به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 51
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 فروردین 93 [ 17:39]
    سطح
    8
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 26 در 12 پست

Array
    faghat-KHODA هزاران بار تشکر ازتون . حس خوب و آرومی پشت نوشته هاتون وجود داره . تبریک میگم بخاطر این وجود آرامش بخشتون واقعا (بی تعارف)
    قشنگ حس منو گفتین . شاید مادر منم فقط نگران آینده منه . دلش میخواسته منم مثل خودش تو چشم باشم . ولی نیستم و حس میکنم ناامیدش کردم .
    چشم ، دیگه به خودم چیزی نمیگم :) شیلا گله ، شیلا ماهه ، شیلا یکی یه دونه ... :)
    یعنی من الآن دارم در آسمونا سیر میکنم که یکی بجای سرزنش داره میگه تو دختر خوبی هستی :) بی تعارف ! خداجون ببین منو ...
    واقعا فکر نمیکردم حس خوبی بهم دست بده از مطرح کردن مشکلم . به نظرم بی فایده میومد . الآن دیگه از بغضی که قبلا موقع خوندن حرفای دوستان داشتم خبری نیست . مشکلم هنوز هستا ، کسی هم به صورت لحظه ای گولم نزده که نه تو خوشگلی و خوبی ؛ من هنوز زیبا نیستم و میدونم .ولی من فعلا به این موضوع گفتم برو کنار ، بذار یه ذره نفس بکشم بعد برگرد جلوی چشمم ... کاش میشد واسه همیشه بره و یه گوشه بشینه و بذاره زندگیمو بکنم.

Opal ممنونم ازتون.
    نمیدونم جرات همچین کاری داشته باشم یا نه . من مرتبا کابوس میبینم که وسط خیابون کسی منو با دست نشون میده و میخنده . بعد بقیه هم همراهیش میکنن و ... حتی به همچین لحظاتی فک میکنم تنم میلرزه . ولی سعی میکنم انجامش بدم .

- - - Updated - - -

faghat-KHODA هزاران بار تشکر ازتون . حس خوب و آرومی پشت نوشته هاتون وجود داره . تبریک میگم بخاطر این وجود آرامش بخشتون واقعا (بی تعارف)
    قشنگ حس منو گفتین . شاید مادر منم فقط نگران آینده منه . دلش میخواسته منم مثل خودش تو چشم باشم . ولی نیستم و حس میکنم ناامیدش کردم .
    چشم ، دیگه به خودم چیزی نمیگم :) شیلا گله ، شیلا ماهه ، شیلا یکی یه دونه ... :)
    یعنی من الآن دارم در آسمونا سیر میکنم که یکی بجای سرزنش داره میگه تو دختر خوبی هستی :) بی تعارف ! خداجون ببین منو ...
    واقعا فکر نمیکردم حس خوبی بهم دست بده از مطرح کردن مشکلم . به نظرم بی فایده میومد . الآن دیگه از بغضی که قبلا موقع خوندن حرفای دوستان داشتم خبری نیست . مشکلم هنوز هستا ، کسی هم به صورت لحظه ای گولم نزده که نه تو خوشگلی و خوبی ؛ من هنوز زیبا نیستم و میدونم .ولی من فعلا به این موضوع گفتم برو کنار ، بذار یه ذره نفس بکشم بعد برگرد جلوی چشمم ... کاش میشد واسه همیشه بره و یه گوشه بشینه و بذاره زندگیمو بکنم.

Opal ممنونم ازتون.
    نمیدونم جرات همچین کاری داشته باشم یا نه . من مرتبا کابوس میبینم که وسط خیابون کسی منو با دست نشون میده و میخنده . بعد بقیه هم همراهیش میکنن و ... حتی به همچین لحظاتی فک میکنم تنم میلرزه . ولی سعی میکنم انجامش بدم .

