به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanis نمایش پست ها
    این مثل اینه که من بگم میخوام بدون غذا زندگی کنم ، زن متاهل نیاز به توجه ، عشق ، احترام و رابطه نزدیک با همسرش داره و هرگز نمیتونین این نیاز هارو سرکوب کنین. این نیاز ها در ذات همه خانومهاست و باید براورده بشن ، در صورت براورده نشدن نیازها به شدت پرخاشگر یا افسرده میشین و برای بقیه عمر باید با افسردگی و حسرت زندگی کنین. به نظر من با کمک روانپزشک و مشاور خانواده سعی کنین این مشکلات حل بشه یا تصمیم جدیدی برای زندگیتون بگیرین.
    دقیقا همینطوره عزیزم.من مدتیه خیلی افسرده و غمگینم.با کوچکترین برخوردی گریه ام میگیره....اما خب چیکار کنم .گاهی فکر میکنم سرکوب نیازم راحتتر از اینه که باعث تغییرات همسرم بشم.چون این دست خودمه.اما تغییر روش همسرم چی؟من که نمیتونم و نمیخوام اونو کنترل کنم.تا الان هم تغییر رفتارم تغییری تو همسرم ایجاد نکرد.مرسی از اینکه برام وقت گذاشتی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط حسين40 نمایش پست ها
    سلام مجدد الهه خانم]

وقتتو زياد نگريم عزيزم آذر تو بايد آتيش باشي همه موانع را بسوزوني ولي نه با هياهو بلكه با صبر و بي تفاوتي و آرامشي كه بخودت ميدي. ديگران آنقدر ارزش ندارند كه بخاطرش زندگيتو غمگين كني؟
    1- اينكه تصميم گرفتي بي تفاوت باشي در اين مرحله رفتار مناسبي هست و همون ريشه كدورت و دوري و.. را خشكوندن ميشه و عشق را گدايي نكردن دقيقاًمبناي راهكارهاي اصلاح رابطه است
    2- عزيزم درروابط انساني اصلاح شكاف ممكن است مدتها وقت ببرد نبايد با يك تغيير رفتار يا ... انتظار فوري داشت البته شخصيت و فهم آدمها هم فرق ميكنه ولي اگر حالت بي اعتمادي يا اعتماد برگردد همه گذشته بفراموشي سپرده ميشود و حتي طرفين مراقبت بيشتري ميكنند تا مشكل تكرار نشود.
    3- قطعاً كه نبايد اين زندگي را تا آخر عمر داشته باشيد و خود را از لذت زناشويي محروم داريد و گرنه هر شكستي راه حلي هم دارد. ببينيد عزيز من اين رفتارهايي كه مثال زديد بعنوان تغيير رفتار و ديدگاه خودتون عمل كنيد و بي اعتنايي و حالت غريبه را داشته باشيد .منظورم اينه 4رديف پيشنهادي را كه گفتيد عمل ميكنيد ؟ بياييد تو حال بخوابيد ايشون هم هر جا خواستن بخوابن. شما هم ويدئوهاي كه اون نگاه ميكنه بهتر و جدي ترشو برا خودت نگاه كن انگار كه كسي در كنارتون نيست .
    4- مطمئن باش شوهرت هم ته دلش بيش از تو دلتنگ توست و لي غرور و طلبكاري و ناتواني اصلاح رفتار نميگذارد سريع تغيير كند و شايد بي اعتمادي و عدم احساس امنيت و آرامش از طرف تو گرچه به تصور يا درك غلط باشد.
    5- تو عزيزم بي تفاوتي و در عين حال متانت و همراهي منفردانه مشابه را ادامه بده و عناد و تلافي نكن . در ادامه در مقابل واكنشهاي مثبت و كشش به طرف تو باچراغ سبز كلي زياد بي تفاغوتيت را كم كن ولي سريع تغيير موضع نده تا با هم همراه شويد و مطلقاً گذشته را يادآوري يا مورد تسويه حساب نبايد قرار بديد انگار فراموش كرديد و اتفاقي نيافتاده.
    6- ولي وقتتو زياد گرفتم آخه برا خوشي و همدردي با شما آدم دوست داره نظرشو بگه.
    برادر عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون.بنظر شما اگه برای آخرین تلاشم براش یه نامه بنویسم و توش کاملا همه جوانب رو از قبیل دلخوری خودم.اشتیاقم.ضرر اعتیاد به پورنو برای همسرم.انتظاراتم و .... رو توش توضیح بدم و بعد سکوت کنم تا منتظر عکس العملش باشم کار درستیه؟؟؟ حتی به ذهنم رسید از سایتهای پزشکی در مورد عوارض اعتیاد براش پرینت بگیرم و در نبودم بخونه..لازم بذکره قبلن به مناسبتی براش یه نامه تشکر بلند بالا نوشته بودم و آخرش ناراحتیهامو ازش گفته بودم یکیش هم همین مسئله بود شوهرم در جواب نامم خیلی کوتاه به این موضوع اشاره کرد که چون قبلا بهم گفتی هوس باز نمیتونم بهت نزدیک شم وگرنه مشکلی ندارم و دوست هم دارم مثل قدیم بشیم.اما احساس میکنم حرف قدیم من رو بهانه کرده تا اعتیاد خودش رو لاپوشونی کنه..حالا من نمیدونم باید درمورد این موضوع ازش عذر خواهی کنم یا بهش بفهمونم که شاید بدون اینکه بفهمه اعتیاد داره و این دلایلش بهانه است؟ این چندراهی که توش گیر کردم داره عذابم میده.نمیدونم صحبت بی پرده درسته یا فقط و فقط باید با رفتارم طبق فرمایشات شما عمل کنم؟دلم میخواد باهاش حرف بزنم اما ازبس باهم منطقی حرف نزدیم معمولا دعوا میشه...این توضیح هم بدم من اولین بار که متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه دوران عقدمون بود و اون موقع ما از لحاظ کمیت مشکلی نداشتیم.کیفتشو راستش نمیدونم همسرم راضی بود یا نه؟چون از همون اول هم در مورد این موضوع زیاد با هم راحت نبودیم.مثلا هیچ وقت شوهرم بهم نمیگفت دقیقا ازم چی میخواد یا چی ناراحتش میکنه.خودم باید میفهمیدم.اینم بگم جز در مورد این موضوع اصلا آدم خجالتی نیست و راحت خواسته هاشو میگه.نمیدونم چرا فقط در مورد این مسئله باهام راحت نیست؟
    خواهش میکنم بازم بمن سر بزنید به راهنماییهاتون به عنوان یه مرد احتیاج دارم.ازینکه باهام همدردی میکنید ممنونم.

