ببخشید آقای محترم. دوستان راهنمایی لازم را کردند . اما من می خواهم به مشکل اصلی شما اشاره کنم. من اصلا نمی خواهم سر این دختره بحث کنم. بلکه الان زندگی شما در خطر است. بله باید به خودتان بیایید و نشانه ها را جدی بگیرید و خطر را از خودتان دور کنید.
حالا می گویید چه خطری ؟ الان می گویم. در نوشته های شما عبارت های زیر فراوان دیده می شود :
-تصمیم آدم ربایی و تجاوز
- اشاره کردید دوستانی دارید که در این کار آدم ربایی و تجاوز شما را همراهی خواهند کرد.
- تهدید نامزد سابقتان به بی آبرو کردن
- کارهای غیر عقلایی و ببخشید با عرض معذرت جنون آمیز برای ثابت کردن علاقه مثل خودزنی به وسیله تیغ و اینکه اسم دختر را روی سینه ات با تیغ حک کرده ای.
- تصمیم اینکه چاقو کشی کنی جلوی دانشگاه و آدم بکشی
- تهدید نامزد سابقت به قتل یا ایجاد جراحت شدید با چاقو
- تصمیم برای اینکه بروی و در دانشگاه دختر را کتک بزنی و ضرب و شتم به راه بیندازی
- و وقتی تهدید به چاقو کشی می کنی و خودت را با چاقو مجروح می کنی معلوم است که ید طولا در این کار داری و همیشه چاقو یا به عبارت بهتر سلاح سرد مثل یک رفیق همراهت است تا از آن استفاده کنی.
- پسری معتاد که ترامادول مصرف می کند با شما دشمن خونی بوده است. آقای محترم خودت قضاوت کن تا با کسی رابطه نداشته باشی نه دشمنت می شوند و نه دوستت. دشمنی و دوستی دو روی یک سکه است. شما هم دوستانت آدم هایی هستند که در تجاوز و آدم ربایی همراهی ات می کنند و اصلا چاقو کشی را هم در جمع همین دوستان این تیپی یاد گرفته ای. چاقو را همیشه رفقا به پسران جوان یاد می دهند . یک پسر خانگی این کار را نمی کند . از طرف دیگر دشمن شما هم آدمی است که ترامادول مصرف می کند و معتاد است و احتمالا کارهای دیگر.
پس نتیجه اینکه : شما در جمع آدم های نابهنجار که کارهای خطرناک و خلاف مثل اعتیاد و چاقو کشی می کنند قرار گرفته ای و بعضی از آنها با شما دوستی می کنند ( البته به موقع می فروشند شما را حالا ببین کی گفتم ) و بعضی از آنها دشمنی می کنند با شما.
- دختری هم که برای نامزدی انتخاب کردی دختری است که خیلی راحت با پسران رابطه دارد و این اتفاق را رقم زد ( البته شما خودت گفتی نامزدی تمام او هم دیگر پای رابطه نایستاد اما نباید بدون هیچ حرفی و تلاشی می رفت ) و تازه پسرهای چاقو کش و معتاد انتخاب می کند. پس با این حرف ها مشکلی ندارد و از همه بدتر خودش هم می خواست با چاقو آن کار دیوانه وار را انجام دهد و سینه اش را خراش دهد. پس نامزدی هم که انتخاب کردی مانند دوستان و دشمنان شما است فقط مونث است.
این هم یک نشانه دیگر اینکه شما خودت را در چه وضعیت و چه محیط و آدم های
ناهنجار و ضد اجتماعی قرار داده ای.
یک فکری به حال زندگی ات بکن. این طوری به زودی سر از جاهای بدی در می آوری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)