ببخشید میشه بگین دقیقا پوشش و ارایش تحریک کننده در خانما چیه ؟؟ اینجا که همه باید یه حدی از حجابو داشته باشن. ته تهش هم هر کاری بکنن باز هم پوشیده میان بیرون. ارایش هم ارایشه. چیش تحریک برانگیزه؟؟؟
تشکرشده 7,555 در 2,378 پست
ببخشید میشه بگین دقیقا پوشش و ارایش تحریک کننده در خانما چیه ؟؟ اینجا که همه باید یه حدی از حجابو داشته باشن. ته تهش هم هر کاری بکنن باز هم پوشیده میان بیرون. ارایش هم ارایشه. چیش تحریک برانگیزه؟؟؟
تشکرشده 293 در 136 پست
همین که این سئوال را میکنی یعنی این مسائل برایات مهم نیست!
یک مقدار رک نوشتم :
مسئله این است که آقایان از طریق چشم تحریک میشوند و ((بعضی)) که مجرد هستند ((البته در متاهلین هم داریم که نمیدانم علتش چیه؟)) و امکان رابطه جنسی را ندارند و از طریق فیلم و ماهواره تحریک میشوند وقتی هم خانمی را میبینند که لباس تنگ و چسبان و کوتاهی پوشیده و آرایش کرده است به اندامهای او مثل سینه و باسن خیره میشوند و در ذهنشان با خیالپردازی رابطه جنسی میکنند!
برای امتحان این مورد وقتی در خیابان خانمی این چنینی را دیدی به چشمان مردانی که در اطرافش هستند دقت کن!
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
برای مثال همین برادر گرامی عرض می کنم.این یکی از صد ها مثالی است که در جامعه وجو دارد:
توی ایستگاه مترو بودم داشتم تو سالن حرکت می کردم .خانمی جلوی من با شلوار ساپورت و مانتوی تنگ در حال راه رفتن بود.همین طور که ایشان راه می رفتند بسیاری از سرهای آقایانی که بر روی صندلی ایستگاه مترو نشسته بودند؛مثل بازی دومینو یکی یکی می چرخید!!! (البته استثنا هم بود که فکر کنم اون آقا شاید حواسش نبوده یا شاید هم واقعا چشم پاک بوده!)( البته قصد جسارت به آقایون را ندارم.حتما خیلی ها هم هستند که از حالا به همسر آیندشون وفا دارن)
واقعا من به جای آن خانم از خجالت سرخ شدم!
نمی دانم یک دختر چگونه می تواند چنین نگاه های ناپاکی را تحمل کند.
چه طور آن آقایون خجالت نمی کشند که این قدر واضح.... (واقعا آن لحظه به این فکر کردم که خدایا آیا همسر آینده من هم مثل این آقایون خواهد بود؟)
گاهی وقتی دارم برای ازدواجم دعا می کنم.می گویم خدایا با تمام زیبایی که به من دادی من تا آنجا که می تونستم حجابم را رعایت کردم.باعث نشدم که کسی را به گناه بیاندازم.باعث نشدم که زیبایی زنی در مقابل شوهرش کمتر جلوه کند.
پس من هم توقع دارم همسری پاک در تقدیر من قرار دهی.
خواهران عزیز اگر ما پاک و با حیا باشیم می توانیم توقع داشتن همسری پاک داشته باشیم.همسری که در آینده به ماخیانت نکند.نگاه ناپاک به دختران دیگر نداشته باشد.
برادران عزیز اگر شما نگاه پاک داشته باشید می توانید از خدا توقع همسری پاک و با حیا داشته باشید.
این وعده خداست.مردان پاک برای زنان پاک و زنان پاک برای مردان پاک.
(هر عملی عکس العملی دارد.)
Naashena (یکشنبه 14 مهر 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)