2. 5 کاربر از پست مفید shilaa تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 21 آبان 92), faghat-KHODA (یکشنبه 26 آبان 92), Opal (سه شنبه 21 آبان 92), مهرااد (چهارشنبه 22 آبان 92), خوشبختی (جمعه 08 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 11 شهریور 93 [ 17:24]
    سطح
    18
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    246

تشکرشده 257 در 104 پست

Array
    امتحانش کن، نتیجه ای که به دنبال داره خودش بهت جرأت میده. به تدریج حساسیتت نسبت به نظرات دیگران در مورد خودت کم رنگ میشه. سخته اما به خودت جسارت و شجاعت بده دختر، از پسش بر میای
    دوش شراب ریختی، وز بر ما گریختی
    چون خمشان بی گنه روی بر اسمان مکن

4. کاربر روبرو از پست مفید Opal تشکرکرده است .

shilaa (سه شنبه 21 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوباره شیلا جان. از اینکه حالت بهتره خوشحالم. دست اقای فقط خدا هم درد نکنه که تو ایجاد این حس موثر بود. امیدوارم که هر چه زودتر ایشونم حالشون رو از ناراحت تغییر بدن و مشکلاتشون زودتر حل شه!!( ببینید من چقدر کریمانه با اون دام شما واسه نشان دادن حسادت من برخورد کردم اگه حواسم نباشه الان مشمول اون حدیثه میشم)

شیلا جان دوست عزیز شما باید بتونی افکارت رو مدیریت کنی چون در غ اینصورت این افکار سرنوشت شما رو بسیار تحت تاثیر قرار می دن اونم خ زیاد تاپیک زیر رو بخون. هم سعی کن ادما رو ببخشی به خاطر دنیای حقیرانشون هم اینکه ذهنت رو کنترل کنی
    http://www.hamdardi.net/thread-26620.html

در ضمن من حس می کنم شما خ به حق و حقوق خودتون اگاهی ندارین. حق داری محبت زورکی نکنی حق داری از یه سری مسایل برنجی و خ چیزای دیگه که اینم بر میگرده به اینکه منفعل نباشی . اینجا خ می تونه بهت کمک کنه
    http://www.hamdardi.net/thread-19883.html

یه مقدار هم مشکلات شناختی داری. مثلا تفکر همه یا هیچ یه جاهایی دیده میشه. گمانه زنی زیاد داری !به این پست اقای sciمحترم توجه کن

http://www.hamdardi.net/thread30127-8.html
    پست 78
    و در پایان هم نقل قولی از فرشته مهربان در پاسخ به یه مراجع که گفته بود:

من الان از این در اتاق که برم بیرون باز اعضای خانوادمو میبینم. کسانی که به من به چشم شکست خورده ی مریض مشکل دار بدبخت نگاه میکنن. کسانی که میدونم نهایتا فقط به حکم اینکه فرزند یا خواهرشون هستم دارن منو تحمل میکنن. وگرنه حتما مینداختنم بیرون، یه جایی که اصلا منو نبینن.

وقتی از اتاق میرم بیرون میدونم باید با کسانی ارتباط بگیرم که اعتباری دیگه در نظرشون ندارم. کسانی که خاطره و تصویر تمام ضعف ها و اشتباهاتم رو توی نگاهشون تصویر میکنن و بهم برمیگردونن.

گاهی دلم میخواد میشد خاطرات اشتباهاتم رو از ذهنشون پاک کنم. چون همیشه سنگینی این خاطرات رو توی نگاهشون حس میکنم.

نمیدونم. زیر فشار این نگاه ها حس میکنم نمیتونم بلند شم. حس میکنم. زیرش فقط محکومم که له شم

گاهی توی تنهایی خودم حالم بهتر میشه. به محض اینکه میام توی جمع حالم به هم میریزه. چون بار اون نگاه ها مرتب رومه. حتی موقع غذا خوردن. متوجه نگاه همه به خصوص مامان هستم که حتی غذا خوردنم رو حتی اینکه چند تا قاشق میخورم و .. رو زیر نظر داره. همش داره زیر چشمی نگاهم میکنه. . هی با چشم و ابرو به بابا علامت میده که به من بگه بیشتر غذا بکش.اینو بخور اونو بخور.

