دوستان گرامی
ضمن عرض سلام مجدد
راستش من این هفته عزمم رو جزم کردم که برم با این خانم رو در رو صحبت کنم..
ایشون دو روز توی هفته، تو دانشگاهمون کلاس داره و روی همین حساب با پرس و جو از طریق بچه ها رفتم دانشگاه..
روز یکشنبه بود تقریبا بعد از 8 ماه دوباره از نزدیک میدیدمش (قبلا هم گفتم توی این مدت از طریق پی ام بهش ابراز علاقه کرده بودم)، اونروز فقط همدیگرو از دور دیدیم، پشت فرمون ماشین بود برگشت سمت منو چند ثانیه نگاه کرد منم فقط نگاش کردم، هر چند در اون شرایط کار خاص دیگه ای هم نمیشد انجام داد!
خلاصه اون روز از بخت بد دیگه ندیدمش..
اما امروز دوباره رفتم دانشگاه که کارو یکسره کنم، دیگه خودمم از این بلاتکلیفی خسته شدم (خدا هیچ بنی بشری رو به این وضع دچار نکنه!)، تصمیم جدی بود برای جلو رفتن اما .. برای اولین بار وقتی از دور متوجه من شد در حالیکه مشغول گوش کردن صحبتای دوستش بود شروع کرد به نگاه کردن در و دیوار (کلا به همه اشیا موجود در صحنه نگاه کرد جز این شی 2 متری!) و جالبتر از اون اینکه با اخم از جلوم رد شد!
خلاصه یه مقدار دلسرد که چه عرض کنم حقیقتش جا خوردم!! بعنی کلا برام سئوال شده بود که معنی این جرکت یعنی چی!؟ یه جور ابراز تنفر هست یا مثلا داره ناز میکنه!؟
خلاصه منم بلند شدم به فاصله چند دقیقه بعد رفتم توی لابی، دیدم جلوی در آسانسور با دوستش وایساده یکی دو بار برگشت سمت منو نگاه کرد، اینبار فقط نگاه، نه اخم، نه لخند، نه!؟!
راستش الان 2-3 ساعتی هست که برگشتم خونه و دارم راجع به این واکنشها فکر میکنم، اما هنوز با خودم به تفاهم نرسیدم که آیا واقعا این خانم از من خوشش نمیاد یا در حالت بدبینانه تر متنفر هست و مثلا فکر میکنه من بهش نظر سوء دارم!! یا قضیه ناز کردن و با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن هست!؟!
توی این یه هفته هم کار خاصی انجام ندادم که بگم تاثیر عمل خودم بوده، البته یه مطلبی هست، من (از اونجایی که مثل بیشتر بچه های هنر، علاقه مند به شعر و موسیقی هستم) معمولا اشعار و متون عاشقانه رو توی صفحه خودم توی فیسبوک شیر (شر) میکنم، روی همین حساب گفتم شاید با خوندن این مطالب جوگیر شده یا مثلا برداشت خاصی داشته! چون آخرین پستی که گذاشته بودم یکی از قطعات بابک اباذری بود با این مضموم:
آنقدر زیبایی
که فراموش می کنم
این فقط یک عکس است
بی اختیار
نوازش ات می کنم
الان شما بخصوص خانمهای محترم که دارین این مطلبو میخونین فکر میکن، با این اوصاف این دختر 21-22 ساله چه چیزی توی ذهنش میگذره که رفتارش به این شکل هست!؟
خیلی عذر میخوام، خیلی ببخشید، بی ادبیه ولی من الان واقعا مثل اون حیوان زحمتکش توی گل گیر کردم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)