- - - Updated - - -

برادر عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون.بنظر شما اگه برای آخرین تلاشم براش یه نامه بنویسم و توش کاملا همه جوانب رو از قبیل دلخوری خودم.اشتیاقم.ضرر اعتیاد به پورنو برای همسرم.انتظاراتم و .... رو توش توضیح بدم و بعد سکوت کنم تا منتظر عکس العملش باشم کار درستیه؟؟؟ حتی به ذهنم رسید از سایتهای پزشکی در مورد عوارض اعتیاد براش پرینت بگیرم و در نبودم بخونه..لازم بذکره قبلن به مناسبتی براش یه نامه تشکر بلند بالا نوشته بودم و آخرش ناراحتیهامو ازش گفته بودم یکیش هم همین مسئله بود شوهرم در جواب نامم خیلی کوتاه به این موضوع اشاره کرد که چون قبلا بهم گفتی هوس باز نمیتونم بهت نزدیک شم وگرنه مشکلی ندارم و دوست هم دارم مثل قدیم بشیم.اما احساس میکنم حرف قدیم من رو بهانه کرده تا اعتیاد خودش رو لاپوشونی کنه..حالا من نمیدونم باید درمورد این موضوع ازش عذر خواهی کنم یا بهش بفهمونم که شاید بدون اینکه بفهمه اعتیاد داره و این دلایلش بهانه است؟ این چندراهی که توش گیر کردم داره عذابم میده.نمیدونم صحبت بی پرده درسته یا فقط و فقط باید با رفتارم طبق فرمایشات شما عمل کنم؟دلم میخواد باهاش حرف بزنم اما ازبس باهم منطقی حرف نزدیم معمولا دعوا میشه...این توضیح هم بدم من اولین بار که متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه دوران عقدمون بود و اون موقع ما از لحاظ کمیت مشکلی نداشتیم.کیفتشو راستش نمیدونم همسرم راضی بود یا نه؟چون از همون اول هم در مورد این موضوع زیاد با هم راحت نبودیم.مثلا هیچ وقت شوهرم بهم نمیگفت دقیقا ازم چی میخواد یا چی ناراحتش میکنه.خودم باید میفهمیدم.اینم بگم جز در مورد این موضوع اصلا آدم خجالتی نیست و راحت خواسته هاشو میگه.نمیدونم چرا فقط در مورد این مسئله باهام راحت نیست؟
    خواهش میکنم بازم بمن سر بزنید به راهنماییهاتون به عنوان یه مرد احتیاج دارم.ازینکه باهام همدردی میکنید ممنونم.