بعد میریزم به هم. یعنی فکر میکنم دیگه هیچوقت اعتبارم دوباره به دست نمیاد. هیچوقت دیگه بهم اعتماد نمیکنن. همیشه لکه ننگ و مارکش روم میمونه.

این یکی از چیزاییه که خیلی از تلاش ناامیدم میکنه
    عزیزم خودت در باره خودت چه نگاهی داری ؟ این همه اهمیت دادن و زوم کردن روی نگاه به تصورت منفی خانواده ، حکایت از بی اعتباری خودت نزد خودت دارد ...... ترس از انعکاس عارضه آن هست ... یعنی وقتی از این نگاه ها می ترسی ، اصل ترست که متوجهش نیستی از اینه که اون بی اعتباری ای که نزد خودت داری نزد اونها هم داشته باشی یعنی در واقع فکر می کنی که اون بی اعتباری را نزد اونها هم داری و این در واقع انعکاس درون خودته .

نگاه خودت به خودت را عوض کن ، اعتبار خودت را نزد خودت بالا ببر ، آنوقت شاهد انعکاسش در بیرون خواهی بود ..... چونو رفتارهایت نیز مطابق اون حسی که بخودت داری خواهد شد و .....
    ================================================== ====

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

6. 3 کاربر از پست مفید مهرااد تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 22 آبان 92), faghat-KHODA (یکشنبه 26 آبان 92), shilaa (چهارشنبه 22 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    همین که با این رنجشی که از دیگران داری نگران این هستی که به گناه حسادت بیفتی و کرامت انسانی ت خدشه دار شه نشون میده شما روح بزرگی داری
    اتفاقا غالبا انسانهای خیلی زیبا این بزرگی قلب رو ندارن چون این حس رو تجربه نکردن
    به قول خود خدا
    کل حزب بما لدیهم فرحون
    هر کس با چیزی که داره دلخوشه
    زیبا با زیباییش دلخوشه شما هم به زیبایی دلت دلگرم باش و از این لغات نفرت انگیز و زشت درباره خودت به کار نبر
    من مطمئنم اگر اینقدر که در توصیف اغراق می کنی زشت بودی خانواده ت در عمل جراحی زیبایی همراهیت می کردن اما احتمالا اونا دارن می بینن که انقدر که فکر می کنی نیاز به جراحی نداری اما خودت با این کلمات نشون میدی که بیش از حد روی این قضیه حساس شدی
    دیروز آقای فاطمی نیا رو تلویزیون نشون میداد می گفت رفع کامل حسادت از قلب نیاز به زمان داره و دفعتا حاصل نمیشه اگه می بینید نمی تونید قلبا حسادت نکنید همین که اجازه ندید این حسادت موجب ترتیب اثر و عملی از سر حسادت بشه هم کافیه و انشاالله به لطف خدا کم کم اون حس هم از بین میره
    تو که جراحی زیبایی نمیخوای بکنی یه جراحی فکری بکن خودتو که انقدر رنج نکشی
    ما یه بار بیشتر فرصت زندگی کردنو نداریم
    با این طرز فکر خودتو مقابل خودت تحقیر می کنی این پذیرش نیست
    پذیرش اینه که بگی آره بابا من میدونم خوشگل نیستم اما خوبی های دیگه ای دارم
    اما اینکه خودتو با کرم خاکی و سوسک مقایسه کنی و به خودت نفرت انگیز و زشت بگی و اینجور چیزا یعنی زیاده روی و بدبینی که تبعات ناخوشایندی برات خواهد داشت

