به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43
    عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 دی 93 [ 11:07]
    دستاوردها:
    100 Experience PointsOverdrive1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    143

تشکرشده 73 در 46 پست

Array
    دوست عزیز من قصد توهین نداشتم اما اقتضای سن شما اینطوریه..همه چیزای کوچیکو واسه خودتون بزرگ نکنین..من نمیگم شما اون دخترو دوست نداشتین.نه.اما دوست داشتنتون به اون شکلی که باید باشه که باهاش بتونین درباره اینده تصمیم بگیرین نبوده..عشقی که اتیشش خیلی شعله ور میشه یه دفعه خیلی زودم خاموش میشه..نمیدونم برداشتم درسته یا نه..حتی من از نوشته های شما اینجوری برداشت کردم که همون دوست داشتنتون هم یه طرفه بوده یا اینکه حس اون خانم نسبت به شما مث حس شما به اون نبوده..
    در مورد سوال اولت هم باید بگم وقتی ادم از یکی جدا میشه وابستگیشم تموم میشه نه اینکه با اون مخاطب خاص باشه و وابستگیش تموم بشه
    سوال دومتون هم اول جواب دادم..بله زن و دختر رنگارنگ زیاده اما کسی که بهش یه علاقه ای هم داشته باشی نیست.وقتی با یکی وارد یه رابطه میشیو فورا حتی از یه چیز کوچیکش خوشت میاد فکر میکنی اون تنها کسیه که میتونه اونطور که دوست داری از نظر روانی و جسمی ارضات کنه..حالا این حس چه زمانی فوران میکنه؟زمانی که رابطه شما به علت اینکه مخاطب خاص شما با یه مرد دیگه در ارتباطه یا حس میکنی در ارتباطه بهم میخوره..
    دوست عزیز من 24 سالمه..4سال از شما جلوترم..وارد زندگی مشترک شدم.رابطه ای که شما الان دارین تجربه میکنین من 8/9 سال پیش تجربه کردم..بنابراین دیدم به اینجور مسائل از شما خیلی واضح تره..
    به هر حال من تجربیات و نظرات خودمو گفتم{دوستانه}..این شمایی که تصمیم اخرو میگیری..تصمیم گیریت نباید بر مبنای حرفای من باشه اما میتونی یه گوشه از ذهنت نگهشون داری..من نه شمارو میشناسم نه اون خانومو..در نتیجه هیچ غرض ورزی در کار نیست..
    موفق باشید

- - - Updated - - -

اینم به حرفای بالا اضافه کن و گوشه ذهنت نگه دار که شما یه بار به این خانم شک کردی و بار دوم بخاطر شک دفعه اول رابطه توبهم زدی..وقتی یه بار بهش شک کردی 10 بار دیگه هم شک میکنی.مطمئن باش..
    موفق باشید

- - - Updated - - -

اگر هم یه روزی خواستی باهاش وارد رابطه بشی هر جور که فکر میکنی خیالت راحت میشه زیر نظر بگیرش امتحانش کن..به مسائل سطحی نگاه نکن.ازدواج شوخی بردار نیست..به مسائل بچه گانه نگاه نکن..متاسفم اما انگار زیاد هنوز واسه ازدواج پخته نیستی.نمیدونی معیارای واقعی ازدواج چیه..نمیتونی از جایی یاد بگیری جز اینکه زمان بهت یاد بده..اون دخترم زیاد بازی نده با شک کردنت چون شاید اونم یواش یواش بگه شکاکی..
    موفق باشید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 مهر 92 [ 16:48]
    سطح
    3
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    تناز خانوم ممون از راهنمایی شما.
    زیبا گفتین! ای کاش منم فقط نیاز های اولیه رو برای ازدواج داشتم در صورتی که الان هیچ نیازی به ازدواج ندارم!فقط میخئام اون دختر رو داشته چون واقعا نمیتونم غیره اون با کسی باشم!
    نمیدون چه حس لعنتیه!
    از هر راهی بگین وارد شدم ولی...
    من مقصر اصلیم راستشو بخوای کاری کردم ازم زده بشه بی تجربگی کردم هی میگفتم دوست درام و فدات شم.نمیدونستم این حرفا زیادش حال بهم زنه!
    ازم زده شد.
    بار دومم مغرور شدم(احمق شدم) وقتی بم التماس میکرد انگار ملکه انگلستان داره بهم التماس میکنه مث ســــــــــــــــــــــــ ــگ مغرور شدم و الانم مث ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــگ
    پشیمونم از اون کارم ینی 10 ماهه.

