به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 154

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    سلام. من خوبم. چون یه موقعیت خوشحال کننده برای خودم ایجاد کردم!! امروز تا ظهر تنهام و بنابراین احساس آزادی و خوشحالی می کنم! صبحانه تنهایی! کمی توی خیابون گشتن، یه شیرینی و قهوه از شیرینی فرانسه! کافی نت و آفتاب و فکرهای مثبت و خوب و نوستالژیک.
    .
    امشب هم قراره بهم خوش بگذره. یه مهمونی ساده است و قرارم نیست آشپزی کنم! یه آرایشگاه میرم و به خودم هم میرسم. حتمن تکنیک های گوینده/شنونده خوب رو در نظر میگیرم!
    .
    به مهمون هام مجبورم تعارف کنم که به خونمون بیان و بمونن. اگر همچین برنامه ای داشته باشن حتمن میان. اونها شرایط من رو میدونن بنابراین اشکالی نداره. میذارم اونا راضی باشن به هر حال خونه ی پسرشونه.
    .
    دیروز خونه رو مرتب کردم.
    شوهرم دیگه دستشویی رو نمیشوره و به سطل آشغال هم دست نمیزنه. مادرش بهش گفته (یا خودش فکر میکنه) که این کارها کوچیکش میکنه!!!! من ازش درخواست کردم فایده ای نداشت. گفت کاری نداره خودت انجامش بده و من دیگه کاری ندارم... بنابراین همین کارا رو هم باید فعلن خودم انجام بدم.
    .
    کلماتم هنوز پر از اشتباهند. همش میگم : میشه لطفن؟ ممکنه؟ با این حال جمله هام امری میشن!
    بعضی وقتا کاملن گیر میوفتم! مثلن میخوام بهش فرمون بدم که یه کاری بکنه. میخوام بگم یه بشقاب از آشپزخونه برام بیار. نمیدونم چی بگم که امری هم نباشه!!

- she قبلن چیزی نمیگفت و خودش میرفت می آورد.

- she بعد فهمید که وقتی خسته است میتونه کمک بگیره. میگفت :ممکنه، میشه لطف کنی یه بشقاب برام بیاری.مرسی.دستت درد نکنه. خیلی ممنون.

- she حالا فهمیده که "ممکنه" و "میشه" خوب نیست. لحنش هم ملتمسانه است. و زیادی هم تشکر میکنه. بنابراین میخواد بگه: اگر بری یه بشقاب بیاری ممنون میشم!

- she داره به این فکر میکنه که اینجور مواقع که تعارض خاصی هم نیست با یه لحن دوستانه تر و محکم و کوتاهتر اینو بگه. مثلا : عزیــزم برام یه بشقاب میاری؟! مرسی.

شوهرم هنوز قبض تلفن رو نپرداخته و دوطرفه قطع شده. هنوز از خوراکی های مامانم اینا چیزی نمیخوره و من هم اهمیت نمیدم.

آقای sci لطفن باز هم صبر داشته باشین! من دارم تمرین میکنم!
    امیدوارم آخر هفته خوبی داشته باشین. از وقت و توجه و راهنمایی تون بینهایت سپاسگذارم.

(متاسفم که وقتی نظرتون رو می خونم از مهمونی برگشته ام اما این اتفاقات هزاربار دیگه هم تکرار میشه و من باید اصولی یاد بگیرم و نه موردی. :)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط del نمایش پست ها
    she عزیزم؛
    من دوست دارم که نظر خودم رو در این مورد بنویسم، البته این فقط نظر منه و شما میتونید فقط بخوندیش.
    .
    یعنی اینکه شما اگر واقعا از دستشون ناراحتید، پس باید نشون بدید، با رعایت حقوق دیگران! اما این رفتار شما با اون تماس تلفنی که داشتید و گفتید خیلی گرم و خوب باهاش برخورد کردم در تناقضه! یعنی اینکه شما هنوز تکلیفتون با خودتون مشخص نیست!
    .
    شما با خودت صادقانه برخورد کن؛ واقعا she نسبت به خانواده ی همسرش، خواهرشوهر و مادرشوهرش چه احساسی داره؟

خانوم دل سلام، پست هامون برای من همزمان شد. ممنونم واقعن پستت رو دوست داشتم و از نظراتت ممنونم. درست میگی. همش رو.
    من چه احساسی نسبت به اون ها دارم؟
    1. دلسوزی و ترحم.. به خاطر زندگی هاشون و حجم عظیم حسادتی که تحمل میکنند.
    2. بی اعتمادی مطلق. اون ها بارها حق من و حتی همسرم رو خوردند و منو آزار دادند و باز هم اگر بتونند این کارو میکنند.
    3. محبت. به خاطر اینکه به هرحال خانواده همسرم هستند و خانواده ها همدیگرو دوست دارند و من گاهی متوجه شدم که بالاخره همسر منو دوست دارند و این احساس خوبی بهم میده.
    4. ترس. به خاطر قدرتی که دارند و تاثیری که روی زندگی ما میذارند.
    5. لازمشون دارم! لازم دارند که باشند تا حضورشون به همسرم شادی و اطمینان بده.

ممنونم خانوم دل. من سعی می کنم خیلی خودمونی نشم و سنگین و رنگین باشم.

- - - Updated - - -

سوال !
    ببخشید آقای sci دو تا سوال هست که میترسم آخرش یادم بره بپرسم : میشه هروقت مناسب بود راجع بهش برامون توضیح بدین؟ ممنونم!

1. بعد از همدلی و اینکه می فهمم احساست رو ... و بعد از اینکه طرف آروم شد، چطور بهش بگیم که احساسش اشتباه بوده؟ مثلا وقتی میگه مادرت اینطوری گفت و من بدون تایید فقط همدلی می کنم و بعدش دیگه هیچ حرفی نمیزنم عملن فکر میکنه که بهش حق دادم!! دوباره هرچی بگم که همدلی اول رو از بین میبره!

2. لازم دارم راجع به نحوه انتقاد کردن و انتقاد پذیری هم بدونم! آیا انتقاد کردن درست مثل درخواست کردن باید باشه؟ (مثلا اگر این مدل رفتار رو نداشته باشی من خوشحال میشم و بهت بیشتر افتخار میکنم؟) یا چون تمرکز در انتقاد روی شخص هست و نه روی موقعیت مدلش هم باید فرق کنه؟

مرسی ببخشید که زیاد نوشتم!
    ویرایش توسط she : پنجشنبه 18 مهر 92 در ساعت 12:29

2. 4 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 18 مهر 92), sci (پنجشنبه 18 مهر 92), میشل (پنجشنبه 18 مهر 92), رویاا (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)