- - - Updated - - -

همین که با این رنجشی که از دیگران داری نگران این هستی که به گناه حسادت بیفتی و کرامت انسانی ت خدشه دار شه نشون میده شما روح بزرگی داری
    اتفاقا غالبا انسانهای خیلی زیبا این بزرگی قلب رو ندارن چون این حس رو تجربه نکردن
    به قول خود خدا
    کل حزب بما لدیهم فرحون
    هر کس با چیزی که داره دلخوشه
    زیبا با زیباییش دلخوشه شما هم به زیبایی دلت دلگرم باش و از این لغات نفرت انگیز و زشت درباره خودت به کار نبر
    من مطمئنم اگر اینقدر که در توصیف اغراق می کنی زشت بودی خانواده ت در عمل جراحی زیبایی همراهیت می کردن اما احتمالا اونا دارن می بینن که انقدر که فکر می کنی نیاز به جراحی نداری اما خودت با این کلمات نشون میدی که بیش از حد روی این قضیه حساس شدی
    دیروز آقای فاطمی نیا رو تلویزیون نشون میداد می گفت رفع کامل حسادت از قلب نیاز به زمان داره و دفعتا حاصل نمیشه اگه می بینید نمی تونید قلبا حسادت نکنید همین که اجازه ندید این حسادت موجب ترتیب اثر و عملی از سر حسادت بشه هم کافیه و انشاالله به لطف خدا کم کم اون حس هم از بین میره
    تو که جراحی زیبایی نمیخوای بکنی یه جراحی فکری بکن خودتو که انقدر رنج نکشی
    ما یه بار بیشتر فرصت زندگی کردنو نداریم
    با این طرز فکر خودتو مقابل خودت تحقیر می کنی این پذیرش نیست
    پذیرش اینه که بگی آره بابا من میدونم خوشگل نیستم اما خوبی های دیگه ای دارم
    اما اینکه خودتو با کرم خاکی و سوسک مقایسه کنی و به خودت نفرت انگیز و زشت بگی و اینجور چیزا یعنی زیاده روی و بدبینی که تبعات ناخوشایندی برات خواهد داشت

8. 4 کاربر از پست مفید saraamini تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 22 آبان 92), N.I.K.I (چهارشنبه 22 آبان 92), shilaa (چهارشنبه 22 آبان 92), خوشبختی (جمعه 08 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 فروردین 93 [ 17:39]
    سطح
    8
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 26 در 12 پست

Array
    مهرااد عزیزم سلام مجدد .
    چشم ، هر تاپیکی که گفتین رو سعی میکنم بخونم .
    در مورد اون نقل قولی که از یه مراجعه کننده محترم دیگه نوشتین ... بیشتر این منو اذیت میکنه که من تو زندگیم اشتباه فاحشی نداشتم . کاری نکردم که مثلا خانواده م جلوی بقیه شرمنده بشن . هرکاری گفتن کردم . به هر سازی گفتن رقصیدم . از خیلی از تفریحاتم گذشتم که توجه مادرم بهم جلب شه . اونطور تحقیر آمیز مقایسه م نکنه با بقیه . ولی فایده ای نداره . انگار هیچوقت از من راضی نمیشه .

saraamini عزیز خیلی ممنونم . نوشته هات زیبا بود . حرفات خیلی به دلم نشست .

دوباره نمیخوام شروع کنم . این حال خوب خودمو دوست دارم . از اینکه خودخوری نمیکنم راضی ام . ولی بذارین اینو واستون بگم که تو دلم نمونه .
    امروز خواهرم رو دیدم . باهام درد و دل کرد که مثلا بچه م مریضه ، شوهرم فلان اخلاق رو داره ، خواهرشوهرم اینجوریه و از این حرفا . منم بهش گوش کردم و دلداریش دادم . بعد پرسید : خوب تو چه خبر؟ منم گفتم خوب چه بهتر ، بالاخره یکی حال منو پرسید . یه سری اتفاقای دانشگاه رو براش تعریف کردم . حالا ربطی هم نداشتا ، یهو برگشت گفت : الآن بقیه تو دلشون میگن تو چقد زشتی! من جا خوردم . گفتم : یعنی من اینقد تو چشمم؟ خندید و گفت : غصه این چیزا رو نخور . منم دیگه حرفی نزدم .
    الآن ناراحت نیستم . به خودم گفتم درس گرفتی که دیگه دهنت رو پیش هرکسی باز نکنی . حرف نزنی نمیمیری که . یاد گرفتی وقتی ازت پرسیدن چه خبر؟ فقط بگی سلامتی .
    ولی دلم خواست به روش میاوردم که مثلا اگه من زشتم ، تو هم غرغرویی .نمیدونم ، آیا باید منم جوابشون رو بدم ؟ یا اونجوری بدتر میشن ؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام شیلای عزیز.