- - - Updated - - -

2. کاربر روبرو از پست مفید الهه آذر تشکرکرده است .

حسين40 (شنبه 08 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    چرا‏ ‏کسی‏ ‏بمن‏ ‏سر‏ ‏نمیزنه؟؟؟؟

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array
    الهه جان اصلااااااااااا همچین نامه ای به همسرت نزنی ، و به هیچ عنوان این حرف ها رو بهش هیچ وقت نزنی .نه تنها جواب نمیده و بلکه بدتر و بدتر هم میشه
    غرور همسرت شکسته میشه . با این حرف ها میخوای چیکاری کنی ؟ میخوای محکومش کنی ؟ میخوای بگی که مشکل از تو هست و خودت رو درمان کن ؟نه عزیزم هیچ وقت این کار رو نکن
    اصلا نباید اعتیاد همسرت رو به روش بیاری
    یک بار بهش گفتی که هوس باز هست و ببین الان چه وضعیتی درست شده .
    هیچ وقت این کار رو نکن
    فقط با تغییر رفتارت میتونی همسرت رو تغییر بدی .
    راهی که داری میری اشتباه هست . نمیدونم چطوری بهت بگم ولی با شکستن همسرت خودت میشکنی . الان بیشتر احساس کردم که در زندگی مغرورانه رفتار کردی

5. 3 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

mostafun (شنبه 08 تیر 92), الهه آذر (شنبه 08 تیر 92), حسين40 (شنبه 08 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    tamanaye man]الهه جان اصلااااااااااا همچین نامه ای به همسرت نزنی ، و به هیچ عنوان این حرف ها رو بهش هیچ وقت نزنی .نه تنها جواب نمیده و بلکه بدتر و بدتر هم میشه
    غرور همسرت شکسته میشه . با این حرف ها میخوای چیکاری کنی ؟ میخوای محکومش کنی ؟ میخوای بگی که مشکل از تو هست و خودت رو درمان کن ؟نه عزیزم هیچ وقت این کار رو نکن
    اصلا نباید اعتیاد همسرت رو به روش بیاری
    یک بار بهش گفتی که هوس باز هست و ببین الان چه وضعیتی درست شده .
    هیچ وقت این کار رو نکن
    فقط با تغییر رفتارت میتونی همسرت رو تغییر بدی .
    راهی که داری میری اشتباه هست . نمیدونم چطوری بهت بگم ولی با شکستن همسرت خودت میشکنی . الان بیشتر احساس کردم که در زندگی مغرورانه رفتار کردی[/QUOTE
    ]

