به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 65
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    دوست عزیز سلام،خوندم مشکلت رو اما در مورد اینکه گفتی اومده جلو در خونه و کلاس و گریه و... باید بگم به طور حتم ایشون پروکسی نداشته بره فیسبوک و شماره تلفنش رو استاتوس بذاره اگه میگم استاتوس چون کلا کارش از پیام و چت کردن گذشته،برادر من بیخیال شو این دختر و کل نسل ش مشکل دارن،خوبه که دوست نداری اشک کسی رو دربیاری ولی هراشکی از دل شکسته نیست، بعضی اشک ها اشک تمساح هست،شما مردی محکم باش برای همیشه تمومش کن این رابطه ای که سر و ته نداره،این دختر خیلی بهت وفادار بمونه 10 روزه تازه اونم از روزه پنجم باید شخصا نگهبانش باشی تا دست از پا خطا نکنه،آخه من موندم این اسمهای این همه دوست پسر رو قاطی نمیکنه؟و نمیدونم شما واسه چی تردید داری؟بریز دور خودشو خاطراتشو این دختر آفت زندگیت میشه

2. کاربر روبرو از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده است .

sobhan13 (سه شنبه 30 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام همه پست ها رو نخوندم،ولی دیدم دوستان راهنمایی هاشون همه در یه جهت بود و درست! آقا سبحان،اگر اون خانم همین هفته پیش همین یه روز گذشته هم توبه کرده باشه از کاراش،و واقعا پشیمون باشه، خودتون هم میدونید که دیگه نمیتونه باشما ازدواج خوبی داشته باشه...حتی اگر همه گذشته اش رو کنار بذاره و عوض بشه! پس همینطور که خودتون هم گفتید نمیخواید به رابطه برگردید، به نظرم نه تنها احساساتی نشید در این مدت، بلکه اگه لازم بود کمی جدی تر هم با ایشون برخورد کنید، تا دیگه وقتشون و انرژی و غرورشون رو بیشتر از این اپایمال نشه دوستان بهتون گفتن شمارش رو بلاک کنید، اصلا جوابش رو ندید،تا این رابطه بی نتیجه بعد از دو سااااااال!!! خاتمه پیدا کنه، ولی شما انگاری هنوز دلتون نمیاد! دیگه بعد از دوسال وقتش شده که بخواید احساسات رو کنار بذارید،درسته؟ امیدوارم این چند روز دیگه قضیه تمام شده باشه البته! فقط یه چیزی رو میدونم، گاهی اینقدر احساساتی میشیم که چه روزایی از عمرم رو به راحتی از دست میدیم... موفق باشید

- - - Updated - - -

بین جمله ها فاصله میذارم ولی موقع ارسال اینجور میشه! ببخشید !

4. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

sobhan13 (سه شنبه 14 آبان 92), یزدانی (جمعه 10 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 20:00]
    سطح
    4
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    63

تشکرشده 27 در 17 پست

Array
    سلام . آره reihan_b منم همین مشکل رو دارم...فاصله میذارم ولی نمیگیره...چرا؟؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    سلام!!
    جای تحسین دارد که بدون اینکه در گرداب بیفتی (ازدواج کنی)واومده ای تو سایت راهنمایی مخوایی این خودش خوبه لیاقت مردانگی ترا نشون میدهد.
    دوما شما یک مرد هستید!!ایااز ارزش وابوهت یک مرد پاک خبر داری؟چراازااینهمه زن یک دونه امام یکدونه پیغمبر انتخاب نشده اند؟پس این مرد باید اونقدر مقدس باشد که هرگز هیچ زنی وسوسه شیطانی تو سرش به اقدام ارتباط باو نباشد.این مردهای بی بند بارند که تو زندگی دختران مردم دست درازی نموده وگولشون زدند انشالله بر سر خواهر مادراشون بیاد وحتما می اد چون منگنه مکافات عمل هر لحظه را چک میکنه وسخت درکمینه!!
    هیچ وقت با خانمی که مخواد بات رابطه داشته باشد به ش رو نده!!با ش برخورد کن!!غرور مردونگیت را ببر تا حد اخر البته موقعی که دیدی مسائل اخلاقی رکیک وتجربیات گذشته تلخ داره اگه غیر ازدواج باشه برخوذردکن وگرنه قصد پاک ایرادی ندارد واونهم مشورتانه وعاقلانه تصمیم بگیر!!
    اخه یک ارتباط دوستی چقد ارزش دارد ؟که یک مرد قلبشو به همچین زنی اماده پذیرایی کنه!!دل یک مرد خاص ودرانحصار یک زن ایده ال بنام همسر واقعی اوست نه سایرین!!حتی یک ذره!
    اونو در لیست سیاه تلفنت قرار بدهد بزار دق کنه بمیره چون بر همچنانها مرگ واجبه!
    تقاضای مامان ها برای همه اتفاق افتاده با متانت بگو فعلا قصد ازدواج ندارم اگه دیدی اصرار کرد بگو شمارا درلیست گزینه هام قرار میدم باشه بمونه در اینده اگه مصلحت شد اقدام میکنم!!
    من یه روز یه خانمی ماشینمو نگه داشت شیشه پایین !گفتم اوامر؟؟گفت برو خانواده تو بیار فامیل بشیم!!گفتم شما بهترین گزینه هستید اما من تصمیم ازدواج ندارم .
    مرد باید مث کوه باشه که هرکسی نتونه فتحش کنه واونی که فتحش کرد نباید بتونه ازش سقوط کنه بلکه تاابد موندنی باشه در سر قله فخر امیز زند گی غیرتمندانه !
    مواظب باش سرنوشت من به سرت نیاد بیچاره میشی !
    ویرایش توسط bkaf38 : جمعه 10 آبان 92 در ساعت 21:33