فقط میخواستم برات دو تا لینک بذارم.
    پست شماره 105 و 103تصاویر با محتوا رو حتما ببین.بقیه پستهاش هم خوبه.
    خیلی از چیزایی که ما فکر میکنیم زشت و چندش آور هستن، در اصل بسیار زیبا هستند.
    همون سوسک رو هم اگه بری توی بحرش، میبینی بابا دم خدا گرم...چی ساخته....

بشر با این همه ادعای تکنولوژی، عمرا بتونه یه سوسک رو با همون ظرافت و دقتی که خدا آفریده بسازه.

به نظرم بد نیست یه نگاهی به این دو تا لینک بندازی.

http://www.hamdardi.net/thread19999-11.html

http://www.hamdardi.net/thread30626-4.html

11. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 26 آبان 92), shilaa (پنجشنبه 23 آبان 92), خوشبختی (جمعه 08 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    عزیزم. من مشاور نیستم و نمی تونم مثه بقیه حرفای خوب بزنم. می تونی به همه حرفام بخندی

یه چیزی که تجربه به من ثابت کرده اینه که زیبایی رو نه چشم های ما، که قلب ما مشخص می کنه. یعنی اگه یکی رو خیلی دوست داشته باشیم ناخودآگاه به نظرمون جذاب و زیبا میاد. مثلا همه مادرشون رو یه زن زیبا می دونن درحالی که شاید از نظر بقیه این طور نباشه. حس می کنم بخشی از این که تو فکر می کنی زشتی به خاطر اینه که خودتو دوست نداری.
    از اون گذشته ملاک زیبایی که فقط مدل بینی و لب نیست. تو جوونی و این خودش یعنی زیبایی. به نظرم همین طرز فکرت باعث شده به کل از خودت دست بکشی. هیکل خوب حتی از صورت خوب هم مهمتره. تازه ورزش کلی بهت انرژی مثبت میده. داشتن یه پوست خوب هرچهره ای رو زیبا نشون میده. به دست آوردنش هم خرج و زحمت زیادی نداره باور کن.

به قول یه دوستی همه دخترا خوشگلن، فقط بعضیاشون آرایش کردن بلد نیستن

در مورد ازدواج، چرا فکر می کنی همه پسرا ملاکشون زیباییه. گیرم که باشه در این صورت هم رجوع کن به بند یک. باور کن بین دوستام کسایی رو می شناسم که قیافشون از نظرخیلی ها واقعا خوب نبوده. اما با اشخاصی ازدواج کردن که زیباترین ها حتی تصورش رو هم نمی کردن. اصلا یه ضرب المثلی هم هست که میگه آدم یا خیلی خوشگل میشه یا خیلی خوش شانس

و درمورد اینکه فکر می کنی حسودی. خواهش می کنم یه دختر رو به من نشون بده که ته دلش هم به زن های خوشگل تر از خودش حسادت نکنه. ببینم اصلا خدا آفریده؟ اصلا داریم؟!

این قدر زندگی رو سخت نگیر. رو اعتماد به نفست کار کن. به یه آینده خوب فکر کن. کتاب بخون و دیدت رو بازتر کن. تو اجتماع باش. یه عالمه دوست دختر پیدا کن. همیشه بخند حتی الکی. برو دنبال کارایی که دوست داری و اونقدر از زندگیت لذت ببر که قیافت آخرین چیزی باشه که یادش میفتی.