الهه خانم جواب تمنا خوبه ولي اينو داشته باشه هيچوقت بفكر تغيير دادن آدمها نباش بلكه رفتارتو مناسب وموثر به حال آدمها تغيير بده تا ديگران خودشان را تغيير دهند يا مجبور كنند.
    مردها در عين حال كه رابطه جنسي و سكس براشون خيلي مهم و واجبه و اصلاً عامل و محرك ازدواج نياز وفشار جنسيشونه ولي بشدت از اينكه هوس باز خوانده شوند متنفر ند و پاي آن هرگونه فشار و عناد و كدورتي را ميپذيرند. اگر به هوس بازي متهم شون كني كل ارزش و شخصيتشون و... را روسرشون خراب كردي و بايد منتظر عكس العمل شديد عليه خود يا طرفشون و حتي جامعه باشي.
    در عين حال ؛ متهم شدن به ناتواني جنسي و ناتواني در اداره و تامين زندگي بشدت كمر مرد را ميشكند و چيزي براي از دست دادن براش نميموند كه براش تلاش كند و بدتر اينكه براي تلافي و عكس العمل پرخاشگر و مقابله كننده و جبران ضعفش از راه قلدري ميگردد. مگر انسانهايي كه خود را ساخته باشند و بفكر راههاي درست بگردند.

لذا تو برگرد بخودت و رفتارتو متاناسب حال اصلاح كن و اطمينان و اعتماد را بوجود بيار و هيچوقت حرفي از تعويض رفتار و تغيير نزن و فقط منتظر باش تا تغيير را ببيني و گرنه رفتارت مناسب نبوده

- - - Updated - - -

وقتي غرور جنسي و احساس مرد خدشه دار ميشه و احساس امنيت و شخصيت رواني نميكنه ببخشيد مثل زنها كه نيازي به آمادگي اوليه بصورت الزام ندارند ( اشتباه نشه همه نياز به تحريك و مطالبه و آمادگي و جذب طرف مقابل هستيم) مردها بايد اين آمادگي اندامي را پيدا كنن لذا اگر بعلت تحقير يا فشار نتونند اين احساس را پيدا كنند يا نگران آن باشند باز مصيبت مضاعف ميشود از ترس ناتواني و اين حالت را تشديد ميكند و لي براي جبران و نشكستن غرور خود امتنا از رابطه را مشي خود قرارميدن . و چه بسا با پرداختن به غير همسر كه احساس امنيت و... دارند تحريك و آمادگي خوبي بيابند ولي با در مقابل همسر قرار گرفتن توانايي جنسيشون را از دست ميدند و بشدت آسيب ميبينند و پرخاشگر يا بي تفاوت ميشند و متاسفانه دليل آنرا همسرشون دانسته و با معذوريت در مقابلش قرار مي گيرند. ولي ته دلشون براي زنشون له ميزنه

7. 2 کاربر از پست مفید حسين40 تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (پنجشنبه 10 مرداد 92), she (شنبه 08 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    ممنون از راهنماییتون.همونطور که فرمودید عمل میکنم.البته الان تو تاپیک دیگه ای دارم برا مسائلم دنبال راه حل میگردم.اول باید بفهمم این زندگی اصلا ارزش جنگیدن داره یانه؟بهر حال ممنون از توجهتون

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

تشکرشده 232 در 92 پست

Array
    الهه آذر عزیز چند وقت بودش که نبودم دوستان راهنمایی های خوبی کردن باید صبور باشی باد یه گوشت در یکیش دروازه راه خودت را تغییربدی تا بتونی موفق باشی بعد شوهرتم نسبت به رفتارهای به تو تغییرات انجام میده نزدیکترین یقه یقه خود ادمه و گرفتنش هم راحتتر هستش باهاش مقابله نکن

