fomira
جان ممنون از راهنمایی خوبتون.اتفاقا چن نفری دیگم بم گفتن زمان درسش میکنه،خودمم قبول درام ابنو ولی نمیدونم چرا نمیخوام مال کسی دیگه باشه!!!
تشکرشده 18 در 8 پست
fomira
جان ممنون از راهنمایی خوبتون.اتفاقا چن نفری دیگم بم گفتن زمان درسش میکنه،خودمم قبول درام ابنو ولی نمیدونم چرا نمیخوام مال کسی دیگه باشه!!!
تشکرشده 2 در 2 پست
باورکن خیلی خوب درکت میکنم. آدم یکی رو که دوست داره خدامیدونه چه فکرایی به سرش میاد ولی بازم ازت خواهش میکنم به هر زوری شده از درست عقب نمون. بعدها خودتو نمیبخشی. من این تجربه داشتم، به اونی که میخواستم بعد از 8 سال دوستی رسیدم ولی موقعیت های تحصیلی و کاری که از دست دادم برنگشت. انشالله که هر چه سریعتر به آرامش میرسی.
- - - Updated - - -
میدونم. باورکن خیلی خوب درکت میکنم. آدم یکی رو که دوست داره خدامیدونه چه فکرایی به سرش میاد ولی بازم ازت خواهش میکنم به هر زوری شده از درست عقب نمون. بعدها خودتو نمیبخشی. من این تجربه داشتم، به اونی که میخواستم بعد از 8 سال دوستی رسیدم ولی موقعیت های تحصیلی و کاری که از دست دادم برنگشت. انشالله که هر چه سریعتر به آرامش میرسی.
- - - Updated - - -
میدونم. باورکن خیلی خوب درکت میکنم. آدم یکی رو که دوست داره خدامیدونه چه فکرایی به سرش میاد ولی بازم ازت خواهش میکنم به هر زوری شده از درست عقب نمون. بعدها خودتو نمیبخشی. من این تجربه داشتم، به اونی که میخواستم بعد از 8 سال دوستی رسیدم ولی موقعیت های تحصیلی و کاری که از دست دادم برنگشت. انشالله که هر چه سریعتر به آرامش میرسی.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)