13. 2 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 26 آبان 92), shilaa (پنجشنبه 23 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام شیلا خانم. چطورید؟

ممنون بابت تعریفاتون.ذوق زده شدم.

امیدوارم همچنان اون حس خوب باهاتون باشه.خیلی خوبه که خودتون رو با القاب خوب معرفی می کنید.ادامه بدید خیلی زودتر از اونی که فکر می کنید اثرش رو تو روحیتون می بینید.

یه نکته ای رو میخواستم بگم.تو پستهاتون چند بار نوشتید که : اقا یا خانم ایکس حرفاتون رو دوست داشتم.اقا یا خانم ایکس حرفاتون به دلم نشست.اما اخرش میرسه به اینکه من گوشم از این حرفها پره!!!

باور کنید راه حل در همین نکات ساده و تکراریه.همینها که شاید هزاران باره هممون شنیدیم اما دریغ از یه بار عمل کردن.

مثلا من خودم.الان دارم با یه شکست عشقی دست و پنجه نرم می کنم.اینقدر مطلب و تاپیک خوندم که الان میتونم به اندازه رمان بینوایان مطلب در موردش بنویسم.اما به خودم که میرسه متاسفانه حوصلش رو ندارم.انگار دیگه اشباع شدم از بس راه حل خوندم.مثلا نباید اهنگهای غمگین و احساسی گوش بدم.اما فقط بیاید ببینید همین الان که دارم براتون می نویسم دارم چی گوش میدم!!! ادم احساس خفگی می کنه.در صورتی که یکی از راه حلهای ساده و تکراری برای فراموشی یه رابطه اینه که یه مدت دور اهنگهای احساسی و غمگین رو به کل خط قرمز بکشیم.اما کیه گوش کنه.

خب راه حل ها رو فقط نباید که خوند ، باید عملی کرد.هر کدوم از حرفها و راه حل های بچه ها که حس خوبی بهتون داد همون رو عملی کنید خواهشا.

فقط خدا

15. 4 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

abi.bikaran (یکشنبه 26 آبان 92), saraamini (یکشنبه 26 آبان 92), shilaa (سه شنبه 28 آبان 92), خوشبختی (جمعه 08 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 دی 92 [ 12:30]
    سطح
    4
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 26 در 14 پست

Array
    نمی دونم چرا این پست دیگه ادامه پیدا نکرده... امیدوارم این معنای آرامش شیلا باشه...
    اما من دوست داشتم در این باره صحبتی کنم...

من شیلا رو میفهمم و می دونم که خیلی های دیگه می فهمنش... آدم هایی که هر کدوم یه جور نقص داریم... یکی چاق یکی کوتاه یکی سیاه یکی سفید.... دماغ، لب، چشم ، مو و ... هر کدوم می تونه سوژه غصه ما باشه...
    موضوع اینه که مساله به همین جا ختم نمیشه...زیبا ترین زیبا رویان هم این روزا آرامش ندارن... بازیگران چه ایرانی چه خارجی که ما دلمون داشتن ذره ای از اون زیبایی رو می خواد، لحظه به لحظه تو استرس این زیبایی هستن... عمل های و جراحی ها و کارهای مختلفی که می کنن حاکی از این استرس هستش...

چیزی که می خوام بگم ....چرا.... تا کی؟؟؟ تا کی ما انسان ها می خوایم این طور باعث عذاب خودمون بشیم... گاهی با خودم فکر می کنم وقت اون نشده که بار دیگه یه تحول فکری تو همه ما صورت بگیره؟؟... مثل مبارزاتی که علیه تبعیض نژادی شد...

