نقل قول نوشته اصلی توسط دریا72 نمایش پست ها
بیخیال بیخیالش شو ،توهم تا جایی که میتونی سعی کن اولا خودت باشی و هیچ وقت خودتو با اون دختر خانم مقایسه نکن ،ولی سعی کن همیشه مرتب و منظم و شیک باشی ازهر لحاظ چه اخلاقی و چه پوشاک و ....

مطمئن باش که تو از هر لحاظ از اون دختر خانم سرتر بودی که شوهرت تو رو انتخاب کرده وگرنه انتخاب اون از این لحاظ که از اقوامشون بوده راحت تر بوده پس حتما تو امتیازاته بیشتری و بهتری داشتی که قبولت کرده

...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط samira.y نمایش پست ها
بازم گاهی اشتباه کردم مثلا گهگاهی من از دخترعموی شوهرم ایراد میگیرمو به شوهرم میگم این چرا اینجوریه چرا اینکارو کرد و... برای همینه که همسرتون از کنار هم بودن و تنها بودنتون پیش هم نگران میشه. چون به حسادت تو پی برده و قبل اون به اشتباهات خودش که نباید این حساسیت و حسادت رو در وجود شما شعله ور میکرد.

ولی باید برای اینکه شوهرم به این حسادت من پی نبره ازاین حرفها هم دیگه نزنم. بهتر نیست به جای پنهون کاری با حذف و پاک کردنش روح خودت رو هم سیقل بدی و راحت باشی. باور کن نیازی به حسادت نیست.

میبینی خانواده همسر شما هم اونقدر دوست نداشتند اون عروسشون باشه. چون از اون پیش تو بد نمیگفتند. مشکلات خانوادگی دخترعمو به بیشتر حرف زدن و تعریف کردنش از طریق مادر دامن میزنه
...