حرفای شما کاملا در مسیر عقله!

ولی شاید اینم یه جور رابطه باشه،روابط انسانی پیچیدن! من میخوام پا پیش بذارم اگه موفق بشم چه بهتر اگه نه ...همونطورکه تصمیم گرفتم وعهد بستم باخودم تا آخر عمر مجرد میمونم. باید تنبیه شم.

(دوستان اگه به این کامنتم پاسخ دادین یه لایک هم بزنین که با خبر شم از پاسختون ،ممنون)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 00:34]
    سطح
    1
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza-Amiri نمایش پست ها
    ممنون از کامنتی که گذاشتی دوست من!
    چند نفر دیگه از دوستانم هم گفتن که ازدواج فامیلی خطر ناکه ولی باید به این نکته اشاره کنم که عمه دختر داییم مادر تنیه من نیست و در این مورد مشکلی ندارم.

مورد دوم شما عزیزان به اشتباه افتادید اینه که فک میکنین من الان میخوام برم بگیرمش !!نه دوستان عزیز ما قبلا تفاهم کردیم که کن 26 سالم شد ازدواج میکنیم.

- - - Updated - - -

من 10 ماه فکر کردم،10 ماه کلنجار رفتم،هر کاری کردم عشق این دختر از یادم بره!
    دوستان من از خیلیا پرسیدم ،جواب خوبی نگرفتم!
    برای فراموشیه این دختر همه کار کردم از سفر خارجه گرفته تا دوستی با افراد جدید(مرد)
    نمیدونم چرا ولی هر وقت کار اشتباهی میکنم تاوونشو میدم،من با اون بد بودم باورش نکردم!! الان دارم با بی قراری تاوون میدم تاوون!!
    همه ما اشتباهاتی میکنیم و شما هم چون قصد آزارش رو نداشتی و اشتباهت عمدی نبوده اینقدر خودت رو عذاب نده. شاید کنار اومدن با جداییتون زمان بیشتری میخواد لازم نیست کار خاصی بکنی گذر زمان کمکت میکنه کنار بیای و حتی راه های بهتری رو جلوی روت میزاره. الان 10 ماهه که ذهنت به شدت درگیر فراموش کردنه و سرزنش خودت. ولی شاید قراره دوسش داشته باشی ولی ازش جدا باشی! خیلی از ما هستیم به کسی که عاشقش هستیم نمیرسیم. یه کمی دیگه صبر کن اینقدر تلاش نکن فراموش کنی به جاش بپذیر که دوسش داری و بهترین رو براش میخوای ولی فعلا مجبوری ازش ذور باشی. بزار زمان بیشتری بگذره راه های بهتری به نظرت میرسه. و یه کار مفید دیگه: از یه مشاور خوب و باتجربه کمک بگیر. موفق باشی

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 دی 93 [ 11:07]
    دستاوردها:
    100 Experience PointsOverdrive1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    143

