با عرض معذرت نمیدونم عنوان چطور عوض میشه ویرایشش غیر فعاله !!
1-من مذهبی تر از ایشون هستم نماز میخونم و قرآن و سعی میکنم عمل کنم ولی ایشون نمیخونه !! میگه به مذهب علاقه داره ولی شور و شوف نداره برای خوندنش !!
2-دوست داشت من چادر بپوشم !!ولی من از اول مانتویی بودم و با حجاب کامل دیگه بعدش چیزی تگفت !حجاب کامل و چادر رو برای همسر دوست داره و روش حساس هم هست !!در مورد نامحرم من بیشتر رعایت میکنم ایشون تو خانواده ای نبوده که این مسائل براشون مهم باشه !!حتی قبلا دست میداده روبوسی و خوش و بش و خیلی از کارهایی که من انجام ندادم قبل از ازدواج انجام میداده و در مورد رابطه دوستی میگه برای ما خیلی مهم نیست !!که من موافق نبودم
3- دقیقا نمیدونم چه دختر هایی هستن و نمیشناسمشون ولی فقط میدونم هر روز پروفایل افراد خاصی رو میبینه بیشتر !! افرادی که شاید یک کم عجیب تر هستن به نظر خودش یا خنده دار چون پروفایل یکیشون رو به من نشون داد در حالی که به آرایشش میخندید !!ولی جزء دوستاش نبود و نمیدونم از کجا میشناستشون !!شاید دوستاش بهش نشون دادن
4- فقط فیس بوکش رو دیدم که داشت نگاه میکرد !شبکه های اجتماعی دیگرو نمیدونم اگر اونجا هم عضو باشه و از این کارها کنه !! قبل از ازدواج برای بعصیاشون لایک و کامنت میذاشت !!اما بعد از ازدواج دیگه نمیذاره توی فیس بوک، تو شبکه های اجتماعی دیگه نمیدونم شاید این کارو بکنه چون چند باری هم دیدم تو بعضی سایت های دیگه هم عضوه ولی من خیلی سر در نیاوردم !!
و لازم به ذکره الان دوران عقد هستیم و خیلی اوفات دور از هم و تو همین چند ماهی که میگذره من این موضوع رو متوجه شدم .
و قبلا با ایشون خیلی درگیری داشتیم سر همین موضوعات مثل اینکه ایشون دوست معمولی با دختر رو بد نمیدونست به دلیل خانواده و فرهنگی که توش هست ولی من اصلا نمیتونستم بپذیرم ،بعدش سعی کردم یک چند ماهی صبر و حوصله کنم و چیزی بهش نگم و محبت و مهربانی و سیاست داشته باشم ولی جدیدا فهمیدم زیاد فرقی نکرده !!!فقط کمتر با من حرف میزنه که یک وقت من ناراحت نشم !!!شاید هم هنوز باور نکرده رفتارم عوض شده تو این چند ماهه و ......

علاقه مندی ها (Bookmarks)