7. کاربر روبرو از پست مفید bkaf38 تشکرکرده است .

sobhan13 (سه شنبه 14 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    سلام
    مرسی ریحانه خانوم و آقا شهریار از نظرتون .

2 هفته از آخرین پست من در اینجا میگذره ! این مدت پر بوده از اتفاقات غیر منتظره .
    زیاد توضیح نمیدم فقط بگم که 3نفر از بچه های دانشگاه به عنوان واسته از طرف این خانوم اومدن پیشم که منو برگردونن اما وقتی من دلایلمو گفتم همشون حقو به من دادن !

اس ام اس هم که تا دلتون بخواد واسم فرستاد و همش گریه و التماس که من تغییر کردم و دوست دارم و بچه گی کردم و تو حق داری اما بذار جبران کنم اشتباهاتم رو .
    خیلی نارحتم این روزا یه حس بد دارم ، نه به خاطر این که دیگه اون رو ندارم ، به خاطر این که یک دختر این همه التماس و گریه و خواهش کرد ولی من نتونستم جوابی بهش بدم :(
    هیچ وقت تو زندگیم این قدر احساس بی رحمی نداشتم !

واقعا بد کرد هم با خودش هم با من ، امیدوارم واقعا تغییر کنه و موفق باشه اما من دیگه حسی ندارم بهش ، تو یک ماه اخیر شاید 10 بار قاطع گفتم هیچ امیدی به ادامه رابطه ما نیست اما ...

ایشالا که زود تر این جریان تموم بشه .

9. 2 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

bkaf38 (چهارشنبه 15 آبان 92), reihane_b (چهارشنبه 15 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan13 نمایش پست ها
    سلام

2 هفته از آخرین پست من در اینجا میگذره ! این مدت پر بوده از اتفاقات غیر منتظره .
    زیاد توضیح نمیدم فقط بگم که 3نفر از بچه های دانشگاه به عنوان واسته از طرف این خانوم اومدن پیشم که منو برگردونن اما وقتی من دلایلمو گفتم همشون حقو به من دادن !

ببخشید واسطه درسته نه واسته!

عجب!! ایشون واسطه میفرستن!؟؟؟؟

اس ام اس هم که تا دلتون بخواد واسم فرستاد و همش گریه و التماس که من تغییر کردم و دوست دارم و بچه گی کردم و تو حق داری اما بذار جبران کنم اشتباهاتم رو .
    خیلی نارحتم این روزا یه حس بد دارم ، نه به خاطر این که دیگه اون رو ندارم ، به خاطر این که یک دختر این همه التماس و گریه و خواهش کرد ولی من نتونستم جوابی بهش بدم :(

واقعا بد کرد هم با خودش هم با من ، امیدوارم واقعا تغییر کنه و موفق باشه اما من دیگه حسی ندارم بهش ، تو یک ماه اخیر شاید 10 بار قاطع گفتم هیچ امیدی به ادامه رابطه ما نیست اما ...

آقاسبحان اسمش رو بلاک کنید!

درسته که شما دیگه برنمی گردید به اون رابطه ، ولی اون دختر داره بیش از حد خودش رو خرد میکنه متاسفانه
    اگه اینکارو کنید فکر کنم بهتر باشه
    و یا اینکه خیلی جدی باهاش برخورد کنید برای یه بار! و تمام...
    بگید که بهش فکر نمیکنید و اصلا نمیخواید ازدواج کنید

منظور من از جدی بودن اینه که اینطور بروز بدید که از کارایی که برای برگردوندن شما میکنه ناراحتید، و اصلا نمی پسندید

امیدوارم همه راه درست رو پیدا کنیم تو زندگی
    موفق باشید
    ویرایش توسط reihane_b : چهارشنبه 15 آبان 92 در ساعت 00:21

11. کاربر روبرو از پست مفید reihane_b تشکرکرده است .