تشکرشده 73 در 46 پست

Array
    دوست عزیز بیخودی به خودت احساس گناه نده..شما جوری که باید می بودی بودی اون فدر ندونست و با رفتار نادرستش از شما سلب اعتماد کرد..میگن ادم یه وقت 1 دقیقه با یکی حرف میزنه تا اخر عمر فراموش نمیکنه و بالعکس..همه چی دست خودته..به جای اینکه مرتب به یه رابطه تموم شده فکر کنی خودتو به زمان بسپر..خودتو تو مسیر رودخونه قرار بده خلافش نرو چون شمایی که ضرر میکنی.چمیدونی الان اون تو چه وضعیه شاید همچنان درگیر مزاحم تلفنی بازی باشه..زندگی روزمره خودتو داشته باش حتی مشغله تو بیشتر کن..یه کم به خودت استراحت بده..ببین خدا چی میخواد..شاید زمان باز شمارو سر راه هم قرار داد ولی به نظر من فعلا واسه رابطه دوباره اقدامی نکن..قرار نیست اصلا حتما با یکی در ارتباط باشه ادم تا خوشبخت باشه..یه وقت میبینی تنهایی بیشترم بهت خوش میگذره..از اون گذشته شما اصلا تو مود ازدواج نیستی تا 5 سال دیگه..بیخودی تلاش نکن..نترس ضرر نمیکنی.هرچی قسمت باشه همون میشه..
    موفق باشید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    ممنون تناز خانوم از راهنماییتون. از این قسمتش خیلی خوشم اومد: (خودتو به زمان بسپر)
    واقعا عالی بود.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    fomira
    جان ممنون از راهنمایی خوبتون.اتفاقا چن نفری دیگم بم گفتن زمان درسش میکنه،خودمم قبول درام ابنو ولی نمیدونم چرا نمیخوام مال کسی دیگه باشه!!!

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,109 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array
    با سلام و احترام

نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@ نمایش پست ها
    با سلام و احترام

ایجاد دو تاپیک با یک موضوع خلاف مقررات همدردیه!!

لطفا یک تاپیک را دنبال بفرمایید.

با تشکر از توجه شما
    O.o°•♥خـــٌـدایــا راز دل با تــو چـہ گویَـم ڪِہ تــو خــود راز دِلــــی ♥•°o.O

http://gifportal.ru/data/smiles/cveta-674.gif

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,109 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array
    با سلام و احترام

نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@ نمایش پست ها
    با سلام و احترام

ایجاد دو تاپیک با یک موضوع خلاف مقررات همدردیه!!

لطفا یک تاپیک را دنبال بفرمایید.

با تشکر از توجه شما
    O.o°•♥خـــٌـدایــا راز دل با تــو چـہ گویَـم ڪِہ تــو خــود راز دِلــــی ♥•°o.O

http://gifportal.ru/data/smiles/cveta-674.gif

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    دوستان لطفا بیایین دیگه ممنون میشم کمک کنین!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 00:34]
    سطح
    1
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    باورکن خیلی خوب درکت میکنم. آدم یکی رو که دوست داره خدامیدونه چه فکرایی به سرش میاد ولی بازم ازت خواهش میکنم به هر زوری شده از درست عقب نمون. بعدها خودتو نمیبخشی. من این تجربه داشتم، به اونی که میخواستم بعد از 8 سال دوستی رسیدم ولی موقعیت های تحصیلی و کاری که از دست دادم برنگشت. انشالله که هر چه سریعتر به آرامش میرسی.

- - - Updated - - -

fomira
    جان ممنون از راهنمایی خوبتون.اتفاقا چن نفری دیگم بم گفتن زمان درسش میکنه،خودمم قبول درام ابنو ولی نمیدونم چرا نمیخوام مال کسی دیگه باشه!!!
    میدونم. باورکن خیلی خوب درکت میکنم. آدم یکی رو که دوست داره خدامیدونه چه فکرایی به سرش میاد ولی بازم ازت خواهش میکنم به هر زوری شده از درست عقب نمون. بعدها خودتو نمیبخشی. من این تجربه داشتم، به اونی که میخواستم بعد از 8 سال دوستی رسیدم ولی موقعیت های تحصیلی و کاری که از دست دادم برنگشت. انشالله که هر چه سریعتر به آرامش میرسی.

- - - Updated - - -

fomira
    میدونم. باورکن خیلی خوب درکت میکنم. آدم یکی رو که دوست داره خدامیدونه چه فکرایی به سرش میاد ولی بازم ازت خواهش میکنم به هر زوری شده از درست عقب نمون. بعدها خودتو نمیبخشی. من این تجربه داشتم، به اونی که میخواستم بعد از 8 سال دوستی رسیدم ولی موقعیت های تحصیلی و کاری که از دست دادم برنگشت. انشالله که هر چه سریعتر به آرامش میرسی.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)