کی گفته دماغ کوچیک زیباست؟؟ کی گفته چشم درشت حوبه؟؟ چرا باید قد و وزن و رنگ پوست و موی من طبق استانداردی من در آوردی باشه؟؟؟؟
    شیلا ها کم نیستن... چرا ما آدما نمی تونیم بپذیریم که خداوند ما ها رو متنوع آفریده؟؟؟

چرا عکس های تبلیغاتی یه خونواده خوشبخت شامل پدری چهارشونه و مادری لاغر و موی بلوند و بینی کوچک و دندان های ردیف هست؟؟

البته گاهی هم آدم هایی با اعتماد بنفس پیدا میشن که تمام قواعد نانوشته رو می شکنند... چاق های مهربانی که محبوب و معروف می شوند.... بینی عقابی هایی که همه به وی احترام میزارن...
    کاش این آدما بیشتر و بیشتر بشن....

کاش ما بتونیم چارچوب های فکریمون رو تغییر بدیم نه ظاهرامون رو همگی همونی که هستیم شاد باشیم و همدیگرو بپذیریم...

می دونم این حرفا تا عمل فاصله داره....
    اما اگه همین آدمای مهربون و دانایی که این جا هستن بیشتر بشن...اگه خارج از محیط مجازی و تو دنیای واقعی هم بشه این طور هوای هم رو داشته باشیم....

برای از بین بردن این فضای فکری که نمی دونم از کی رو بشریت سایه انداخته که کمترین احترامی برای تصمیمی که خداوند برای ظاهر خلقش گرفته قائل نیستیم...

زمانی سیاه پوستان را به خاطر رنگ پوستشون تحقیر می کردن...اما امروز خیلی هاشون حتی الگوهای زیبایی شناخته میشن...تا جایی که امروزه میگن پوست برنز نشان زیبایی هستش!! بگذریم از سایر مسائل انسانی...

کاش میشد چنین تحول فکری هم در این زمینه تو آدما صورت بگیره... کاش ما بتونیم با حمایت از هم و روحیه دادن به هم . احترام گذاشتن به تمام چهره ها و ظاهر ها...یادمون بیاد که انسان برای کارای مهم تر از این خلق شده... و دنیا بسیار بزرگ تر و وسیع تر است از 1 میلی متر کوچک یا بزرگی بینی من...

(ببخشید خیلی احساساتی شدم...اما همیشه دلم میخواد این حرفامو بلند هوار بکشم و بگم...اما هنوز خیلی ضعیفم برا اینکار...شما ها رو که دیدم همچین یه نمه دل جیگر پیدا کردم!! :) )

به امید روشنی دل هامون...

- - - Updated - - -

نمی دونم چرا این پست دیگه ادامه پیدا نکرده... امیدوارم این معنای آرامش شیلا باشه...
    اما من دوست داشتم در این باره صحبتی کنم...

من شیلا رو میفهمم و می دونم که خیلی های دیگه می فهمنش... آدم هایی که هر کدوم یه جور نقص داریم... یکی چاق یکی کوتاه یکی سیاه یکی سفید.... دماغ، لب، چشم ، مو و ... هر کدوم می تونه سوژه غصه ما باشه...
    موضوع اینه که مساله به همین جا ختم نمیشه...زیبا ترین زیبا رویان هم این روزا آرامش ندارن... بازیگران چه ایرانی چه خارجی که ما دلمون داشتن ذره ای از اون زیبایی رو می خواد، لحظه به لحظه تو استرس این زیبایی هستن... عمل های و جراحی ها و کارهای مختلفی که می کنن حاکی از این استرس هستش...

چیزی که می خوام بگم ....چرا.... تا کی؟؟؟ تا کی ما انسان ها می خوایم این طور باعث عذاب خودمون بشیم... گاهی با خودم فکر می کنم وقت اون نشده که بار دیگه یه تحول فکری تو همه ما صورت بگیره؟؟... مثل مبارزاتی که علیه تبعیض نژادی شد...