sobhan13 (چهارشنبه 15 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan13 نمایش پست ها
    سلام

ی مدت ب تاپیک شما سرنزدم باباچه حوصله ای داری تو خطت رو عوض کن شرو بکن خلاص برو پی زندگیت این دختر وقتی میبینه کسی دوروبرش نیست تورو مناسب میبینه به گریه و زاریس هم اهمیت نده دلت نلرزه اینجور ادما ارزش ندارن
    موفق باشی

13. کاربر روبرو از پست مفید sadafdarya تشکرکرده است .

sobhan13 (جمعه 17 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    آقا سبحان من برا یه لحظه کوچیک میخوام بر خلاف بقیه که در مقابل دختره که اصن نمیشناسنش جبهه گرفتن چیزیو بگم
    اگه واقا میخوای کمکش کنی آروم آروم ولش کن

شما که دلت نمیخواد دلش بشکنه یا آتیش این رابطه تا یه عمر تو ذهنش بمونه هر زمان یادش افتاد آه بکشه

سعی کن از طریق واسطه ها کمکش کنی که بهش بگن تمومش کنه، در جهت منفی حرکت نکن ، مثلا گوشی رو خاموش نکن جواب نمیدی نده ولی خاموش نکن نزار فکر کنه میخوای طردش کنی ، اون تمام احساساتشو گذاشته به پای شما وقتی اینطوری طر بشه مثل دختر بچه ای میمونه که پدر مادرش طردش کردن و هیچی تو دنیا نداره انگار برج رو سر آدم خراب میشه ،من خودم این حس بد رو تجربه کردم که میگم ، اصلا بلاکش نکن ، وقتی دیدیش راهت رو کج نکن از دور نشو حتی اگه نبینه اگه به گوشش برسه ناراحت میشه وقتی بفهمه ازش فراری هستی ، با رفتارت و حرفات و کلماتت غرورش رو نشکن - حتی اگه این کارا برای ندیدن اون یا فراموش کردنش باشه، این کارا رو نکن که احساس کنه ازش متنفری ، کاری نکن احساس کنه طردش کردی نزار احساس کنه طرد شده ، ، چون این حس باعث میشه اون بیشتر احساس سرشکستگی و تنهایی کنه و حتی ممکنه بلایی سر خودش بیاره ، ممکنه افسرده بشه و اذیت بشه و خودشو بازنده ببینه و این تو ذهنش میمونه و عقده میشه و تو زندگیش آیندش هم تاثیر بد میزاره، من که خودم تجربه کردم میدونم چه حسی داره این حس
    ویرایش توسط Elena1994 : پنجشنبه 16 آبان 92 در ساعت 16:22

15. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

sobhan13 (جمعه 17 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    مرسی صدف دریا و النا ، اصلا نمیتونم خطمو عوض کنم ! همه ی کاره من با تلفنه و عوض کردن یا خاموش کردن تلفن امکان پذیر نیست .

النا خانوم ، میفهمم چی میگین ، منم قصدم همین بود اما اون نمیخواد ! میدونید یا میخواد منو داشته باشه یا هیچی !من به خدا به همه ی واسطه هایی که اومدن پیشم گفتم اون دختر خوبیه و شما همیشه همراهش باشید ، به خودشم گفتم که ما میتونیم دو تا همکلاسی باشیم بدون کینه ! اما نمیخواد ! میدونید یه کارایی کرد و یه حرمتایی از طرف اون و خانوادش شکسته شد که نمیشه کاریش کرد ، خودشم میدونه چی کار کرده ، من همیشه میبخشیدمش و فکر میکرد این دفعه هم همین طوره !

الانم بعد از نفر سوم که واسطه فرستاد و من ردکردم یه هفته ی دانشگاه نیومده کلا !
    خیلی خودشو کوچیک کرد و خیلی غرورشو شکست که من برگردم اما این مسائل 5 بار دیگه هم اتفاق افتاد و من بخشیدم ولی باز تکرار شد ، میگم تو با چند تا پسر تا 3 صبح ! چت میکردی ! میگه من فقط درد و دل میکردم وگرنه من تو رو دوست دارم و اونا واسم بی ارزشن !!!!!!

به خدا آدم میمونه چی بگه !
    ولی ته دلم واسش ناراحتم که چرا این کارا رو کرد :(

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 بهمن 92 [ 17:31]
    سطح
    11
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class500 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 5 در 4 پست

Array
    خاک توسرت!!!!!!!!!!!
    حقته هرچی سرت میاد!!!!!کرم از خودتونه!!!!!الکی نگو مومنم..اگه ایمانت قوی بود با یه دست پس میزدیش...اخمی ...تشری....چیزی.....احیانا کمبود عاطفه ندارید شما؟
    مخصوصا از این ادبیات استفاده کردم بلکه بهتون بربخوره!!!!

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)