خانم ویس من دغدغه های شما را درک می کنم. اما به شما پیشنهاد می کنم با توجه به شرایط خودتان به خانم رزفلاور مشاوره ندهید. بحث هایی که شما مطرح می کنید باید در تاپیک های جداگانه بررسی شود و طرح این مباحث گرهی از کار خانم رزفلاور باز نمی کند عزیزم. من می دانم که شرایط شما سخت است اما این مشکل همه جامعه و همه خانم ها نیست و خانم رز هم دغدغه شان درباره خواستگارشان چیز دیگری است و بهتر است به نگرانی های خود ایشان پرداخته شود.
شما هم حتما تاپیک بزنید و این مباحث را مطرح کنید. اتفاقا مباحث مهمی هستند که باید با حوصله بررسی شود و سوال خیلی از خانم ها است.
- - - Updated - - -
خانم رزفلاور عزیز فکر می کنم تجربه اول شما با اینکه خوشایند نبوده است اما نکته خوبی داشته است : از خواستگار فعلی تان بخواهید هر چه زودتر ارتباط را رسمی کند. همانطور که دلجوی عزیز گفت می توانید با پدر ومادرتان هماهنگ کنید و به همراه آنها یا کسی دیگری از خانواده خود یک قرار ملاقات بگذارید. این کار دیگر اما و اگر ندارد . خواستگاری خانگی نیست که بخواهد زحمت داشته باشد و نباید از زیر بارش شانه خالی کند. به شما پیشنهاد می کنم یک صحبت تلفنی هم مادر ایشان با مادر شما داشته باشند تا هم یک شناخت کوچک راجع به خانواده ایشان پیدا کنید و هم اینکه قرار ملاقات از طرف خانواده این آقا هم تایید شده و رسمی تلقی شود. حتما این کار را بکنید. این تلفن خیلی سودمند است و من خودم تجربه اش را دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)