکنید اون رو کنترل کنید یا بشیوه خاصی نفس بکشید! فقط روی نفسهایتان تمرکز کنید و اونها رو در ذهنتون بشمرید! یک دقیقه این کار رو انجام دهید
2. اگر جایی نشسته اید، به اطرافتان با دقت نگاه کنید، و وسائل رو به دقت بررسی کنید! فقط نگاه کنید
3. روی شنواییتون متمرکز شوید و سعی کنید ظریفترین صدا ها رو هم شناسایی کرده و تشخیص دهید
4. یک گوی داشته باشید، یا یک وسیله ساده ، مثلا مکعب شکل، اون رو به دست بگیرید و لمسش کنید!
5. اگر در حال خوردن غذا هستید، دست از غذا خوردن بکشید! یک بار دیگر با نیت جدیدی مشغول میل کردن شوید: با این نیت که طعم و عطر غذا رو می خواهید بچشید و لذت ببرید
6. اگر در حال راه رفتن هستید، گامهای خود رو بشمارید!
در تمام تمرینهای فوق حواستون فقط و فقط متوجه اکنون کنید! زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است!
توجه : این تاپیک رو به صورت تخصصی آقای sci مشاوره میدن و تمام نقل قول ها هم طبیعتا از مطالب ایشون هستش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)