سلام، ببین فقط میخوای ازش انتقام بگیری کلا باهاش قطع رابطه کن، مرد بودن خودتو نشونش بده، در آینده خودش متوجه میشه چه اشتباهی کرده.
دیگه هم یه مدت چیزی بهش نگو تماس هم نگیر
تشکرشده 560 در 192 پست
سلام، ببین فقط میخوای ازش انتقام بگیری کلا باهاش قطع رابطه کن، مرد بودن خودتو نشونش بده، در آینده خودش متوجه میشه چه اشتباهی کرده.
دیگه هم یه مدت چیزی بهش نگو تماس هم نگیر
m.o.d (دوشنبه 29 مهر 92)
منم با یه دختری که خودش اومد جلو و حتی برام گریه کرد و خواست در اینده همسرش بشم دوست شدم و من از رابطه ی دوست پسر دختری حالم بهم میخوره چون اصلا تو این فازار نیستم و اونم نبودهو هم محله ای و از همه لحاظ با هم متناسبیم
و قراره چند سال دیگه که شرایطش رو تونستم جور کنم من برم خواستگاریش
همدیگه رو خیلی دوست داریم ولی منم همیشه از چنین اتفاقی که برای mod افتاده میترسم که نکنه یه وقت ولم کنه با رفتن به دانشگاه
ولی خدا رو شکر اون منو خیلی بیشتر از خودم دوست داره و هنوز هیچ اتفاقی بدی نیوقتاده بینمون که اگه بخواد بیفته منم مثل تو میشم mod
ولی دختره به خاطر من کتک خورده و خودشو سبک کرد جلو خانوادش که منو میخواد و هر دوتا عاشقانه همدیگه رو میخوایم ولی بازم میترسم
وقتی تاپیک شما رو خوندم هوری دلم ریخت که نکنه مریم من هم ........
ویرایش توسط itna : سه شنبه 30 مهر 92 در ساعت 20:49
تشکرشده 49 در 24 پست
منم بهش اعتماد کامل دارم و اونم با کارایی که برام کرد نشون دادا(کتک خوردن،کوچک کردن خودش جلو خانوادش) خودشو ولی من از بچگی به همه چی بدبین و اعتماد به نفس پایینی داشتم
ولی من درکت میکنم که چه قدر عذاب اوره وقتی یه دختر تو رو عاشق خودش بکنه بعد بزنه زیر همه چی خیلی سخته.روزی صد بار بهش میگم ولم نکنیا بعد با عصبانیت میگه چرا همش میترسی و مشکوکی و منفی میبینی و وقتی اینارو بهم میگه دلمو قرص میکنه ولی بازم من میترسم
احتمالا مشکل از خودمه نه اون
اون همه جوره منو میخواد و منم همینطور
تشکرشده 1,784 در 580 پست
ایتنا جان!!!!
خیلی از ضربه هایی که ادم میخوره از این اعتماد های 100 در 100 ش به ادمهاست! اونها هم ادمند و می تونند خطا داشته باشن و کامل نباشن! همین بذل و بخشش بیش از حد در اطمینانه که ادم رو میشکنه! ما خودمون هر چی داریم نثار می کنیم و طلبکار دیگران هم میشیم که چرا اینگونه برخورد کردن! خب خودت اینکارو داری با خودت می کنی!
چون امشب شب عیده شما رو به یه حدیث از حضرت امیر مهمان می کنم:
همه مهر و محبتت رو نثار دوستت بکن اما همه اعتمادت رو نه!!!!
لزوما کسی که عاشقه ادمه:
مهربان نیست
مسولیت پذیر نیست
انعطاف پذیر نیست
به پست مدیر همدردی در مورد درسهایی که میشه از خطای دید گرفت نگاهی بنداز!
بازم تاکید می کنم هیچ س ادم رو مجبور نمی کنه که ادم عاشق کسی بشه و کسی رو دوست داشته باشه! ما خودمون هستیم که که انتخاب می کنیم! پس در مواقع دیدن مخالف انتظاراتمون طلبکار دیگران نشیم اول خودمون رو زیر سوال ببریم که از دیگران بت ساختیم
نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
"کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".فریدریش هایلر، نیایش، ص 331
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)