نقل قول نوشته اصلی توسط سنجاقک ابی نمایش پست ها
سلام میشه بگین نقاط مثبت همسرتون چیه؟؟؟.....
ودقیقا چیه همسرتون ازارتون میده..؟؟؟؟
ارتباط با خوانواده شما؟؟.....شاید خونوادتون دلشو طوری شکستن که به این زودی ها فراموشش نمیشه....اقای محترم یه زن خیلی نیاز داره که شوهرش جلوی خونوادش ازش دفاع کنه....که احتمال میدم شما اینکارو نکردین..و حساسیتشو زیاد کردین...(حداقل ظاهرن اینجوری نشون بدین)

- - - Updated - - -

کاری کنید که احساس کنه عزیزترین ادم زندگیتونه
اره شاید یه دفاع بی منطق در ابتدا از خانواده ام داشتم اما به من هم حق بدید از همسر انتظار داشته باشم وقتی دارم باهاش خوب برخورد می کنم و خواسته های اون رو برآورده می کنم و همه چی حداقل توی شش ماه اخیر ok بوده نبش قبر نکنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار_68 نمایش پست ها
آقا مهدی چیکار کردید؟
بد نیست کارهایی که انجام میدید رو مطرح کنید و نتیجه اش رو بگید موفق باشید
بعد از اینکه خونه به نامش شد چند روزی ok بودیم تا دیروز که دوباره گفت بیا قرارداد اجاره خونه جدید رو هم می خواهیم اجاره کنیم به نام من بزن که من قبول نکردم و گفتم خونه به نام تو شده ماشین و قرارداد خونه جدید بایدبه نام من باشه و دوباره با هم کمی بحث کردیم کمی فلاش بک به گذشته که در انتها مبدل به دعوا شد و ...
فعلا با هم سردیم تا ببینیم دوباره چی می شه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط she نمایش پست ها
آقا مهدی معلومه که خسته ای! شما هم مثل همه به یه زن پر انرژی و شاد احتیاج داری که بهت رسیدگی کنه و به خانوادت احترام بذاره. شما هم به رفت و آمد با خانوادت احتیاج داری....
من یه تاپیک دارم که کارشناس تالار داره بهم راهنمایی میده که چطوری جراتمند باشم! توی این تاپیک فهمیدم که فقط خودم رو می تونم تغییر بدم نه دیگران رو.
آقا مهدی شما هم مثل من به جراتمند بودن احتیاج داری. لطفن بیا و راجع بهش بخون.

شما آدم منفعلی هستی و اگر اینجوری ادامه بدی به یه آدم پرخاشگر تبدیل میشی. چون ظرفیت تحملت داره تموم میشه!! و این برای زندگی شما خطرناکه!

- - - Updated - - -

نمی تونیم به همسرت هشدار بدیم که رفتارش رو درست کنیم. دسترسی به همسرت نداریم!
اما شما هستی و می تونی رفتارت رو درست کنی تا از این وضع بیرون بیاین.

رنج همسرتون رو با تمام وجودم درک می کنم و افسردگی و رنجش شما رو هم همینطور!!

شما حقوق فردی خودت رو نادیده گرفتی و بعدش هم حقوق فردی دیگران رو... شما همدلی کردن با همسرت رو بلد نبودی (مثل اکثر ماها) و بنابراین هم او به مشکل برخورده و هم شما.

لطفن به من خبر بده که تاپیک منو میخونی یا نه!

برای شما و همسرتون آرزوی شادی و خوشبختی دارم.
مطمئن باش که همه چی خیلی زود درست میشه! بدون باج دادن! : پول و خونه و ....
جراتمندی یعنی چی؟

- - - Updated - - -

یادم رفت بگم گفت می خوام برم دادگاه ، من هم گفتم : باشه برو تا قرون آخر هر چی را بخوای هم بهت می دم بعد گفت : هر چی حقم هست می خوام نه بشتر من هم گفتم باشه تمام و کمال می دم ، تعجب کرده بود گفت یعنی تو هم طلاق می خوای گفتم آره من هم طلاق می خوام قرآن رو آورد گفت دست بزار بگو طلاق می خوام من هم گذاشتم و گفتم طلاق می خوام .
گفت شنبه میره دادخواست طلاق می ده و شب چهارشبه اومدم خونه دیدم هیچی از صبح نخورده و خوابه و بیدارش کردم و با هم حرف زدیم گفتم الان همه آدمها توی وضعیت ما به فکر بچه دار شدن هستند و دارن خوب و خوش زندگی می کنند اما ما هنوز با هم درگیری داریم گفتم نمی خوام دو سال دیگه به این نتیجه برسیم که به درد هم نمی خوریم و وقتی یه بچه داریم جلوی آون بخواهیم با هم بحث کنیم و دعوا کنیم.
فعلا دپرس و ناراحت و سرده اما دارم فکر می کنم اگه بشه و جواب بده : یه چند ماهی جدا از هم زندگی کنیم وقت بذاریم و پیش مشاور بریم تا بتونیم دوباره با هم خوب شروع کنیم (نمی دونم آیا این راه حل خوبی هست یا نه).
لطفا اگه کسی نظری در مورد زندگی جدا از هم سه ماه یا شش ماه داره بگه