مینا جان خانومی اجازه بده یه جور دیگه بررسی کنیم.
فرض کنیم ایشون اصلا عاشق!!! و اومد خواستگاری شما! حالا اومدی همدردی مشورت بگیری. به نظرتون آیا همدردی تایید میکرد؟ من که گمان میکنم خیر! میپرسی چرا؟
چون ایشون رفتارهای منطقی و عاقلانه ای ندارند.
* میگی واسه همه چیز شما رو مقصر میدونه! تو زندگی مشترک هم قراره تا یه چیزی شد انگشت اتهامش رو به شما باشه؟ تو پدرمو ناراحت کردی، تو بچمو خوب تربیت نکردی، تو خوب مهمون داری نکردی، تو فلان چیزو گم کردی، تو منو از کار بیکار کردی، تو سیگاریم کردی، تو الکلیم کردی، تو اغفالم کردی.....میخواد هر روز بکوبه تو سرت مقصر ماجرایی هستی که خودش یا محیط هیچ تقصیری نداره؟
* این بچه بازی ها در شان یک مرد فهیم نیست، یعنی چی که دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی؟!!! دوستش از دوست شما خوشش اومده؟ میگه مثل یک مرد پاشو برو خواستگاریش. یعنی چی برو باهاش دوست شو! مگه دلال دختر پسره؟! یک مرد اگر مرد باشه و بی شیله پیله، اگر رفتار منطقی داشته باشه، همه خانوم هارو خواهر خودش میبینه، نه به خودش اجازه میده به خانومی نظر داشته باشه، نه با دوستانش موافقت و همکاری میکنه.
* به خاطر یک تصمیم صحیح!!! بنای رفتن گذاشته! اونم چه جوری؟ با خیانت و تحقیر کردنت و اینا.... حتما فردای ازواج هم اگر یک روز ناخوش بودی نتونستی نیازشو پاسخ بدی یا گفتی بالا چشمت ابرو میخواد بره بازار آزاد تهیه کنه!
* از روز اول تا روز آخر هزار جور تغییر اخلاق و تغییر شخصیت داده. عقایدشو عوض کرده، دوستاش رو عوض کرده، تو رو عوض کرده، نظرشو عوض کرده، حرفشو عوض کرده .... به نظرت ممکنه چنین شخصی ثبات عقلی و احساسی داشته باشه؟ فردا قراره پای چی بمونه؟!
* دوستمو ناراحت کردی، باهات قهرم، دوستت به دوستم گفته پخ، دیگه نمیخوام ببینمت تو به دوستم جسارت کردی.... جدای از بچه بازی بودن و حاشیه رفتن، حتما قراره فردا تو زندگی مشترک بگه بابات فلان کرده، تو به داداشم توهین کردی، خواهرت به ما توهین کرده، مامانت به مامانم طعنه زده.... خودت چی فکر میکنی؟
* 5 سال هیچ شرایط ازدواج رو نمیتونه فراهم کنه جز شرایط جنسی! میدونی تا 5 سال شرایطش رو ندارم یعنی چی؟ یعنی تا 5 سال دیگه هیچ تعهدی نمیتونم بدم و هیچ مسئولیتی نمیپذیرم، حتی مسئولیت اسمت کنار اسمم. حالا کاش به مسئولیت دوستی متعهد مونده بود و تعدی نمیکرد!
* از عشق بدم میاد، بیزارم! حتما فردا دوتا قبض تلفن اینورتر اونورتر بیاد میخواد بگه از ازدواج بیزارم، غلط کردم زن گرفتم. نمیخوام.
و خیلی چیزهای دیگه.
لیکن فکر میکنم همین دلایل واسه عدم خوشبختی کافی باشه. خوب فکر کن. به نظر من که ایشون واسه ازدواج هم اصلا مناسب نیست. یه خورده تو انجمن گشت بزنی، میبینی اگه کسی یکی از این مورد های ذکر شده رو تو رفتار همسرش سراغ دارشته، کلی به خاطرش اذیت شده. چه برسه یکجا در یک نفر!
آگاه باش وقتی میگی من فلانی رو با تمام ضعف هاش میخوام، یعنی قبل از اینکه ضعف های اونو بپذیری، ضعف های خودت رو پذیرفتی، خودت رو به عنوان یک موجود ضعیف که از تغییر شرایطش عاجزه به ثبت رسوندی. اگر شهامتش رو داری حرکت کن و شخصیت خودت رو ارزش و ارتقا بده. ببینم باز هم اونو با تمام ضعف هاش میخوای؟
انشاءاله که شما عاقلانه رفتار کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)