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    بنام او..
    با سلام وارزوی توفیق وحل مشکلتون امیدوارم روزی فرا رسد غرق خنده های مستانه که از یک تکون خوردن برگ خزانی به اوج اخرش رسیده باشد../
    واقعا ناراحت شدم خیلیییییییییی !! به این بی انصافی!!!کی گفته انسان اشرف مخلوقاته؟!!هرگز چنین نیست هرگز اینو قبول ندارم.اخه کدم اشرف اینقد ظلم میکنه؟؟یک دختر فهمیده را بیاره دردست یک زبان نفهم بیرحم گرفتار کنه!!ای خدایی که در کل عالم از شهرت عدالت محوریت توصیف میکنند ایااین هست نحوه عدالت محوریتون؟که یا سیخ میسوز د یا کباب؟؟
    شوهر بهر حال نباید فحش بخانومش بدهد حالا اونهم سر سالی یه بار سر یک مسله که زن حتما گناهکار هست ومورد ناموسی دارد اگه اتفاق افتاد بایستی همون شب تو رختخواب با معذرت پوزش از طرف شوهر مسله حل فصل شد.بطور مثال من اگه یکبار به زنم میگفتم خفه شو پدر سگ!!!سعی میکردم خونه خلوت باشه قل قلکش بدم اونو ازدلش در بیارم واکثرا(میگفتم بابا فحش دو سه تاالفباست که انسان انها را سرهم کرده اسمش شده فحش!!یا میگفتم ازروی عصبانیته واینها عذر مخواستم گاهی هم میشد گریه میکردم واونموقع می دیم چشم های اشک الود همسرم باز یه زندگی نو بمن میداد وهمه چی تمام شد.
    من ازاینکه زنم بمن بگه هوست بالاست مفتخر م وافتخار میکنم که مردانگیم را بش نشون داد ه ام نه اینکه قهر کنم اونهم چی یه سال!!!!!!!وای شما چقد با نجابتید؟!اخه شوهر باید در هرحال چه از شوهرش خوششش بیاد نیاد باید نیاز جنسی اورا فراهم کند باید درزن خلعی افریده نشود..از هر لحاظ عاطفی جنسی وهمه چی!!!حتی بطور کنایه وار میگم اگه تو تخت بش سرم وصل شده باشه در وضعیت بیماری اشدش باید ازاین صحنه غیبت نکنه !!
    حالا وجدانااا قضاوت کنید با خانمی که با 14 سکه به عقددائمی دراومده بدون هیچ هزینه ایاااینطوری تا میکننند؟؟واقعا شرم اورهست!!من خودموو میگم رنگ لباس رنگ ماشین اصلا کلیه رنگ ها اختیار تام ش دست زنم بودند هرررنگی که او میپسندید برام بهترین ها بود چشم ودیدگاه اورا دیدگاه جهان پسندانه تصور میکردم.تازه نامزد شده بودیم بش زنگ زدم مخوانم برات کادو بگیرم چی رنگی باشه؟نپرسید چیه؟چی مخواییی بگیری !!خیال کرد کفشه یا لباسه گفت نقره ای !!سال 83یا 84 موقع تولید اولی زانتیا بود براش گرفتم سویجشو دادم گفت چیه؟مال صندوقه؟جعبدانه؟اخه دختر دهاتی بود تاروز عروسیش توی شالیزار مشغول علف جمع کنی بودگفتم زانتیا برات گرفتم حتی گوشه لبش هم تکنی نخورد تا خنده شو ببینم//!!!فرقها را دریاب!!!انسانها چقد متفاوتند اخه من سر در نمیارم!!اخه چرا دروغ؟؟صداقت خودش رنگین کمانه !!هرکی هر رنگی را بخواد توش هست خوش ایند سلایق هست!!!چرا بزرگنمایی پیش خونواده اونهم با حرف!!!اگه مرد عملی با عمل !!یک قطعه زمین یادمه گرفتم که پاساژبزنم اونهم چون نامش قشنگ بود اسم پاساژو بزارم (پاساژx)
    چهل تومان انزمان گرفتم ماه بعدش 800 م خواستند ندادم بزرگنمایی یعنی این!!فلان ادم مهم دیگه کیلو چنده ؟ادم باید خودش ادم مهم باشه!!
    خواهر گلم بسوز وبساز همه اینجوری میسوزنند بیا توموضاعات منو بخون ببین خانمی که بنامش پاساژ میزدم ببین بامن چی ها کرد!!!
    یعنی چه یه سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ای بابا!!یعنی مردها اینقد پستند؟عجب!چه قد متفاوتیم!!اخه اون تکلیفه!!یعنی چه؟از کدام شهرستانیین؟که اینقد صبور؟با نجابت!!
    خاک بر سر مردی که زنش بیادددردشو تو عالم مجازی جار بزند اخه این چیزی هست نباید نیازش تو نیت زن بیاد اخه چه برسه بفکر!!به تحمل صبر یکساله واخر به مجازی!!من دارم دیونه میشم ادامه نمیدم.منتظر نظرتون دربخش موضوعات خودمم/
    ویرایش توسط bkaf38 : جمعه 03 آبان 92 در ساعت 00:08

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)