کی گفته دماغ کوچیک زیباست؟؟ کی گفته چشم درشت حوبه؟؟ چرا باید قد و وزن و رنگ پوست و موی من طبق استانداردی من در آوردی باشه؟؟؟؟
    شیلا ها کم نیستن... چرا ما آدما نمی تونیم بپذیریم که خداوند ما ها رو متنوع آفریده؟؟؟

چرا عکس های تبلیغاتی یه خونواده خوشبخت شامل پدری چهارشونه و مادری لاغر و موی بلوند و بینی کوچک و دندان های ردیف هست؟؟

البته گاهی هم آدم هایی با اعتماد بنفس پیدا میشن که تمام قواعد نانوشته رو می شکنند... چاق های مهربانی که محبوب و معروف می شوند.... بینی عقابی هایی که همه به وی احترام میزارن...
    کاش این آدما بیشتر و بیشتر بشن....

کاش ما بتونیم چارچوب های فکریمون رو تغییر بدیم نه ظاهرامون رو همگی همونی که هستیم شاد باشیم و همدیگرو بپذیریم...

می دونم این حرفا تا عمل فاصله داره....
    اما اگه همین آدمای مهربون و دانایی که این جا هستن بیشتر بشن...اگه خارج از محیط مجازی و تو دنیای واقعی هم بشه این طور هوای هم رو داشته باشیم....

برای از بین بردن این فضای فکری که نمی دونم از کی رو بشریت سایه انداخته که کمترین احترامی برای تصمیمی که خداوند برای ظاهر خلقش گرفته قائل نیستیم...

زمانی سیاه پوستان را به خاطر رنگ پوستشون تحقیر می کردن...اما امروز خیلی هاشون حتی الگوهای زیبایی شناخته میشن...تا جایی که امروزه میگن پوست برنز نشان زیبایی هستش!! بگذریم از سایر مسائل انسانی...

کاش میشد چنین تحول فکری هم در این زمینه تو آدما صورت بگیره... کاش ما بتونیم با حمایت از هم و روحیه دادن به هم . احترام گذاشتن به تمام چهره ها و ظاهر ها...یادمون بیاد که انسان برای کارای مهم تر از این خلق شده... و دنیا بسیار بزرگ تر و وسیع تر است از 1 میلی متر کوچک یا بزرگی بینی من...

(ببخشید خیلی احساساتی شدم...اما همیشه دلم میخواد این حرفامو بلند هوار بکشم و بگم...اما هنوز خیلی ضعیفم برا اینکار...شما ها رو که دیدم همچین یه نمه دل جیگر پیدا کردم!! :) )

به امید روشنی دل هامون...

17. کاربر روبرو از پست مفید آراس تشکرکرده است .

دختر بیخیال (پنجشنبه 17 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 مهر 93 [ 11:26]
    سطح
    11
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 28 در 11 پست

Array
    شیلا جون نمی دونم کی دوباره به پستت سر میزنی ولی من امروز با پست تو گریه کردم چون کاملا درکت کردم متاسفانه بعد از ایجاد پست جدیدم اینجارو پیدا کردم دوستان خیلی بهت کمک کردن که به درد منم خورد.
    من وتو خیلی هم دردیم تموم حرفاتو از ه دل درک کردم وبا هات گریه کردم.یه دورانی بود که من به خاطر تحصیلاتم در بهترین دانشگاه ظاهرم برام مهم نبود ویه چیزی برای افتخار داشتم ولی الان که دیگه نیست دوباره همون حس ها برگشته.
    کاش بیایی ودوباره در مورد مشکلت حرف بزنی اینکه موفق شدی یا نه؟
    من وتو 2تا فرق داریم 1اینکه تا حالا کسی بهم زشت نگفته این من بودم که همیشه خودمو همه جا زشت خطاب کردم وبقیه فورا تکذیب کردن وگفتن اعتماد به نفست پایینه2-من حسودی نمیکنم نمی دونم چراا شاید چون زیادی بی خیالم.
    ولی از لحاظ برخورد خانواده عین همیم.مامانه منم مثل مامانه توئه.تا حالا کسی نه منو بغل کرده نه بوسیده.
    طولانیش نمیکنم یه کلام بگم تو تنها نیستی.منم مثل تو هستم.کاش راهی بود که حلش کنیم.

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)