نوشته اصلی توسط
141985
من اصلا اهل شرکت در این گفتگو ها نیستم ولی واقعا از صحبت ها دوستان استفاده کردم و فکر می کنم باید نظرمو بدم - دیشب به خواستگاری رفتم و شرایط تقریبا مشابهی برام پیش آمد -ولی زمانی که حرفهای دوستمون توی آمریکارو خوندم واقعا به خودم امیدوارم شدم چون من ادم وسواسی نیستم و تا الان که 26سال دارم از چندین دختر خوشم اومده ولی متاسفانه از لحاظ سنی به هم نمی خوردیم و خانواده من فکر می کنن من خیلی وسواسی هستم فقط به خاطر اینکه دختری که دیشب به خواستگاریش رفته بودیم به دلم نشست، بگذریم .یک روزه دارم فکر می کنم آیا اخلاق واقعا عالی و تربیت کاملا اسلامی اون رو قبول کنم یا به خاطر ظاهر نسبتا زمختش جواب نه بدم-واقعا توی آمپاس موندم -ظاهر خودم خیلی معمولیه ولی به شدت دنبال چهره ای معصوم و کودکانه می گردم با مطالعه نظر دوستان فکر می کنم فقط باید خدا بهم کمک کنه چون، شایدتا اخرعمرم دختری بااین کمالات اخلاقی در مسیر زندگیم قرار نگیره ولی از طرفی می ترسم نتونه اون آرامشی که دنبالش می گردمو بهم بده -از همه جوانهای پاکی که این نوشترو می خونن می خوام برای خودشون و بنده دعا کنن تا انتخاب درست رو داشته باشیم.اگه نظرتون رو بدید ممنون می شم
علاقه مندی ها (Bookmarks)