به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دو راهي نمایش پست ها
    خودش ميگه با هر دو حالت مشكلى نداره ولى ميدونم ته دلش دوست داره بره منم نمى خوام به خاطر من بمونه. اگه قرار باشه باهاش ازدواج كنم، باهاش ميرم ولى قبل از كاراى ويزا ما بايد عقد كنيم كه براى هر دومون بشه اقدام كرد.
    يه نگرانى كه داره اينكه ميگه اگه بزاريم لحظه آخر ممكنه فكر كنن عقدمون سورى بوده و به من ويزا ندن براى همين ميگه اگه ميخواى بريم ،زودتر عقد كنيم.
    چه مدت رفتنشون رو تاخیر انداختن؟ یعنی برای ترم بهمن قراره برن؟ یا الان در ایران ثبت نام کردن؟

به نظر من بهترین کار اینه که شما اهرم فشار زمان رو از خودتون بردارید تا درست تصمیم بگیرید.
    برای همین به نظر من اینکه شما برید یا بمونید تصمیمیه که خودتون همین حالا باید بگیرید نه اینکه بسپرید به زمان. یعنی اول تکلیفتون رو با این مساله مشخص کنید.

اگر تصمیمتون به رفتن باشه حتما لازم نیست با هم اقدام کنید. میشه ایشون کارهای خودش رو بکنه و وقتی قرار شد با هم ازدواج کنید اگر ایشون هنوز ایران بود که عقد می کنید و شما می روید دنبال کارهای ویزا به عنوان همسر ایشون و اگر هم ایران نبودند بر می گردند و عقد می کنید. به هر حال این مشکلی هست که نباید روی تصمیم گیریتون برای یک عمر تاثیر بذاره.

اما اگر تصمیمتون به موندن هست خوب ایشون الان می ره دنبال کارهاش برای رفتن و وقتی شما تصمیمتون نهایی شد ایشون می تونند در مورد رفتنشون تجدید نظر کنند.

به نظر من هم تفاوت فرهنگی خیلی در زندگی ممکنه مشکل ساز باشه. البته نه به معنای اینکه یکی سطحش بالاتره اما تفاوت در فرهنگ مهمه. یعنی شما روی اون 10% باید بیشتر دقت کنید و خیلی روی اون 90% غیر از چند مورد اول که گفتید حساب باز نکنید. چون دوستهای ایشون ممکنه خیلی مثبت درباره ایشون نظر داده باشند (چون در اون 90% همش به حرف دوستان رجوع دادید گفتم) و ضمن اینکه اینکه به احساسات شما بها می دن و درکتون می کنند و ... هر چه که مربوط به شماست ممکنه بعد از فروکش کردن احساسات در زندگی کمرنگ بشه.

اگر بتونید زمان داشته باشید با خیال راحت می تونید در مورد ایشون تصمیم بگیرید و در مورد خواستگار دوم هم فاز شناخت رو شروع کنید. یک راه میانبر برای خواستگار دوم اینه که با ایشون به مشاوره ازدواج بروید و مقدار سنخیتتان با خواستگار دوم را همان ابتدا بسنجید.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
    ویرایش توسط deljoo_deltang : چهارشنبه 17 مهر 92 در ساعت 23:27

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)